Θα έρθει η ώρα τους. Στα δικά μας ετοιμαστείτε για πολλές ανάσες.
Σου το έχουν πει ήδη. Τώρα βλέπεις να σου το δείχνουν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θα έρθει η ώρα τους. Στα δικά μας ετοιμαστείτε για πολλές ανάσες.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Επισκληρίδιο πάρ'τε λέω εγώ, γιατί θα βγείτε ασθματικοί...
jonk (21-08-24)
Όπως είπα από τον Μάιο προσωπικά δεν έχω θέμα είδα Ευρωπαϊκή κούπα δεν πα να παίξουμε με το Μουζακίτη βασικό δεν τρέχει μία. Πάλι Ολυμπιακός θα είμαι και θα έχω ζήσει κάτι που πολλά αδέρφια μας δεν πρόλαβαν. Καθίστε και κλάψτε άμα σας προσφέρει κάτι, κανένα θέμα.![]()
iakov7 (21-08-24), Nikolaos_Kokkinos (21-08-24)
voskos_7 (21-08-24)
Πανάθεμά σε, σου είπα να βγεις έξω να παίξεις μέχρι να κόψω τα κρεμμύδια;;;
Ετσι ειναι φιλε, συμφωνω μαζι σου, την βραδια πριν τον επαναληπτικο με Αστον Βιλα ειχα πει "μακαρι θεε μου να μου δωσεις αυτη τη χαρα και ανταλλαζω και 5 χρονια χωρις πρωταθλημα".. και ο Κοκκινος οταν ορκιζεται το εννοει, , τα 2 χρονια περασαν ηδη, τους δινω περιθωριο αλλες 3 σεζον πριν αρχισω τη μιρλα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μπα, θα φας άλλα 5 - δεν είδες τα ψιλά γράμματα...
Γιατί; Απαγορεύεται από κάπου να το θεωρεί;;;
καλα , δεν ηρθε το τελος του κοσμου , σκεφτειτε τι ψωνιζει η ριο αβε με τον βαγγελα ιδιοκτητη
Σκέψου τί αγοράζει η Νόττιγχαμ και τί τραβάνε μέχρι να τους μοιράσουν...
Γενικά μην ορμάτε με ό,τι διαβάζετε - περιμένετε να δείτε - τώρα ό,τι άποψη και να γράφετε δεν βοηθάει...
Τα σενάρια για Γάλλους από την Κύπρο είναι του κώλου τα εννιάημερα - τα άλλα με την Βελέζ, έχουν μεγαλύτερη βάση...
ΜΠΑΜ!!!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Τί 5.5 ετησίως γράφει ο Δημήτρης για ποντένσε σε τί νόμισμα μιλάμε;
Paneas (21-08-24)
jonk (21-08-24)
panahs7 (21-08-24)
Ρε παιδια ειπαμε ο καθενας εχει την αποψη του και φυσικα μπορει να την εκφραζει ελευθερα, απλα διαβαζοντας καποια σχολια εδω στο φορουμ μας θα αρχισω να αναρωτιεμαι γιατι πανηγυριζαμε για τα Ευρωπαικα τροπαια αφου και τα 2 φαινεται τα κερδισαμε καθαρα απο τυχη! Δηλαδη τοσα χρονια με τον Μαρινακη ο Ολυμπιακος, με οσα λαθη εγιναν φυσικα, δεν εκανε προοδο σε κανενα επιπεδο φαινεται. Εντελως ξαφνικα και εκει που ημασταν ενας συλλογος με πληρη ελλειψη οργανωσης και στα ορια της διαλυσης βρεθηκαμε να κερδιζουμε το Τσ. Λιγκ στους Κ19 και το Κονφερενς Λιγκ!! Ειναι σαν να λεμε οτι επαιξα για πρωτη φορα Τζοκερ και Λοττο την ιδια μερα και κερδισα τα εκατομμυρια και στα 2! Πριν απο λιγα χρονια καποιοι προσπαθησαν να απαξιωσουν τους Αγγελοπουλους και οταν βγηκε προς τα εξω οτι σκεφτονταν να φυγουν την επομενη ξεκινησαν απο παντου τα διθυραμβικα σχολια γιατι ολοι αντιλαμβανονταν τι θα γινοταν αν εφευγαν. Ο Βαγγελης αποδεδειγμενα αγαπα την ομαδα, μας εχει ανεβασει επιπεδα, εχει φερει τοσες επιτυχιες και τον απαξιωνουμε για καποιες μεταγραφες που δεν εγιναν, χωρις να ξερουμε γιατι δεν εγιναν, και πριν καν ακομα κλεισει η μεταγραφικη περιοδος. Ο Ολυμπιακος πηρε 2 ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΟΥΠΕΣ περυσι, ας χαλαρωσουμε και ας δειξουμε εμπιστοσυνη σε αυτους τους ανθρωπους, με τα οποια λαθη (θεωρουμε) οτι εκαναν που λογικο ειναι να γινονται και λαθη. Πραγματικα αναρωτιεμαι καποιες φορες πως και μας αντεχει. Ακομα και να μην παει καλα η χρονια προσωπικα δεν θα σταυρωσω κανεναν απο την στιγμη που εχω εμπιστοσυνη πως γινεται προσπαθεια ο Ολυμπιακος να ειναι πανισχυρος, απλα αντιλαμβανομαι οτι μαγικο ραβδι δεν εχει κανεις και δεν μπορει να ειναι ολες οι χρονιες το ιδιο πετυχημενες, ουτε φυσικα εχουμε επαρκη ενημερωση για να ξερουμε τι πραγματικα γινεται εντος του συλλογου για να ειμαστε απολυτοι στα συμπερασματα μας. Δηλαδη για παραδειγμα ειναι ευκολο να λεμε γιατι δεν πηραμε τον Α και δεν φεραμε τον Β, ξερουμε ομως ποια τα οικονομικα δεδομενα και αν ο Ολυμπιακος μπορει να αντεξει αυτα τα οικονομικα βαρη;
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
drizzt (21-08-24)
redbaron (21-08-24)
Bookmarks