maniak7 (22-08-24)
maniak7 (22-08-24)
drizzt (22-08-24), Nikolaos_Kokkinos (22-08-24)
στα εργασιακα η αγγλια ειναι αλλος πλανητης απο το ελλαδισταν
Τον Μιραλάς τον πήγε ο μάνατζερ όμως (αν ισχύουν όσα είπε). Κανένας Βαγγέλας δεν ενήργησε από μόνος του. Εδώ δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο, αν δεν θέλει ο παίκτης δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, παρά μόνο να τον κρατήσουν. Άσε που εκεί κάνει όντως κουμάντο ο Μέντεζ.
chainsaw (22-08-24)
panos23 (22-08-24)
Ο Όρτα έχει μπει αλλαγή στο 60' με τη Ραπίντ, άρα φαίνεται να τον υπολογίζει ο Καρναβάλ.
Έδωσε μάλιστα και ασίστ.
Ο Ορτα μας τελειωσε δυστυχως, ας τον ξεχασουμε και παμε παρακατω.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
drizzt (23-08-24)
drizzt (23-08-24), giovanni#10 (23-08-24), jonk (23-08-24), maniak7 (23-08-24)
Αλ Κεμπάμπ
drizzt (23-08-24)
τι γραφουνε οι πουστηδες για να πουλησουνε.Δηλαδη δε θα ερθει σε ομαδα που τον πανε ολοι με χιλια και που εχει δειξει ο τυπος εμπρακτα το ποσο γουσταρει να παιζει,τον εχουν παρει και τα ζουμια δηλαδη, και θα αφησει και την πρεμιερ να παει στην αραβια να παιζει.Επιστημονες.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-08-24), maniak7 (23-08-24)
Μία χαρά δεν ήθελαν και μία χαρά πήγαν. Δεν έχουν κανένα νόημα να γίνονται τέτοιες δηλώσεις πέραν της λαϊκής κατανάλωσης. Ειδικά ο Βέλγος, στην προετοιμασία τότε, ήταν ως ει παρών.
Εκτός από τα αναμφισβήτητα facts που έδωσε ο επίσημος scouter του φόρουμ, έχω να προσθέσω ότι δεν θέλεις να μπλέξεις με τους εκπροσώπους του...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
H Lyon βαζει πωλητηριο σε ολους τους παικτες της λογω οικονομικων προβληματων.
Μηπως να ψαρεψουμε κανεναν απο κει?
προχειρα που κοιταξα.
Nicolas Tagliafico αριστερο μπακ
Orel Magala Βελγος αμυντικο/κεντρικο χαφ.
Rayan Cherki Γαλλοαλγερινος επιθετικο χαφ ο πιο ακριβος της παικτης. 21 χρονων.
Said Benrama Γαλλοαλγερινος εξτρεμ αλλα παιζει και κεντρο.
hang your demons
Bookmarks