redgus777 (17-08-24)
εγω βλεπω οτι οι λυκοι το τραβανε , βαλανε μεσα τον ποντενσε στο 75 σημερα , απλα ο χοντρος δεν προκειται να τους δωσει αυτα που θελουν
ο ζοτα παλι δεν εκανε συμετοχη σημερα , ολοι εσεις που εχετε πιστη ( στο χοντρο) καλα κανετε η πιστη σωζει
redgus777 (17-08-24)
πολυ αργει αυτη η τουρτα που περιμενουμε με το κερασακι.με παντεσπανι σκετο μην την βγαλουμε.
jonk σταθερη αντι-βαγγελικη αξια, σουπερ.
ασχετο αυτη η ψυχη ο Οberon τι να εγινε?
hang your demons
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (18-08-24)
Αναθεωρώ. Θέλει αρ μπακ για βασικό η ομάδα
Nikolaos_Kokkinos (17-08-24)
Ε ναι.. από πέρσι εκραζα Ορτέγκα εγώ
Εγώ διαφωνώ πάντως. Πιστεύω μια χαρά θα είναι όπως πρέπει στα παιχνίδια που πρέπει ο Ορτέγκα
Επίσης αυτός δε λέγαμε ότι είναι δανεικός και δε θα τον κρατήσουμε;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ο Ορτέγκα; Όχι έχει συμβόλαιο νομίζω .
Εγω ρε παιδια πραγματικα, δεν εχω καταλαβει ποτε θα δουμε αυτον τον "αλλο ορτεγκα" που δεν ειδαμε επειδη στην αργεντινη ξεκιναν αλλο μηνα τα πρωταθληματα κ ηταν κουρασμενος περσυ κλπ κλπ... εμενα ολο κ χειροτερος μου φαινεται αμυντικα. Επιθετικα ειναι παντελως ακινδυνος ετσι κ αλλιως.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ετσι ειναι, ειχα εναν φιλο που δουλευε στην ΠΑΕ για μικρο χρονικο διαστημα, ηταν τοτε που εγραφαν για Νιλμαρ και ο Αλεκος κελαηδουσε....
Ρωταω τον φιλο μου αμα οντως ξερει τιποτα και μου λεει στον Αλεκο λενε πολυ λιγα και συνηθως του λενε και ασχετα γιατι μιλαει πολυ και ειναι κουτος
chainsaw (18-08-24)
Το αποψινό παζλ.
![]()
Bookmarks