οι επομενες 2 εβδομαδες ειναι πολυ κρισιμες
εγω λεω θα μπει ο σεπτεμβρης με 4 δανεικους και να ξεχασουμε οτι ξεραμε για κοιντους ψηλους
οι επομενες 2 εβδομαδες ειναι πολυ κρισιμες
hang your demons
ειρωνικα το ειπα καλε.
μυριζω τιτλο "γυρναει ο Μαρινακης απο Ριο και το παίρνει πανω του για τις μεταγραφες"
hang your demons
Πάντως, μια χαζοπληροφορία που έχω απο έναν γενικά αξιόπιστο άνθρωπο (την οποία μπορειτε και να αγνοησετε, ένας random χρηστης ειμαι), ειναι πως δεν ειναι μονο ο Κάρμο, ο κοντός και ο Ορτα. Αυτοι ήταν οι βασικοί στόχοι μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Ειδικά για τον κοντό βέβαια θα πάει μέχρι τέλους γιατι το θέλει και αυτος πολύ αλλά για Ορτα και κυκλωπα δεν ασχολούνται τοσο όσο φαινεται απο τους δημοσιογράφους. Έχουν βρεθει άλλες λυσεις και υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Οτι ειναι να μάθουμε θα ειναι απο την άλλη εβδομάδα.
Όσο για τα μπαμ και μπουμ και αυτά που έγραφαν κάποιοι, δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόριση.
iakov7 (20-08-24)
Τον αγόρασαν 20, έπαιξε χάλια, έχασε τη θέση του, ξαναπήρε ευκαιρίες και ήταν πάλι κακός , τσακώθηκε με τον προπονητή, τον έστειλαν Β ομάδα για 3 ματς και έφαγαν 3 στο καθένα, τώρα είναι ουστιαστικά 3ο-4η επιλογή και ψάχνουν σίγουρα έναν ακόμη και μπορεί 2 σέντερ μπακ. Αν ζητάνε πάνω από το 35-40% της επένδυσής τους, είναι πράγματι πάρα πολλά.
Είναι κρίσιμο να γίνουν σήμερα οι μεταγραφές αλλιώς βλέπω να χάνουμε το τρένο του πρωταθλήματος ακολουθούν παιχνίδια ζωής και θανάτου
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
maniak7 (20-08-24)
Σε άλλα νέα, τα 10 εκ/ρια λίρες για Πελίστρι έγιναν 6 εκ/ρια ευρώ. Πιο λογικό ποσό αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνουν 2ο ακριβό δεξί εξτρέμ.
drizzt (20-08-24)
Το κόβω σίγουρο να πουλήσουν το φωταρα εκτός και αν τα 20+ είναι παπατζες. Αν ισχύουν οι προτάσεις και δεν τον δίνουν θα το μετανιώνουν για χρόνια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ε εντάξει δεν νομίζω πλέον οτι υπάρχουν τόσα εξτρέμ που παίζουν μόνο δεξιά η μόνο αριστερά.Φαντάζομαι μαζί με τον Τετε θα ξεκινάνε στην ενδεκάδα αλλάζοντας ίσως πλευρές κατα την διάρκεια του ματς,Να πήραν 2 εξτρέμ των 6-7 εκατομυρίων για να μην είναι και οι δυο βασικοί χλωμό το βλέπω.
Υγ:Απάντησα σε λάθος ποστ πήγαινε για το παραπάνω μήνυμα σου.
Έχουμε πάρει αριστερό εξτρέμ με δύο δεξιά πόδια - δεν μπορώ να κρίνω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
AntonisPav (20-08-24)
Τον τελευταίο τον πήραμε για τις δύσκολες έδρες, για να μην τον πετυχαίνουν τα αντικείμενα...
Παρακαλάτε να είναι αυτοί που ξέρετε ήδη, γιατί αν είναι άλλοι, θα χορτάσετε μπάσκετ φέτος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (20-08-24)
panahs7 (20-08-24)
Εγω απλα περιμενω να δω στο τελος του μηνα για της χαρες που ελεγε ο νικολακοπουλος. Πραγματικα θελω να δω τι θα πει για να τα γυρισει. Θα ψαξω κ θα τον παρω τηλεφωνο τον πστ να δω τι θα μου πει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks