panahs7 (23-08-24)
panahs7 (23-08-24)
ας μην αρχιζαμε τη μιρλα και ακομα σελφι απο το κορκοβαντο θα βλεπατε
ο σατανας ο χοντρος πουλησε τα γκαζαδικα στους κελεμπιες και δεν εχουν να σπρωξουν για μεταγραφες
Du3lisT (24-08-24)
Τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή είναι Νότιγχαμ-Γουλβς, ο Πορτογάλος Γκρίλις δεν παίζει καθόλου και ο Ποντένσε μπαίνει αλλαγή αποθεούμενος από το σίτυ γκράουντ. Μετά την λήξη του αγώνα μπαίνουν και οι 2 στο αεροπλάνο για Ελλάδα και ανακοινώνονται πριν αρχίσει το παιχνίδι στη Λαμία.
Ο άλλος από την μουντάδα της Σκωτίας πήγε εκεί που δεν πέφτει ο ήλιος, το σώμα και το μυαλό θέλει κανένα χρόνο για να ισιώσει με τέτοια αλλαγή. Λογικό να θέλει να φύγει.
Μυρίστηκαν ψωμί και οι μπασκετικοί τώρα...
![]()
panahs7 (23-08-24)
Ρε παιδια τι σας νοιαζει ποιος τον παιρνει και απο που τον παιρνει?? Απο τη στιγμη που καταληγει σε εμαε ο Καρμο δεν τρεχει μια..
(Pun was intended, 2 birds with one stone)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εμένα με νοιάζει με την έννοια ότι εύχομαι να είναι μέσω Φόρεστ. Το να γίνει ο Κάρμο η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας μας το θεωρώ πολύ ρισκαδόρικο άνοιγμα οικονομικά και ότι μας πιάνουν μαλάκες οι Πορτογάλοι. Μαζί με το συμβόλαιό του πάει πάνω από 20 μύρια και δεν τα αξίζει (για μένα πάντα).
Nikolaos_Kokkinos (24-08-24)
Έχουν τρελαθεί στο twitter. Μέχρι και τον Νεϊμάρ ανεβάζουν...χαχαχα
Έχει νόημα;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ρε σεις μπαινω να διαβασω για καμια μεταγραφη κερασενια τουρτενια , κατι τελοσπαντων (περα των καρμο και ποντενσε)
και διαβαζω "Κοντα σε ανανεωση με Ντοη ο Ολυμπιακος".
Ιδια ξενερα ειχα αισθανθει οταν ειχα βγει παλια με μια απο tinder και αντι για την Τζεσικα Αλμπα μου ηρθε ο Αποστολος Σουγκλακος.
hang your demons
Είναι αυτό που περιμένεις κάτι που έστω να το ψάξεις και σου πετάνε ό,τι πιο αδιάφορο μπορούν να σου πούνε...
Και φυσικά, αν κάποιος ανανέωνε πριν της ώρας του και σε άκυρο χρονικό σημείο για κάτι τέτοιο θα ήταν αυτός.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (24-08-24)
Bookmarks