"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (29-08-24)
Μάγκες, μην υστεριάζετε πάνω από το πληκτρολόγιο.
Αν είναι να γίνει μεταγραφή θα γίνει και χωρίς τα δικά μας αποθυμένα.
(Πού είναι ο Μανιακός; Χάθηκε και ανησυχώ. Λέτε να τον απήγαγε η ΠΑΕ γιατί έβγαζε στη φόρα τις μεταγραφές
........που δεν κάνουμε)
Nikolaos_Kokkinos (29-08-24), Paneas (29-08-24)
5 και σημερα , ερχονται δανεικοι , γεροντια , σακατηδες , συνταξιουχοι
3 ώρες έλειψα και νιώθω λες και βγήκα σε portal πάλι. Ακόμα δεν πήραμε παίκτες;;;; Βαγγέλα τέλειωνε δεν είναι καλά σου λέω αυτοί εδώ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
dimitris67 (29-08-24)
βαγγελα αν φερεις τον ζαχα αντι του ποντενσε να βγαλεις ζοχαδες
Πρόεδρε, φέρε Κοντενσε, Ορτα, Τσιμίκα και Γουιλιαν να τελειώνουμε. Έλα.
jonk (29-08-24)
panahs7 (29-08-24)
Όχι τον παππού τον Γουίλιαν. Όχι, όχι, όχι!
Εντελώς άσχετο με την ομάδα. 2 πολύ περίεργες κατα τη γνωμη μου μεταγραφές έγιναν σήμερα.
Η Τορίνο πήρε τον διεθνή Χιλιανό σέντερ μπακ Μαριπάν από τη Μονακό. 30 χρονών, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, βασικο στελεχος της εθνικης του αλλα και στη Μονακο ηταν συνηθως 11δατος. Αυτο που μου φαινεται περιεργο ειναι το ποσο των 2 εκ/ριων που φαινεται οτι εδωσε η Τορινο, ειναι λιγα για την εμπειρια του παικτη.
Επίσης, ο Μαξίμ Λοπέζ, μέσος που μετα απο μια πολύ καλη τριετια στη Σασσουολο πηγε περσι δανεικος στη Φιορεντινα οπου δεν καθιερωθηκε, ανακοινώθηκε σήμερα από την Παρί. Όχι την Σεν Ζερμέν, την σκέτη που παίζει στη Β' Γαλλίας (παίζει ο αδερφός του εκεί οπότε ίσως είναι οικογενειακοι οι λογοι, ποιος ξερει).
Τόπο στα νιάτα! Όχι στα γερόντια! Τέλος!
Κοίταξε αυτή την στιγμή ο ηλικιακός Μ.Ο του ρόστερ είναι αρκετά χαμηλός.Ίσως και ο χαμηλότερος των τελευταίων χρόνων.Τώρα το να πάρεις έναν παίκτη 35 δεν λέει και κάτι.Ο συγκεκριμένος δεν με χαλάει καθόλου αν έρθει σαν έξτρα λύση και όχι για ''αντιποντένσε''.Έχει και φανταστικά χτυπήματα στα στημένα.
Άκουσέ με, τίποτα δε συγκρίνεται με το νεανικό σφρίγος, τη νεανική ορμή, τις δυνάμεις και την όρεξη που έχει ενας νέος ποδοσφαιριστής. Είπαμε καλή η ωριμότητα αλλά 36; Πού θα πας με δαύτον;
Leonard Bernstein, my pilot. Maestro & stage director of the New York PO. Πολύ ικανός, επίσης, ως συνθέτης. Το West Side Story, το περίφημο μιούζικαλ, που λάτρεψε το Broadway και έγινε μεγάλη κιν/η επιτυχία είναι δική του δημιουργία.
... αυτά παθαίνει όποιος αντί για μεταγραφές παίρνει τα @@ του. Έλα και το ΣΚ σκάκι, και έφτασε η 4η Σεπτεμβρίου.![]()
Nikolaos_Kokkinos (29-08-24)
Bookmarks