Μετα σας πειραξε που ελεγα για τον Κριστιανο ρε μαλακες οτι κ καλα ειναι μεγαλος![]()
Μετα σας πειραξε που ελεγα για τον Κριστιανο ρε μαλακες οτι κ καλα ειναι μεγαλος![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
2ο δοκάρι ο Ζαφείρης, πάει για μεταγραφή 50 μύρια στη Ρεάλ.
O Κοντος βγαζει κ ασιστ.. πολυ ορεξατο τονε βλεπω για παικτη που εχει κανει web check in παντως...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τρεις ενδεκάδας πως ακριβώς, θεωρείς ας πούμε ότι ο Βελντε δεν είναι ενδεκάδα ή ότι κάποιος εκ των Έσε, τσικινιο και Γκαρθία δεν είναι για ενδεκάδα; θεωρώ τρίτο λες αριστερό Μπακ γιατί δε σου κάνει ο ορτεγκα, δεκτό αν και διαφωνώ. Και τέταρτος που σε ποια θέση της ενδεκάδας;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλησπέρα, ο Εντοάρντο Μπόβε της Ρόμα θα μπορούσε να έρθει Θρύλο μέσω Νοτιγχαμ;; Αντιλαμβάνεσθε τι δίδυμο με Έσε θα δημιουργούσε!! Ιδανικός για συστήματα Μέντι νομίζω και η μεσαία γραμμή αδιαπέραστη. Δύο χαφ σκυλιά του πολέμου!
Από τα ονόματα που ακούγονται για Φόρεστ τις τελευταίες ώρες, ο μόνος που ίσως περνούσε απο δω για κανα χρονο είναι ο Νουάμα της Λυόν.
Στις 4 μερες πριν το τελος των μεταγραφων θα αγχωθω,1 παιχτης την ημερα τσιμα τσιμα.......
Εγώ αγχώθηκα νωρίς, όταν όλα παρουσιαζόντουσαν ότι είναι κανονισμένα και απλά θα τα δούμε να γίνονται, για να είμαι ψύχραιμος τώρα, που έτσι κι αλλιώς, δουλειά στο φόρουμ θα έχουμε.
Όσοι φωνάζετε τώρα, τζάμπα φωνάζετε. Δεν είναι κάτι που δεν το έχετε ξαναζήσει και κακώς περιμένετε κάτι άλλο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (29-08-24)
Φέρε τον Κοντένσε μην αρχίσω τα ευαγγέλια Χονδρέ.
Εγώ δεν αγχώνομαι άμα δεν αγχώνεται ο προπονητής εγώ θα αγχωθω;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ναι, γιατί οι ομάδες που προπόνησε ο θείος ήταν πάνω ράφια, με πίεση και στόχους και δούλευε μόνο με παίκτες που διάλεγε πρώτος και όχι με ό,τι περίσσευε στην κατηγορία...
Μιά χαρά ανησυχεί, αλλά δεν είχε ποτέ και κάτι πολύ διαφορετικό να αντιμετωπίσει, για αυτό και μοιάζει δέκα χρόνια μεγαλύτερος από τον Μίτσελ και δεν είναι κρετίνος να πει ότι δεν έχει παίκτες και αν του φέρεις άλλους τρεις, από Λούτον θα σου το κάνει Σίτυ.
Μήπως και στη Σεβίλλη, λίγα τράβηξε;
Του Τιμίου Προδρόμου ξημερώνει - δώσε κανένα, να πιάσει και κανένας άλλος που συγκινείται τον τόνο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (29-08-24)
Paneas (28-08-24)
Έχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τους insiders. Ρε πηδηχτε απ' τον τέταρτο όροφο να ηρεμήσουμε.
Paneas (28-08-24)
Bookmarks