Του Βαγγέλα ο σωφέρ
Έφερε έναν ζογκλέρ
Στα γραφεία στην Καστέλλα.
Τύφλα να’ χει ο Λαμέλα
Για τη θέση του κοντού
θα σας φέρουμε ζογκλέρι
στη μέση του καλοκαιριού
τη βαράγαμε μπεγλέρι
κι αν μας βγει κι αυτός μπουρδέλο
εχουμε Παπακανέλλο
Κι αν εκείνος δεν σας κάνει
Θα σας πω κι εγώ πως φτανει
Μας πρήζουν όλοι το πουλί
Πρέπει να παιξουν κι οι μικροί.
Κάτσε να δεις και το Μπακούλα
πριν τα «χοντρε φύγε και πουλα»
Ίσως με το Μουζακίτη
κλεισεις του βαζελου το σπίτι
Έκαψα φλάντζα να περιμένω τον κοντό
και ο Καραπαπας φαντάζει Μπελμοντό.
Nikolaos_Kokkinos (28-08-24), panahs7 (28-08-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Paneas (28-08-24)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Επειδη λυσαμε τα προβληματα μας πιασαμε τους φασαιους skateboarders τωρα!![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εν τω μεταξύ πρεπει να είμαι ο μονος που δεν με ενδιαφέρει αν θα ερθει ο ποντενσε αλλα να παρει 2 χαφ πρώτα και υστερα ενα αρ. Μπακ και ενα εξτρεμ.
Οσο για στόπερ, μια χαρα εινα ο κουτσιδης για 4ο 5ος, μην τρελαθούμε.
Μέχρι του χρόνου να θυμόμαστε Πορτογάλους - ανατροπή (Πορτογαλία ημίχρονο - Αγκόλα τελικό)....
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Με τον Ποντενσε τα σκας κ τον αγοραζεις δεν υπαρχουν ναι μεν αλλα , θυμαται κανεις τη λομπα περσυ στο βαζελο? , τον χειροκροτησαν μεχρι και οι βαζελοι. Αυτος και ο Φορτουνης μπορουσαν να επηρεασουν την εκβαση ενος αγωνα. Δεν γινεται να χαθουν και οι 2. Φερτε τον κοντο να τελειωνουμε ρε γμτ
Ο Νικολακόπουλος Αφού είπε την μαλακία ότι ο πιρόλα δεν βγαίνει από 11αδα κι ας ήρθε ο Κάρμο
Σχολιασε μολις ότι ο Ποντενσε μιλάει για να κλεισει στην σαουδαραβική που τον θέλει.
bye bye Σούπερμαν
Το κλιματιστικό να πάρεις
hang your demons
Έρχεται ο ζονγλέρ
πιο προφητικός τίτλος τραγουδιού υπάρχει;
«Έτσι είναι φιλοι μου»
γαμημενοι κελεμπιες νεκροταφειο ποδοφαιριστων, μας παιρνουνε ολους τους ψωμολυσσες/λιμουτσηδες παιχταραδες μας και πανε να βγουν στη συνταξη απο τα 32 τους
ε α στο διαολο πια
Αδυνατώ να πιστέψω ότι (αν) του δίναμε κοντα 2.5 και οι κελεμπίες 3 κ οτι πήγε εκεί για μια τέτοια διαφορα.
hang your demons
μπραβο βαγγελα , καλα τους εκανες για να μαθουν φερτους τωρα το ζογκλερ
Αρνούμαι να πιστέψω οτι ο Μαρινάκης θα κάνει τέτοιο λάθος. Το αποκλείω. Ο Κοντένσε πρέπει να έρθει χθες και να κλείσει την καριέρα του εδώ. Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του, είναι ανεπιθύμητος, ακόμα κι αν είναι ο Εμπαπέ.
οταν τα ελεγα ημουν μιρλας , grinch και εξαποδω , να χαιρεστε τον ζογκλερ τωρα
Paneas (28-08-24)
Bookmarks