jonk (14-08-24)
Γιατί ρε μάγκες, έχουμε να δηλώσουμε τον θάνατο στο ΕΦΚΑ, στην εφορία τους κληρονόμους και δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με μεταγραφικά;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (14-08-24)
Ας μην ξυρίζουμε πριν της ώρας τον γαμπρό, αλλά αυτό που έγραψα το βράδυ, επιβεβαιώνεται σήμερα από γνωστό σάιτ, με ώρα δημοσίευσης άρθρου 10.00
Πιστεύω πως η μεταγραφή είναι δεδομένη και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθεί η απόκλιση 6---8, που για τέτοιου μεγέθους μεταγραφή (μικρού κόστους) είναι μεγάλη. (Όνομα σάιτ δε λέω με τίποτα, εκτός του ότι παίζει να είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα και δεν ανήκει σε εμάς)
iakov7 (14-08-24)
Άλλος Αλέκος
Εγώ απλά προς το παρόν προσπαθώ να φανταστώ το Βελντε από την μια και τον κοντό από την άλλη τί έχει να γίνει
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
jonk (14-08-24)
Και το νοβασπορ για (άλλη) μια ανάσα από τον ποντένσε λέει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κοίτα να δεις, πάει κι ο Ντυμπάλα, τον πήρε ο Μίτσελ στην ομάδα του.
Nikolaos_Kokkinos (14-08-24)
Χωρίς να υπονοώ οτιδήποτε, απλά ρωτάω αν είμαστε πολύ σίγουροι για την τριάδα των επιθετικών που έχουμε... Κυρίως γιατί, για έναν λόγο, βλέπω τον μόνο αξιόπιστο από πλευράς διαθεσιμότητας να είναι ο Κωστούλας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά περισσότερο από ανέτοιμο, τον βλέπω προβληματικό και δεν είναι και απίθανο να μην συνέλθει σύντομα...
Έχει και η Παναγία και το σόι της άλλες δουλειές αυτές τις ημέρες και να τους απασχολούμε με τέτοια ζητήματα, το λες και γαϊδουριά...
Μου αρκεί να είναι καλύτερος του Χασάν και ο Κάμπιας να φθάσει στο 70% της περσινής του απόδοσης
Έχεις δίκιο, καλή Παναγιά που λέει και η Γιουσέφ, για αύριο
maniak7 (14-08-24)
Αναφερόμουν σε παίκτη της Πρέμιερ λιγκ Αγγλίας, που ο Παναγιώτης μας βρήκε το όνομα του και ΔΕΝ πρόκειται να έρθει σε εμάς. Αυτό που εγώ δεν αποκλείω, χωρίς να έχω κάτι στα χέρια μου, (μπορεί να είναι λόγω κάβλας για τον παίκτη) είναι ο Κύκλωπας να γυρίσει στο Λιμάνι και το αμυντικό μας πρόβλημα να λυθεί μια και καλή.
Πλευρό να αλλάξετε όσοι περιμένατε τον Αργεντίνο.
Δεν το λέει ο Κοσμάς - η κοινή λογική το λέει, ή θα έπρεπε να το λέει...
Πάρτε τον συνδεσμίτη στη δουλειά, να διαβάσει και ο Ιάκωβος καμία είδηση της προκοπής για τον Ολυμπιακό...
dimitris67 (14-08-24), iakov7 (14-08-24), maniak7 (14-08-24)
Τα μέλη του red dna τις τελευταίες μέρες
![]()
Όλοι οι Ολυμπιακοί - δεν τρωγόμαστε μόνο εδώ με τέτοια και σε άλλα φόρουμ είναι άνετοι, ξέρω 'γω...
Τέλος και οριστικά ο Όρτα.
Κανέναν μέσο να ξέρει μπάλα θα έχουμε, ή με τα κολοκυθάγγουρα που μάζεψαν θα την βγάλουμε και ο καθένας θα βάζει το πούλμαν στο τέρμα και εμείς θα κοπανάμε γιόμες από παντού, μήπως και πάρουμε καμία κεφαλιά;
Bookmarks