Εχω καιρο να δω τον φιλο μου τον Εσται, που ειναι??
Εχω καιρο να δω τον φιλο μου τον Εσται, που ειναι??
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Θεωρείς λοιπόν ότι ο Ρετσος είναι επίσημα το δεύτερο στόπερ του ρόστερ; Τώρα το πρωτο. Πριν 4 μήνες έλεγαν όλοι ότι παίζει κατ'αναγκη και του χρόνου θα πρέπει να είναι αναπληρωματικός μόνο. Το αγαπημένο παιδί της διοίκησης γαρ. Ευκαιρία βρήκαν να το προμοταρουν παλι
ο μηνας εχει 9 και η αμυνα θυμιζει αμυνα επι μαρτινεθ , ορτα κ ποντενσε το σηριαλ συνεχιζετε , αριστερο μπακ εχουμε μπακαπ τον τζιωρτζοπουλο , κεντρικο αμυντικο ενα στοιχημα , κεντρο αλλο ενα στοιχημα δανεικο κ εναν ο οποιος κοντευει να παρει αναπηρια απο τον εφκα , στην επιθεση τον μασουρα που η αναναιωση του συμβολαιου toy ηταν κινηση φιλανθρωπιας του βαγγελα και ενα 17αχρονο παιδακι
παρολα αυτα εγω ειμαι μαλακας που γκρινιαζω και ειμα δυσπιστος
adamo (09-08-24)
Kαι γω γκρινιαζω αλλα βουβά.
εγω θελω να ρωτησω κατι δηλαδη εφυγε ο Καρμο και ρωτησαν τον θειο ποιον να σου φερουμε στην θεση του και ο θειος ειπε τον μπριζολα?
οποτε Παναη πολυ σχετικο ειναι το οτι κανουν οτι θελει ο μεντιλιμπαρ. σιγουρα υπαρχουν και μεταγραφες κοβασεβιτς,μανατζερ κλπ.
hang your demons
Κάνα λαβράκι των μανατζαραιων θα φέρουν πάλι. Τέλη Αυγούστου.
chainsaw (09-08-24), djole77 (09-08-24), Nikolaos_Kokkinos (09-08-24)
Τελικά από ότι κατάλαβα πέρσι το κόνφερενς το πήρε ο Κάρμο με τον Όρτα και τον Ποντένσε και όλοι οι υπόλοιποι είναι άχρηστοι.
Και ο Κάμπιας μάλλον γέρασε. Βέβαια αν τυχόν πάρουμε πάλι Όρτα και Ποντένσε τότε το Κόνφερενς θα το έχει πάρει μόνος του ο Κάρμο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κατω τα χερια απο τον Παναγιωτη το Ρετσο, τον ηγετη της ομαδας μας. Τον Ηρωα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (09-08-24)
Η Μαρσέιγ θέλει να δώσει τον Γιούλισες Γκαρσία, είναι αρκετά καλός αριστερός μπακ. Τον πήραν μόλις τον Ιανουάριο, τον έβαλαν λίγο στη θέση του, λίγο δεξί μπακ, λίγο σέντερ μπακ και τώρα ο ντε Ζέρμπι τον έχει εκτός πλάνων. Αν δεν είμαστε διατεθιμένοι να πάμε σε βαρβάτη κίνηση για τη θέση, μια τέτοια περίπτωση θα έβγαζε νόημα.
Πάρε Τσιμίκα γιατί θα κατεβαίνεις στην Ευρώπη με 15 άτομα το Δεκέμβριο, λέω εγώ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (09-08-24)
Οχι αλλες επιστροφες καταστροφες
Έλα τώρα που σας χαλάει ο τσιμικας ας σοβαρευτούμε
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Η Σεβίλλη κοιτάζει Κινκούε και Ντόι. Έχουν μάτι...
Ε, γιατί νομίζεις είναι εκεί που είναι;
Δεν περιμένω να γαμήσει κιόλας, αλλά βλέπω ότι το ρόστερ (και όχι μόνο το δικό μας) αδειάζει από Έλληνες και σε λίγα χρόνια, οι Έλληνες δεν θα είναι home - grown.
Από την άλλη, το να τρέχουμε σε λύσεις Αθανασίου, ή διάφορους που κάνουνε καριέρες στις Ιταλίες, νομίζει ο Πάνος ότι τους αδικούμε που δεν τους εξετάζουμε και θα μας κάνουν και χάρη να έρθουν, βλέπω πιο βιώσιμη αυτήν την επιλογή.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks