Nikolaos_Kokkinos (16-08-24)
Nikolaos_Kokkinos (16-08-24)
voskos_7 (16-08-24)
Πες μου ότι δεν το πρόσεξες ότι συμβαίνει ήδη και νόμισες ότι το σκέφτηκες πρώτος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (16-08-24)
jonk (17-08-24)
Ενταξει αδερφε, οσο δν ειναι 0 , θα ελπιζω!
Ναι ρε φιλε αλλα αν του παιξαν πουστια και δεν τον υπολογιζουν και αρχιζει τις μουρμουρες, μπορει να συμφωνησουν σε νεο δανεισμο!
Κ' αυτοι οι μαλακες δεν καταλαβαινω, τι πιστευουν οτι δεν θα πεσει η αξια του αμα τον εχουν συνεχεια παγκο? Στειλτε τονε δω βρε μαλακες που φαινετε ο παικτης!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Με δώδεκα τον παίρνεις σήμερα ας πούμε; Και για να δούμε αξίζει να δώσεις δώδεκα; Εγώ πχ έλεγα από πέρσι ότι αξίζει να δώσεις και 18 αλλά οι περισσότεροι διαφωνούσαν μέχρι τη στιγμή που φάνηκε πως δεν θα τον πάρουμε και τότε ξαφνικά ο παίκτης αποφασίσαμε ότι θα ήταν μεγάλη ευκαιρία.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγώ δεν είπα ότι πρέπει να τα δώσει. Αν θες τη γνώμη μου, για εμένα η μεταγραφή του θα άξιζε για ένα ποσό γύρω στα 7- 8. Όμως από αυτό μέχρι το δούλεμα ότι κάναμε παζάρια από τα 18 να πέσει στα 12 και μόλις έπεσε ξαφνικά ο παίκτης αποφάσισε ότι θέλει να τρώει πάγκο υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Μάλιστα αν πρόσεξες δεν έχω γκρινιάξει ποτέ για την μη μεταγραφή καρμο ή ποντενσε γιατί ξέρω τα νούμερα δεν είναι για Ελλάδα. Όμως με τον ορτα το θεωρώ έγκλημα να μην έρθει. Το ίδιο θεωρώ και για τον φορτουνη αν το μόνο πρόβλημα ήταν τα χρήματα και όχι κάτι άλλο.
chainsaw (16-08-24)
Ναι αλλά για άλλη μια φορά ρε συ Αντώνη ενώ λέμε οι ΑΡΔ μας φλομωνουν παπατζες άμα είναι να κραξουμε τη διοίκηση τα παίρνουμε όλα για ευαγγέλιο. Για του φορτουνη τί άλλο να πούμε ότι έπρεπε να του δώσει η διοίκηση τα ίδια λεφτά που του έδινε και καλά η ομάδα του Δώνη που τελικά μάλλον δε μπορεί ούτε αυτή να του τα δώσει;
chainsaw (16-08-24)
Ναι αλλά και η ρήτρα του Ορτα δεν ήταν τίποτα επίσημο πουθενα εκτός των αρδ αλλά και το πόσοι παίκτες θέλει η διοίκηση και πάλι το ίδιο πράγμα είναι, πληροφορίες από τους ίδιους αρδ.
Προς θεου δε λέω ο καθένας να μη γράφει τις ανησυχίες του, εννοείται αλλά βλέπω παίρνουμε ένα κάρο πράγματα σα δεδομένα βασιζόμενοι σε πληροφορίες από τις ίδιες πηγές που θεωρούμε πλήρως αναξιόπιστες, είναι λίγο κουλο
'Οταν έγραψα πιο πάνω ότι η απόφαση του προπονητή για την αποστολή στον αυριανό αγώνα ισως να επηρεάστηκε από απουσίες δεν εννοούσα φυσικά το γεγονός ότι άφησε έξω τον Παπακανέλλο, αλλά το ότι λειπει ο Ρετσος και ο Γκαρσια και είναι πχ στην αποστολή ο Κουτσίδης. Επισης ο Ελ Καμπι δεν ειναι πληρως ετοιμος φαινεται και στην αποστολη ειναι και ο Κωστουλας, αν και λογικα θα μεινει στην ομαδα ως 3ος φορ. Συντομα θα ξεκαθαρισει η κατασταση με μεταγραφες και αποχωρησεις.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σωστο και αυτό. Το δεδομένο λοιπόν είναι ότι αυριο παίζουμε το πρώτο επίσημο και αν θεωρήσουμε ότι θα είναι ενδεκάδα ο σταμενιτς (που μάλλον δεν θα είναι) θα έχουμε στον πάγκο τους:
Κοστινια
Αποστολοπουλο
Ντοη
Μπακουλα (μάλλον θα είναι βασικός)
μουζακιτη
Μασούρα
κωστουλα
Γιαρεμπτσουκ.
Και οκ, με το Βόλο παίζεις, αλλά καταλαβαίνεις νομίζω που το πάω...
chainsaw (16-08-24)
chainsaw (16-08-24)
Εγώ είπα την εικασία μου, όχι για να βγάλω καθαρή τη διοίκηση αλλά γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε: ο προπονητής που δεν τον υπολόγιζε μετρούσε μέρες και θα έφευγε στην πρώτη στραβή. Πιστεύω όμως ότι αν τους διναμε ένα 5ρι ή ακόμα και τα 4.5 αλλά εφάπαξ μάλλον δεν θα έλεγαν όχι.
αποτι φαινεται οτιδηποτε πανω απο 5εκ ειναι απογορευτικο την συγκεκριμενη περιοδο. Οντως δεν ξερουμε ακριβως τα ποσα που ζητανε και οι περισσοτεροι παικτες ειναι υπερτιμημενοι (το αμυντικο χαφ της βιλα δεν θυμαμαι πως λεγεται πηγε γιουβεντους με πανω απο 50εκ, καλος παικτης αλλα τιποτα το ιδιαιτερο) , αλλα αφου ετσι ειναι η αγορα πρεπει να χορεψεις. Για δειτε τις μεταγραφες της νοτιγμχαμ, τρελα ποσα. Στον ολυμπιακο να μην θελουν να παρουν χωρις δευτερη σκεψη τον παικταρα ποτενσε και ορτα γιαυτα τα ποσα, σημαινει οτι και οι στοχοι ισως που εχουν τεθει να ναι οι αναλογοι. πρωταθλημα δηλαδη μονο.
Άντε πάλι με τα ποσά της Νότιγχαμ. Λέμε, δε λέμε, το ίδιο βιολί. Απίστευτο.
Πώς κάνεις έτσι; Στον πιλότο κάθε δύο εβδομάδες τα λέμε...
Αν και δεν κάνει καμία σύγκριση ο άνθρωπος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλή Παναγιά.
Bookmarks