Πες τα ρε φίλε γιατί αρχίζω να νιώθω εξωγήινος. Ποιος θα γκρινιάξει αν δεν έρθει καρμο και ποντενσε αλλά έρθουν δύο άλλοι ισάξιοι, ακόμη και αν έρθουν δανεικοί; ναι οκ προτιμάμε ποντενσε για κάποιους λόγους αλλά δεν θα πεθάνουμε κι όλας. Ποια είναι όμως η εναλλακτική; ή θα περιμένουμε ποντενσε μέχρι 31/8 και θα ψάξουμε εναλλακτική τον Σεπτέμβρη;
Το ίδιο ισχύει και για ορτα. Με μόνη διαφορά ότι όλοι ξέρουμε ότι είναι απίθανο να βρούμε καλύτερο παίκτη με αυτά τα λεφτά που ζητάνε.
Όσο για τον φορτουνη αν το πρόβλημα ήταν το οικονομικό (ΑΝ ΉΤΑΝ) δεν υπάρχει καμία λογική αφού με 4- 5 μύρια για 2 χρόνια χωρίς να πληρώσεις ομάδα δεν φέρνεις ούτε μούτσο. (προσωπικά πιστεύω δεν ήταν οικονομικό το θέμα)
Φυσικά όλα αυτά Δημήτρη είναι θεωρίες και εννοείται ότι οι διοίκηση μπορεί να έχει βρει ήδη εναλλακτικους στόχους και να περιμένει απλά τις πρώτες επιλογές. Απλά η ιστορία δεν έχει δείξει ότι η διοίκηση κινείται έτσι.
Εγώ γενικά πάντα είμαι αισιόδοξος (δείτε πχ πριν το ματς στην Γερμανία ή πριν το ματς με την Μπακάμπι στη ρεβάνς τι γράφω.). Όμως δεν μπορεί να μην τονίσω αυτά που βλέπω όσο είναι ακόμη νωρίς.
Ναι ξέρω ότι σας ζάλισα με την γκρίνια μου φέτος αλλά αυτό το πράγμα δεν νομίζω να το έχουμε ξαναδεί, να έχουμε 15 παίκτες μόνο 19 Αυγούστου. (δεν μετράω τους πιτσιρικάδες επίτηδες γιατί δεν ξέρουμε ποιοι και αν θα μείνουν)
Bookmarks