Πάντως, ο Ορτέγκα γενικά θεωρειτε επενδυση.
Μη ξεχνάμε οτι σκάσαμε 4,5 για αυτον πέρσι. Επιλογή Κορδόν με πολύ μεγάλες περγαμηνές. Στην Αργεντινη ας πουμε δεν έμπαζε, εδω σε εμάς ψιλομπάζει, αλλά παιζουν πολλά ρολο για αυτο. Και ο Ροντινέι μπάζει αλλά επειδη ειναι εξαιρετικος επιθετικά, δε φαινεται πολύ. Επίσης τον Ροντι τον κάλυπτε πάντα ο Ρέτσος, ενω ο Ορτέγκα ειχε συνηθως καναν Ντοι να τον καλυπτει. Με τον Κάρμο ειδαμε οτι ανέβηκε και αυτος.
Δε θα απέκλεια το γεγονός ο Ορτέγκα φέτος να πάει πολυ καλυτερα στη θέση.
Επίσης μη ξεχνάμε οτι αν ισχυει το ρεπορτάζ, ο Μεντι έχει δωσει το λογο του σε κάποια νεαρά παιδιά και ένα απο αυτά ειναι ο Αποστολόπουλος. Δε θα εκπλαγω αν δε πάρουμε αριστερό μπακ.
Ο θείος νομίζω εννοεί της κ19 που πήραν το youth, δεν είναι από αυτούς ο Αποστολόπουλος
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
kostas1 (26-08-24)
Ο Βέλντε αριστερά παίζει, αλλά συνεχίστε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (26-08-24)
Τον φορτουνη θα αντικαταστήσει ο κερασακης
Δεν είναι σωστό να ζητάμε αντικαταστάτες στους ανθρώπους, γιατί δημιουργούμε πίεση και τοξικές καταστάσεις συγκρίνοντας την απόδοση ενός ανθρώπου με την εντύπωση της απόδοσης που θα είχε κάποιος του οποίου την εικόνα έχουμε εξιδανικεύσει... Καλά, γάμα το. Δεν είναι μέσα στις επόμενες δύο μεταγραφές το κερασάκι, ή το πλαστικό ζευγάρι, ξέρω 'γω.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τα παοκια πανε για καλη μεταγραφη απο Ρομα, τον 22χρονο χαφ Εντοαρντο Μποβε.
Δεν γινεται στα 100 χρονα να μην ερθει ενα κερασακι και στο ποδοσφαιρο. εχουμε φερει ενα σε καθε τμημα.
hang your demons
chainsaw (27-08-24)
Εστω μια ομπρελιτσα η λιγο πασιον φρουιτ απο πανω
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μαρασκινο πρέπει να το λέμε όχι κερασάκι λες και είμαστε τίποτα πλεμπαιοι. Η ομπρελιτσα πάει με ελληνικό σημαιάκι και μαϊμουδιτσα
Πάρτε έναν δημιουργικό παίχτη βρε μάγκες. Οι επιθέσεις με Καλλιθέα γίνονται μόνο με ατομικές ενέργειες. Λείπει η κάθετη του Φορτουνη ή του Ορτα
Γραφτε τα γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να πάρουν
Έ-ε-ερχονται...Καληνύχτα....
3 μινιμουμ λενε.
εγω θα πηγαινα για σουπερ δυνατο 8αρι.το κερασακι που λεμε. και ας μπορει να ερθει και ο χορτα συμπληρωματικα.
θελουμε μαεστρο να κανει παιχνιδι στο 8.να σε ανεβασει επιπεδο.
ο ορτα δεν ειναι μαεστρος ειναι ενας πολυ καλος παικτης συνολου με καλα στοιχεια αλλα ως εκει.ουτε ο τσικινιο φυσικα ειναι.
hang your demons
Πολλοί είναι 3, δεν προλαβαίνουμε, είναι 27 Αυγούστου.![]()
Bookmarks