Θα περιμένω να σου απαντήσω όταν κλείσουν οι μεταγραφές, όπως είναι και το λογικό. Και δικαιολογίες κωλοτούμπας "φωνάζαμε εμείς και τα έκαναν" απορρίπτονται από τώρα.
Δεν υπάρχει "φετινή χρονιά", ο έλεγχος είναι 3ετίας. Και ναι, μετράνε κανονικά.
Μιας και μιλατε για οικονομικα και FFP να ρωτησω. Τα 16 μυρια που πηραμε για την κατακτηση κονφερασιονε δεν μετρανε ως εσοδα για την φετινη χρονιά? και ας μην ειναι απο πωληση παικτη.
hang your demons
Θα περιμένω να σου απαντήσω όταν κλείσουν οι μεταγραφές, όπως είναι και το λογικό. Και δικαιολογίες κωλοτούμπας "φωνάζαμε εμείς και τα έκαναν" απορρίπτονται από τώρα.
Δεν υπάρχει "φετινή χρονιά", ο έλεγχος είναι 3ετίας. Και ναι, μετράνε κανονικά.
redbaron (18-08-24)
Οι κύριες ανάγκες παραμένουν οι ίδιες: Ποντένσε, χαφ που να τρέχει την μπάλα και κεντρικός αμυντικός. Μετά έρχονται αριστερό μπακ, μεσοεπιθετικός ελευθέρας βοσκής και αμυντικό χαφ με αστερίσκο την κατάσταση, κυρίως, του Γκαρσία.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αφού το ειπε ο ίδιος ο προπονητής ότι θα έρθουν και θα φύγουν παίκτες γιατί τρώγεστε; Καθίστε να τελειώσει ο μήνας και κράξτε όσο γουσταρετε. Επίσης αφού παραδέχεστε ότι είναι παικταράδες αυτοί που έφυγαν τότε πως σας φαίνεται ευκολακι το να τους είχε κρατήσει ο Ολυμπιακός;
Du3lisT (18-08-24)
Πάντως για το ffp (να είχα 1€ κάθε φορά που λέμε τα ίδια ρε πούστη μου), βγάλτε τον απ' το μυαλό σας αυτόν τον μπακαλίστικο τρόπο σκέψης "πήρε τόσα, έδωσε τόσα για μεταγραφές, είμαστε μια χαρά" ή οτιδήποτε. Οι μεταγραφές γίνονται οι περισσότερες σε δόσεις, άγνωστης χρονικής διάρκειας.
Τα έσοδα απ' την Ευρώπη χωρίζονται, άλλα τα παίρνεις όταν προκρίνεσαι, άλλα όπως το market pool τα παίρνεις στο τέλος της σεζόν και θα μετρήσουν για την επόμενη. Από λειτουργικά έξοδα δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται σε ένα τέτοιο σύλλογο. Από έσοδα επίσης δεν έχουμε ιδέα με χορηγούς κτλ.
Γενικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. Οι μοναδικοί που ξέρουν πόσο είναι το διαθέσιμο μπάτζετ και μέχρι πόσο παίρνει να ανοιχτείς, είναι στην ΠΑΕ.
Du3lisT (18-08-24)
Οχι,.εννοώ πως επειδή ειδικά ο βαζελος δε ακουμπάει στο ποδόσφαιρο έχει βρει σαν δικαιολογία το μπάσκετ. Ποδόσφαιρο χώρα είμαστε, ασφαλώς και όλοι έχουν το ποδόσφαιρο σα προτεραιότητα. Απλά εμείς είμαστε από τους λίγους οπαδούς που δε θα παρατήσουμε την ποδοσφαιρική ομάδα όταν δε πάει καλά οπως οι βαψοκαγγελαδες που το παίζουν μπασκετικοί οπότε τους βολεύει.
Τους είδαμε τα τελευταία χρόνια που ήταν άδειο το οακα τους.
σε σχεση με περισυ ειμαστε χειροτεροι , σε σχεση με αυτα που ειδαμε χθες εχουμε σοβαρα θεματα , ο μηνας εχει 18 και περιμενουμε ποτε θα καβλωσει ο sugar daddy να κανει το αυτονοητο
Ήταν φραγμένο έτσι κι αλλιώς το είχα γράψει είμαι ψιλοσιγουρος άμεσα μετά την κατάκτηση του Κόνφερενς πως το φετινό καλοκαίρι χωρίς προκριματικά η γκρίνια για τα μεταγραφικά θα είναι σε υψηλά στάνταρ![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
jonk (18-08-24)
Κι εγώ θα ήθελα κάθε χρονιά να έχουμε προπονητή το αργότερο από το Μάιο και να έχουν κλείσει όλες οι μεταγραφές του καλοκαιριού από το χειμώνα αλλά έχω και μια επίγνωση σε ποιο πρωτάθλημα και σε ποια χώρα βρίσκομαι
adamo (18-08-24)
Ειναι λογικο ρε συ οταν παιρνεις κουπα ευρωπαικη και ο αλλος λεει "μας εχει ανοιξει η ορεξη" και "δεν σταματαμε εδω' να εχεις περισσοτερες απαιτησεις στα μεταγραφικα.
Αλλα εδω λεμε οτι 18 αυγουστου και ειμαστε χειροτεροι απο περσι. Και ο θειος δεν μπορει να δουλεψει με ολα τα εργαλεια στα χερια του.
hang your demons
Είμαστε χειρότεροι από πέρσυ μιλάτε συγκριτικά με το Μάιο φαντάζομαι γιατί πέρσυ το καλοκαίρι δε νομίζω ότι ήσασταν φοβερά ικανοποιημένοι με το ρόστερ.
για μενα προσωπικα προβλημα δεν ειναι μονο αυτοι που λειπουν αλλα και αυτοι που ηρθαν
γκαρθια μονιμα σακατης
σταμενιτς εντελως αμπαλος
κοστινια οχι αυτο που μας πλασαραν σιγουρα
πιρολα σε καμια περιπτωση αντικαρμο
γιαρεμτσουκ φανερα εκτος ρυθμου
βελντε (παροτι χθες ηταν τραγικος ) αναγνωστοπουλος κ τα πιτσιρικια θεωρω τις μονες καλες προσθηκες
Bookmarks