Δεν θέλω άλλες μεταγραφές! Τον Αλμέιδα για προπονητή και τον Ραλίστα για Πρόεδρο θέλω.
Ποντένσε στον πάγκο για το Γουλβς-Τσέλσι.
Και τον ριβαλντο, ποιο άλλο μπακ μας ενθουσίασε;
Ενθουσιασμό στον κόσμο τη τελευταία 5ετια έχει φέρει η επιστροφή κοντου, ο Τουρέ, η επιστροφή Μιραλας, η επιστροφή Μανωλά και βέβαια ο Μαρσέλο και ο Χαμες.
Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις ο ένας από αυτούς τράβηξε κουπί και αυτό όταν εγιναν οι κατάλληλες μεταγραφές και ήρθε ο κατάλληλος προπονητής
drizzt (25-08-24)
Εντομεταξυ η προπαγάνδα καλά κρατεί .
Παίζει μια ομάδα τελικό παγκόσμιου. Πλήρης η απουσία της πολιτείας. Εντάξει το ξέρουμε ότι η κυβέρνηση δε θα πάει καλά με τον Βαγγέλα, αλλά έναν εκπρόσωπο; Τουναντίον ήξεραν να εκφράσουν τη στήριξη τους μέσω υφυπουργού στον βαζελο.
Μέχρι και ως αποτυχία το περνάνε κάποιοι. Ουστ νάνοι
Εγώ πάντως βλέπω αρκετούς Ισπανούς αριστερούς μπακ να ψάχνουν ομάδα ακόμα. Για να δούμε.
kostas1 (25-08-24)
Ελ Αραμπι, Ομάρ, Σεμεδο, Γκιγιερμε, Κώστας, Ινμπομ μπορώ να σκεφτώ τη τελευταία 5ετια.
Καρεμπε, Μελμπεργκ και η επιστροφη του Ποντενσε που δεν ηθελες καθολου περυσι το καλοκαιρι.
Σε τόσο υψηλό επίπεδο, μόνο ίσως του Καμπιασο να θεωρείτε βόμβα που τα πήγε σχετικά καλά. Οι υπόλοιποι δε τράβηξαν..και όπου υπόλοιποι σε αυτό το επίπεδο μιλάμε για Χαμες, Μαρσέλο, Abidal τη τελευταία 10ετια.
Δεν αναφέρω Σαβιολα γιατί ήταν το 13. Ούτε αυτός τράβηξε τα αναμενόμενα.
Πραγματικά ο Καμπιάσο μια χαρά την τίμησε τη φανέλα αν αναλογιστεί κανεις τι τεράστια καριέρα είχε πριν.
Ριερα Χαμες Σαβιολα κατι προσεφεραν. Αλλα καμια σχεση με αυτα που περιμεναμε.
Ο Καμπιασο εδωσε αρκετα, ενω μεγαλο ονομα ηταν και ο Βαλμπουενα.
Ενα ταληρο εχει μαζεψει η γουλβς στην εδρα της απο την Τσέλσι. Την επομενη αγωνιστικη που θα είναι σε τροχια υποβιβασμού θα μας δωσουν τον κοντο
jonk (25-08-24)
Σε όλα τα χρόνια που θυμάμαι από βόμβες αυτοί που πραγματικά πρόσφεραν ήταν Ντέταρι, ζιο, ζαχοβιτς, Καρεμπέ, μελμπεργκ, καμπιασο, σαβιολα (πρόσφερε ουσιαστικά άλλο αν δεν ήταν στα ντουζενια του) και ποντένσε (γιατί ήταν όντως βόμβα πέρσυ)
Υ.γ. ξέχασα και τον χαμες, ισχύει
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μια χαρα, εκει που ειπαμε οτι χασαμε ηδη 3 βασικους παιχτες γινεται η ανατροπη με τον Καρμο οποτε προστιθεται στην λιστα με τον Ελ Καμπι. Πολυ σημαντικη μεταγραφη φυσικα για την αμυντικη μας γραμμη, οποτε πλεον ως σιγουρες απωλειες μετρουν ο Ιμπορα, που οπως και να το κανουμε ειναι 36 χρονων, αλλα και ο Φορτουνης. Τουλαχιστον πηραμε παιχτες στις θεσεις τους που ειμαι αισιοδοξος οτι θα βοηθησουν αρκετα (Γκαρσια και Βελντε). Αν κατορθωσουμε να φερουμε πισω Ποντενσε και Ορτα τοτε μια χαρα, θα θελουμε μονο ισως ενα αριστερο μπακ και εκλεισε το ροστερ λογικα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Bookmarks