οτι και να γινει το χατηρι του θειου δεν εγινε να εχει τους παικτες νωριτερα. το πλανο δεν πηγε και τοσο καλα.οποιο και να ηταν.
Προπονητης και ομάδα ειπαν οτι θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις. Οποτε κάτι αναμένουμε.
Ηρθε ηδη ο Κάρμο που ηταν η δυσκολοτερη υποθεση. Βρέθηκε ο τροπος.
Τι να κάνουμε ολοι αγωνία έχουμε. Μεγάλη ευκαρία φέτος να ξεφυγουμε αλλά πρέπει να ξεφυγουμε και οικονομικά.
οτι και να γινει το χατηρι του θειου δεν εγινε να εχει τους παικτες νωριτερα. το πλανο δεν πηγε και τοσο καλα.οποιο και να ηταν.
hang your demons
jonk (27-08-24)
jonk (27-08-24)
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω γιατί όλοι λέτε ότι οι λίστες πρέπει να δηλωθούν στις 4 Σεπτεμβρίου. Ελπίζω η ΠΑΕ να το ξέρει αλλά οι δηλώσεις είναι μέχρι την Τρίτη το βράδυ.
Στις 3 Σεπτεμβρίου, 24.00 ώρα CET.
Ναι, αλλά αν έχετε κάτι συγκεκριμένο να πείτε γράψ'τε το και μην μας ταράζετε με συγκλονιστικές διαπιστώσεις ότι θέλουμε εξτρεμ, οκτάρι, αριστερό μπακ και δεξί σέντερ μπακ μέχρι την Δευτέρα και θα μπορούσαμε τους δύο να τους έχουμε ήδη εδώ από τον Ιούνιο. Όπως επίσης και όποιος πλακώνεται στα αγχολυτικά ή τα αντικαταθλιπτικά και έχει λύσει το πρόβλημα της αβεβαιότητας με απεριόριστη αισιοδοξία, δεν βοηθάει να λέει στους μοιρολογητές "μην αγχώνεσαι" και "θα τρίβετε τα μάτια σας", κυρίως γιατί δεν θα μάθουμε τον Ολυμπιακό φέτος. Στο κάτω - κάτω, στα χρόνια του Μαρινάκη, όσο περισσότερα και μεγαλύτερα ήταν τα πανηγύρια στα αεροδρόμια και στις παρουσιάσεις, τόσο μεγαλύτερα ήταν τα δράματα στη συνέχεια της χρονιάς.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (27-08-24)
Ναι. Ακριβώς αυτό δεν μπορουν πολλοί να καταλάβουν, επειδή δεν έχω ιδέα και επειδή η πληροφόρηση είναι ΣΚΑΤΑ δεν κάθομαι να κράζω με ελλειπή πληροφόριση. Περιμένω να δω που θα καταλήξει το ρόστερ όταν τελειώσουν οι προθεσμίες για να κρίνω.
Από την άλλη το option A είναι πιο ωφέλιμο για το traffic του φόρουμ οπότε συνεχίστε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Eκραξα κάπου?
Αν το κάνω θα έχει να κάνει με τα δημοσιευματα και τα άρθρα βγαλμένα απο ai , οχι για τις κινησεις της ομάδας ως τωρα. Ισα ισα που εξηγω οτι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι διοτι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έχουμε ξεπεράσει τα 17-18 εκατομμύρια σε μεταγραφες τη τελευταια 20ετία. Και αυτά με έσοδα Ch. L.
-Γειά σου Αντώνη, τί κάνεις;;;
-Γειά σου Κώστα, τί κάνεις Κώστα, πήγες διακοπές Κώστα;
-Ναι...
-Όσο έλειπες διακοπές, ο Ρομάνο ανέβαζε ειδήσεις;
Με ποια λογική το έβγαλε όμως;Πώς συνδέεται το άτι μ' αυτούς; Σαν λογοπαίγνιο; Σαν τι; Πάντως δεν είναι τα μεγάλα ονόματα που προκαλούν αίσθηση όπως λένε ότι είναι. Ούτε καν ο Μάτα στην ηλικία που είναι. Εδώ ήρθε Χάμες και Μαρσέλο και θα πάμε αεροδρόμιο για τον Μάτα; Θα μου πεις οι αρδ μπορεί να εννοούν και τον...Χριστοδουλόπουλο (μεγάλο όνομα), δε βγάζεις άκρη.
Η δήλωση του θείου πάντως ήταν "θα είναι έτοιμο" και όχι "θέλω να είναι έτοιμο". Και οι αρδ λένε ότι δεν ζητάει ας πούμε αριστερό μπακ ενώ θέλουν να του πάρουν κτλ. Συνεπώς δεν ξέρουμε αν και κατά πόσο % το θεωρεί ο ίδιος έτοιμο το ρόστερ, εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι το πρόγραμμά μας.
Εν τω μεταξύ ο Αλαφούζος δίνει κάθε χρόνο αρκετά λεφτά, σίγουρα περισσότερα από τους άλλους 3 τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο φέτος. Και έχει πάρει τα @@ μου απ' όλους! Οι άλλοι πήραν από 2 πρωταθλήματα, άλλα 2 εμείς και ευρωπαϊκό. Κι αυτός με κάνα 50αρι μπάτζετ (μαζί με συμβόλαια) ένα Κύπελλο Ελλάδας. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου ευχηθώ ολόψυχα να γίνει η ομάδα σου όπως αυτή που ζηλεύεις, γιατί υποστηρίζουμε την ίδια. Θα το ήθελα πάρα πολύ όμως.
Θα προσλάβουν στο τηλεφωνικό κέντρο το άλογο, του EuropeOne και του Marmita Sports...
panahs7 (27-08-24)
panahs7 (27-08-24)
Κάθε μέρα, θα λέμε τα ίδια, όπως πάντα. Γκρινιάζουμε για το οτιδήποτε. Έλληνες είμαστε. Εδώ μπαίνει κόσμος για να σχολιάσει κάτι αρνητικά, και μετά κάνουμε να τον δούμε κάνα 6μηνο.
Η ομάδα θέλει ενίσχυση. Το βλέπουμε και το ξέρουμε.
Το ξέρει και η διοίκηση και ο προπονητής.
Ο ίδιος ο προπονητής, είπε ΠΑΛΙ εχθές, οτι θα γίνουν μεταγραφές.
Θα έρθουν παίκτες. Η λογική λέει οτι δεν έγιναν στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, γιατί θα έπρεπε να πληρώσουμε πολλά περισσότερα, ακόμα κι απ' την πραγματική αξία κάποιων παικρων.
Δυσκολεύομαι να φανταστώ οτι δεν το καταλαβαίνει κάποιος αυτό.
Η λογική μου, εμένα λέει Ποντενσε, Ορτα, αριστερό μπακ κι ένας ακόμη δημιουργός. Αν φύγει ο Εσε, θα έρθει κι ένας ακόμα στο 6.
Υπομονή 4-5 μέρες παιδιά.
Paneas (27-08-24)
Κρίστιαν Μπέιλ, μπορεί...
giovanni#10 (27-08-24)
Aπλά ας κρατάμε μικρό καλάθι για το ποιοι θα έρθουν. Προσωπική άποψη αυτη, δεν έχω κάποια πληροφόριση.
Υπαρχει αυξημενη εντροπια στο συστημα, πρεπει να παραμεινουμε ψυχραιμοι και να μη τσακωνομαστε. Καλησπερα σας.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks