Nikolaos_Kokkinos (19-08-24), Paneas (19-08-24)
Nikolaos_Kokkinos (19-08-24), Paneas (19-08-24)
Ψιλο γαζι μας δουλευουν.
Μάντολες ξέρει και ο πρωταθλητης. Ακομα ένα πρωτοσελιδο απλά για πωλησεις.
Ο κλασικος Κλαυσιγελος της Βουγιουκλο. αμεσως μετα βαζει τα γελια. ποσο εχω γελασει με αυτη την σκηνη με τον Παπαμιχαηλ(ο οποιος ηταν καλος ηθοποιος) που της λεει "ειμαι ενα τιποτα, τιποτα, τιποτα....αργκ...σκουιρκ...κλαψ).
Αν την εβλεπε ο Ρωσος δασκαλος Στανισλαφσκι θα σηκωνοταν απο τον ταφο του για να την σφαλιαρωσει.
hang your demons
panahs7 (19-08-24)
Ρε παιδια τι γινεται?.μπορει να ειναι παπατζα και να τα γραφει ετσι φατσα φορα ο πρωκταθλητης? Καλα σταρχιδια τους να μου πεις δυσκολο ειναι να γραψουν αυριο "μια ανασα ηταν αλλα δεν θελουν οι γυναικες τους" δεν υπαρχουν αναστολες.
Παντως φιλε, ακομα και ο ιδιος ο Μιραλας χαρακτηρισε την επιστροφη του καταστροφικη σε μια προσφατη συνεντευξη που διαβασα. Και γενικα παραπονιοτανε οτι δεν ηθελε να φυγει με τιπτοα την πρωτη φορα και τον πιεσαε παρα πολυ και διαφορα αλλα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
τρια στα τρια ο βαγγελας , ζοτα δανεικουρα προβλεπω
φορτωνει το καραβι με τους δανεικους ο βαγγελας και αυτα που γραφει ο πρωκταθλητης τα λενε οι γριες οταν μεθυσουν
αφου νεοτερα δεν έχουμε απο μεταγραφικά,
H Τζενάρα πάντως έκανε καριέρα οχι μονο επειδη ηταν κουκλάρα. Το ιδιο ισχυει και για τη Συνοδινού, τη Παπά κτλ κτλ.
Ωστοσο, υπάρχουν παραδειγματα ηθοποιων που δε μπορεις να πεις οτι βασιστηκαν στην ομορφιά τους για να πάρουν πρωταγωνιστικους ρολους.
Βασιλιάδου πχ, ή Τσαγανέα,
Δε θα αναφερθω στη Βλαχοπουλου γιατι κάποιοι μπορουν να πουν οτι ηταν ωραία, παρόλο που εγω δε τη θεωρω και γυναικάρα.
@DeJonk
Εφαγες γερο πρωινο βλεπω σημερα!!! Αυγα με μπεικο ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μαλλον κοροιδευουν. Για τον ποντενσε δεν υπαρχει κατι νεοτερο απο τα υπολοιπα ρεπορταζ ολυμπιακου και για τον Καρμο οτι απλα καραδοκει ο ολυμπιακος αλλα δεν ξερουν με ποιο τροπο θα ερθει στην ομαδα.με ποια φορμουλα. Απο αυτο μεχρι το 'Ερχονται" του πρωταθλητη...
αντε βγαλε ακρη...
hang your demons
Nikolaos_Kokkinos (19-08-24)
Το γράφει και η live sport ή όπως αλλιώς τη λένε. Βέβαια αν τους φέρει και τους δύο και πάλι σκατά τα έχει κάνει γιατι έπρεπε να τους φέρει πιό νωρίς.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (19-08-24)
A καλα ο Πρωταθλητης το εχει παει σε αλλο λεβελ, μολις ειδα οτι γραφει μεχρι και για Φορτουνη στο εξωφυλλο...
Πραγματικα η ¨"εφημεριδα" αυτη πρεπει να απαρτιζεται απο 17 χρονους που γραφουν οτι τους κατεβει μετα το σχολειο... η να ειναι καποιου ειδους κοινωνικο πειραμα, δεν εξηγειται αλλιως.
Bookmarks