Δεν θελαμε μεταγραφες , θελαμε να μεινουν τα σημαντικα στελεχη, εστω 2 ακομα , κ εμεινε μονο ο Καμπιας.
Δεν θελαμε μεταγραφες , θελαμε να μεινουν τα σημαντικα στελεχη, εστω 2 ακομα , κ εμεινε μονο ο Καμπιας.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Παντως και να ρθει ο Ποτενσε, δεν φτανει. Η οχι τοσο καλη κυκλοφορια της μπαλας θα παραμεινει. Αλλα μην λεω τα ιδια, ο θειος τα χει δει αυτα
voskos_7 (21-08-24)
Εντωμεταξυ, πάλι καλά που άφησαν τον Φορτουνη και δεν καθυστέρησε άλλο ο μεταγραφικός σχεδιασμός![]()
Ποντενσε, έναν καλύτερο του Ορτα που θα δέσει με εσε και Γκαρθια, στόπερ τουλάχιστον εφάμιλλο του Καρμο και αριστερό μπακ για βασικό.
Όχι μπακ απ του Ορτέγκα.
Τίποτα λιγότερο από αυτά.
Αλλιώς είναι πισωγύρισμα.
Τώρα αν θελουν το κερασάκι να είναι ακόμα ένας παίκτης στα χάφ
Μην μεινουμε μόνο με το κερασάκι σκέτο χωρίς την τούρτα από κάτω.
Εγώ δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο δεν πρέπει να ασχολούμαστε; Το επάγγελμα αυτό είναι ευαίσθητο, επηρεάζει πραγματικά ζωές ανθρώπων, στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτών που έχουν καψούρα για τη μπάλα. Ακόμα και για τις μεταγραφές μόνο, είναι μια μορφή διασκέδασης. Δεν κατάλαβα γιατί να μην ασχολούμαστε ενώ παρανομούν; Η παραπληροφόρηση διώκεται ποινικά ως κακούργημα πλέον, τα έχουμε ξαναπεί. Ή θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ή πρέπει να πάρουν πούλο. Όσο υπάρχουν τέτοιες απόψεις του "έλα μωρέ μην ασχολείσαι" τόσο θα μας πετάνε σκατά και θα λέμε ευχαριστώ.
Καλά - τράβα κάν'τους μήνυση, ή βρες έναν οργανισμό να το κάνει για εσένα, καλύτερα, να μην τρέχεις εσύ σα μαλάκας και σου υπόσχομαι ότι δεν θα αφήσω κανέναν να γελάσει με το αποτέλεσμα.
Έχετε υπερεκτιμήσει κάποια επαγγέλματα. Η υποχρέωση να είναι ακριβείς είναι ως προς το τί πέφτει στην αντίληψή τους. Δεν έχουν απολύτως κανέναν θεσμικό ρόλο να ελέγχουν την πληροφορία που πιάνουν ως προς την αλήθεια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Από ότι κατάλαβα το Κόνφερενς και η χρονιά πήγαν ήδη στα σκουπίδια και ο μεντιλιμπαρ έφυγε. Λέτε μόνο φέτος θα ξεφτιλιστουμε ή για πέντε χρόνια ξέρω γω;
Ποιος πήρε το πρωτάθλημα 2024-25 τώρα που έχει τελειώσει έτσι πληροφοριακά ρωτάω.
Και αφού τα ξέρετε δε φαντάζομαι να χρειάζεται να κάτσετε να βλέπετε την ομάδα. Βέβαια κάτι τέτοια θυμάμαι και πέρσυ και μετά όλοι πρώτοι στα πανηγύρια για την κούπα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Gtakis (22-08-24), iakov7 (21-08-24), maniak7 (21-08-24), Nikolaos_Kokkinos (21-08-24)
Ναί.Κάναμε μία πρόταση στα 5,5 χαρτιά αρχές Ιουλίου και άλλη μία στα 7-7,5 πριν λίγες ημέρες στις οποίες οι Κινέζοι δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να συζητήσουν.10 ακατέβατα και με τα τωρινά δεδομένα η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί.Στις 30-31 του μήνα όμως θα γίνει.
Να πάμε για πολλά ρε...
Όσο συνεχίζουμε αυτή τη στάση, προφανώς και δεν θα γίνεται τίποτα και πουθενά, σε κανένα τομέα της ζωής μας. Το αποδεχόμαστε. Και έχει τεράστια διαφορά το να μεταφέρεις απλά την πληροφορία και την εκτίμηση, απ' το να παίζεις με τα συναισθήματα χιλιάδων ανθρώπων και να τους κοροϊδεύεις για να κονομήσεις.
Ελεύθερο επάγγελμα είναι και στους νόμους της αγοράς υπακούει. Όποιος θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, υπάρχει μία κοινωνία για αρχή και μια πολιτεία στη συνέχεια να διορθώσει. Αν δεν στρώσουν αυτά, θα πανηγυρίζουμε εκταμιεύσεις δόσεων.
Bookmarks