Και να έχουν συμβεί πράγματα, άνθρωποι είναι. Πάνω από όλα ο Ολυμπιακός. Και σήμερα που φαίνεται του χόρτα και του ποντενσε να ζορίζουν, ο φορτουνης είναι ταμάμ. Λύνει πολλά προβλήματα αφού παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την ίδια ευκολία και είναι και ελεύθερος. Μάλιστα νομίζω σήμερα έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με 1,5 κύριο θα υπογράψει.
Nikolaos_Kokkinos (12-08-24)
Ο Τσανάκας είπε ότι είμαστε κοντά στο να τελειώσει θετικά του Κοντένσε. Βαστάτε παλικάρια, αχνοφαίνεται.
Δεν ξερω αν θα χαλασει οριστικα του Φορτουνη αλλα εφοσον ο ιδιος επελεξε να φυγει, παρα το ψηλο συμβολαιο που φαινεται να του προσφεραμε, δεν νομιζω να υπαρχει θεμα επιστροφης του στην ομαδα, τουλαχιστον οχι τωρα. Καπου δεν εχει θεση πλεον απο την στιγμη που ο ιδιος επελεξε να φυγει. Δηλαδη τωρα που του χαλασε η μεταγραφη (αν χαλασε τελικα) θα επιστρεψει πισω σε μας; Νομιζω ουτε ο κοσμος θα το δεχτει να ειναι ο Ολυμπιακος η δευτερη επιλογη για τον Φορτουνη και ετσι απλα να τον καλωσορισει πισω. Αν η πρωτη επιλογη ηταν η Ρεαλ Μαδριτης νομιζω κανεις δεν θα ελεγε τιποτα, αλλα υπο τις συνθηκες νομιζω δεν θα ειναι για το καλο της ομαδας αλλα ουτε και του ιδιου τυχον επιστροφη του.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Paneas (12-08-24)
Nikolaos_Kokkinos (12-08-24)
Εγώ θυμάμαι σερ vs μενιος το άλλο beef δεν μου
θυμιζει κάτι.
Δε σου θυμιζει κατι γιατι ειχε beef με οποιον ειχε συνδεση ιντερνετ τοτε... το ιδιο ηταν οποιον κ να βαλεις μετα το "sirkostas vs.."
εγω μετα απο λιγο αλλαξα το τροπαριο και τον αποθεωνα και την ειχα γλυτωσει, μου εβαζε και likes προς το τελος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (12-08-24)
jonk (12-08-24)
Μεταγραφή θα τον κάνετε τον sirkosta? Επιστροφή στο θέμα μας! Γκρινιάζουμε για τη λευκή πετσέτα παρακαλώ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλά σας λέει: Ποιός θα κάνει τον Ηλία;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Να σας ζήσει τ' όνομα και να σας μεγαλώσει η χάρη...
Κάποια στιγμή, πρέπει να σκεφτείς ο ίδιος τί γράφεις, μέσες - άκρες, γιατί σε 12 χρόνια από τώρα, θα αρχίσει το roastάρισμα - και δεν είναι τόσο μακριά όσο φαντάζεσαι...
jonk (12-08-24), Nikolaos_Kokkinos (12-08-24)
Ρε συ εχω περασει σχολειο σερκοστα, Σαντι και υποδελοιπους παλαιουρες, ... ειναι σαν να εχω κανει εμβολια στο ροσταρισμα δεν με πιανει πια τπτ. Ειμαι πιο παλιος αποσο γραφει το προφιλ μου (Ειχα γραφτει απο το 2005 με αλλο Nick - ουτε που θυμαμαι ποιο, μη με μπαναρειις το ξερω οτι απαγορευται απλα δεν θυμομουν μετα απο χρονια που δοκιμασα να ξαναμπω ποιο ειχα κ ξαναγραφτηκα σαν νουμπα που ειμαι) εχω φαει στη μαπα πολυ "ξυλο" εδω μεσα ωστε δε με φοβιζει τπτ πια!
ευχαριστουμε για τις ευχες!!!
Ρε βλαμμένε - βάζεις το δούλεμα που θα τρως από τον γιο σου όταν είσαι πιο μεγάλος, με το τί γράφει ο καθένας εδώ μέσα από τότε που ήρθες μέχρι τώρα; Δεν συγκρίνονται - να ξέρεις...
Μακάρι να με προλάβει και να γίνετε οι James του φόρουμ επί των ημερών μου (καλά καταλάβατε, όσοι νομίζατε ότι κάποια στιγμή θα βαρεθώ).
Να με ρωτάει γιατί δεν έμεινε ο Κανός τότε, ξέρω 'γώ και τί είχε τραβήξει τις μέρες που πήγε στη Βαλένθια, που έκαιγες το γάλα από την αφηρημάδα και το τάιζες...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 13-08-24 στις 00:07
Τωρα που το ανεφερες, αν δεν κατσει με ποντενσε μηπως να ξαναδοκιμαζαμε να ρωτησουμε τι κανει ο Σερχι ?
Ακουστε πραγματικο διαλογο - πρωτη γνωριμια με σερκωστα , (ακομα το θυμαμαι μετα απ οτοσα χρονια, )
Καποτε στο μακρινο 2007-2008:
Εγω:
'Καλησπερα παιδια, ωραια επαiξε ο Ντιογο χτες, μαρεσει σαν παiχτης"
Απαντηση
"Οκ, τωρα εξηγουνται ολες οι μαλακιες που ελεγες τις προαλλες, εμ πες το ετσι!"
Προσγειωση με το καλημερα
Τωρα ειμαστε οι Ουρσουλινες.
voskos_7 (12-08-24)
Το θυμάμαι αυτό...
Bookmarks