Και σε εμάς αλλαγή παίζει πάντως, άρα δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
Ναι ρε πουλάκι μου, εδώ μέσα δεν ξέραμε για το... αμορτισέρ όμως και με ποιον τρόπο υπολογίζονται λογιστικά οι μεταγραφές. Σε σένα μπορεί να ήταν γνωστό. Όταν είχες γράψει αναλυτικά για το FSCLR δεν θυμάμαι να είχες αναφέρει κάτι σχετικό. Μη σκαλώνουμε, πάμε παρακάτω, η ουσία είναι ότι δεν ξέρουμε τίποτα και παρόλα αυτά κράζουμε και έχουμε απαιτήσεις. Διαφωνείς;
Από πότε έχει πρόβλημα η ομάδα και μάλιστα σοβαρό με το FFP? Σαλάτα τα 'χουμε κάνει μου φαίνεται.
Ο Νταβίντ Κάρμο συνεχίζει στον Ολυμπιακό μας! / David Carmo continues with Olympiacos FC!
#Olympiacos #DavidCarmo #WeKeepOnDreaming
Νέκρα στο φορουμ από τότε που ανακοινώθηκε
![]()
TBM (26-08-24)
Μουφα ήταν.
Όχι από τις καλύτερες ταινίες των Κοεν.
Πόσο μάλλον όταν έσκασε μετά από το Φαργκο και Μπιγκ Λεμποφσκι.προσδοκιες είχε πολλές αλλά καπου χάθηκε μέσα στην Οδύσσεια του οτινανισμου των σπουδαίων αδερφων.
Για Καρμο το ξέρουμε 2-3 μέρες τώρα. Νομιζω χαρήκαμε όταν το μάθαμε ότι έρχεται.
Μπράβο πολύ σημαντικο που εμεινε καθώς ήταν βασικό κομμάτι του κορμού. συνεχιζουμε.
Υπέρβαση δεν έχει γίνει ακόμα καμία στις μεταγραφές από την διοίκηση ούτε στα χαρτιά ειμαστε προς το παρόν καλύτεροι από πέρσι και με βάση με το πόσο ανέβηκε ο πήχης κ τις εξαγγελίες του προέδρου.
Να τελειώσουν οι μεταγραφές κ μετά.
και παλι δανεικος απο νοτινγχαμ και ναι μου τη σπαει γιατι δεν θελω να εχω καμια σχεση με την αγγλικη βλαχοομαδα , το βλεπω ντροπη και ασεβεια στους νεκρους μου να παιρνω ελεημοσυνη απο τα βλαχαδερα της αγγλιας με κανει να αισθανομαι κακομοιρης , βεβαια εσεις οι φαν του βαγγελα στα αρχιδια σας , συνεχιστε
Paneas (25-08-24)
Με ελεημοσύνη από την Πόρτο τη Μπράγκα και την Γουλβς σα να λέμε πήραμε το γιουροπα
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
maniak7 (25-08-24)
Βαστηξου που ψάχνω εγώ να μαζέψω οποιουδήποτε τα ασυμαζευτα μήπως εσύ από το πόσο προκατειλημμένος είσαι δε βλέπεις πέρα από τη μύτη σου; Για σκέψου και αυτή την πιθανότητα
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ποιόν πιστεύετε για καλύτερη περίπτωση για αμυντικό χαφ με ποτένσιαλ για το Θρύλο μας;
Lucas Sanabria
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Christian Ordonez
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Νομίζω ότι ο Ουρουγουανός είναι πολύ δυνατότερη περίπτωση και θυμίζει και Έσε με καλύτερη πάσα (από τα στιγμιότυπα φυσικά).
Και φυσικά μπροστά αντί για Όρτα τον Giovani Lo Celso.
redbaron (25-08-24)
Bookmarks