chainsaw (19-08-24)
Παρεμπιπτόντως το 50% του Όρτα το έχουν οι LAFC στην Αμερική. Ότι ζητάει η Μπράγκα, είναι για πάρτη της. Ένας απ' τους πολλούς παράγοντες που δεν ξέραμε. Συνεχίστε
chainsaw (19-08-24)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Από τους 9 οι 3 ήταν βασικά γρανάζια της ομάδας που πήρε ευρωπαϊκή κούπα, ο ένας ερχόταν συνέχεια από τον πάγκο και βοηθούσε, ενώ δύο, αν και τραυματίες, έκαναν μερικά ρεπό προς το τέλος της χρονιάς και οι υπόλοιποι τρεις πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Άρα απο τους 9 λίγο ή πολύ βοήθησαν οι 6. Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.
Αναφορικά με τον Κώστα να ξεκαθαριστεί για όσους ξέχασαν ότι ο Μεντιλιμπαρ δε τον χρησιμοποιούσε στη θέση του αλλά σε ελεύθερο ρόλο στα εξτρέμ.
Και ο λόγος ήταν πως δεν ήταν έτοιμος ο Μαρτίνς αλλιώς θα ήταν αλλαγή πολυτελείας στο σχήμα του μπάρμπα.
Έπαιξε και στη θέση του Τσικινιο αλλά είναι διαφορετικοί παίχτες.
Σε κάθε περίπτωση για το σύστημα του θείου ο Κώστας δεν αποτελεί απουσία. Αν τον είχαμε θα ήταν ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή φέτος .
Το δεν είχε ρίσκο η επιστροφή του ποντένσε είναι εύκολο να το πεις, με την ίδια λογική δεν είχε ρίσκο και ήταν σίγουρακι η επιστροφή του Μιραλας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (19-08-24)
Τώρα δεν είναι μαγαζάκι του Μέντεζ; Κοίτα να δεις πώς τα φέρνει η ζωή. Εσύ γνωρίζεις τι συνεννόηση μπορεί να έχει γίνει κι αν θεωρούν ότι μπορούμε να τον πάρουμε με λιγότερα στο τέλος Αυγούστου; Όχι. Ήθελες ΤΩΡΑ και με όσα ζητάνε, σιγά τι είναι 3-4 ψωροεκατομμύρια παραπάνω για τον Βαγγέλα τον καβούρια. Στη Νότιγχαμ ξέρει να τα δίνει.
Εγώ θέλω Γιουρόπα με Μουζακίτη.
Φιλε εισαι και βολιωτης αποτι διαβασα σε αλλα μηνυματα (ειμαι και γω αν και δεν μενω πλεον μονιμα εκει) και δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση. Δεν ειναι δουλεια μας να μετραμε τα εκατομμυρια που ξοδευονται, εδω οι περισσοτεροι δεν εχουν για τα βασικα. Αλλα και οι οπαδοι των αλλων ομαδων (ευρωπαικων) δεν νομιζω να αγχωνονται οταν χωνουν λεφτα οι διοικησεις τους, χαιρονται απλα που ερχονται καλοι παικτες. Και ο καθε μπατιρης οπαδος της ρεαλ και της σιτι ονειρευεται στη συνεχεια η ομαδα του να τους πατησει ολους και ολο αυτο τον κανει να αισθανεται οτι ειναι σπουδαιος και αυτος. Αλλα ας μην εισχωρησουμε σε τετοια νοηματα...
redbaron (19-08-24)
Εν τω μεταξύ, ρήτρα, μάλλον μόνο με αυτούς που πήραμε από την Πόρτο πρέπει να είχαμε και δεν ξέρω από πού ξέραμε για αυτήν που είχε ο Όρτα.
Εμένα, δεν μου καθόταν καλά, αυτό το ανετιλίκι του Ιουνίου, ότι άντε, με τον Ποντένσε να δυσκολευόμασταν λίγο και με τον Κάρμο, να πηγαίναμε σε άλλη συμφωνία και όλες οι υπόλοιπες ήταν διαδικαστικές. Και από τις μεταγραφές που έγιναν, με του Στάμενιτς ήμουν αρκετά επιφυλακτικός.
Τέλος πάντων, τώρα, το να κάνουμε πίνακα ταμειακών ροών στην ΠΑΕ ή έμμεσες τεχνικές ελέγχου, εδώ μέσα, για να δούμε τί περιθώριο έχουμε να ξοδέψουμε, είναι λίγο μακριά από το αντικείμενο το οποίο θα έπρεπε να μας απασχολεί και ίσως ότι δεν κάνουν παρέλαση ονόματα από τα πρωτοσέλιδα δυσκολεύει τη συζήτηση.
Μην τρελαίνεστε πάντως τώρα - είναι σχετικά αργά. Και κυρίως, μην περιμένετε από τον Βερβελέ να κανονίσει live επειδή περιμένουν βόμβες εκείνη την ημέρα.
Κάποτε, τους έβγαζαν πρωτοσέλιδα πριν τους στείλει η ΠΑΕ τα εισιτήρια και τώρα, περνάνε ιατρικά και ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς ότι ήρθαν αν δεν τους πει κανείς ότι είναι εδώ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (19-08-24)
Τρέλανε μας πρώην χοντρέ
Εσύ διαβάζεις εδώ μέσα τίποτα διαυγές; Τί να μας κάνει; Ελικόπτερα;;;
Ναι - το είχα ξεχάσει...
Ο Πρωταθλητης γραφει οτι εκλεισαν Ποντενσε Καρμο κι ερχονται αλλοι 2-3 σιγουρα.
Εγώ σας τα 'λεγα βάλτε ζώνες, προσδεθείτε. Σκάνε σήμερα.
![]()
Παντως τα λεφτα του ορτα και του ποντενσε(μην πω και του καρμο) θα τα δωσουμε με τον εναν ή με τον αλλο τροπο,καλυτερα να τα δωσουμε τωρα που ξερουμε και τι παιρνουμε παρα να ψαχνουμε ποσα χρονια να μας βγει κατι αντιστοιχο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (19-08-24)
Bookmarks