θα παρουν και οι μικροι τις ευκαιριες τους πιστευω φετος περισσοτερο απο καθε αλλη φορα,οσοι επαιξαν εδειξαν να μπορουν, ευρωπαικο πηρανε αν δεν παρουν τωρα ευκαιριες ποτε θα παρουν![]()
Όταν είπαν ότι τα βρήκαμε κι έρχεται, έλεγαν ότι έκλεισε με 2,5Μ + άλλα τόσα μπόνους. Δηλαδή από τα 6 ακατέβατα η Μπράγκα έπεσε στα 2,5; Αρδιες μοιάζουν κι αν δεν είναι, δεν αποκλείεται να είναι τακτική της ΠΑΕ ότι εγκαταλείπει, γιατί μπορεί να αλλάζουν συνεχώς τους όρους. Ας περιμένουμε επίσημες εξελίξεις.
θα παρουν και οι μικροι τις ευκαιριες τους πιστευω φετος περισσοτερο απο καθε αλλη φορα,οσοι επαιξαν εδειξαν να μπορουν, ευρωπαικο πηρανε αν δεν παρουν τωρα ευκαιριες ποτε θα παρουν![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πριν λίγες μέρες είχε βγει από Ελλάδα πως ο Όρτα έχει κλείσει αλλά δεν έγινε τίποτα, σήμερα βγαίνει το ίδιο από Πορτογαλία και πάλι τζίφος.
Τέλος πάντων, αύριο έχω να απολαύσω την ομάδα από κοντά, όλα τα άλλα θα βρεθούν.
παντως μεχρι στιγμης καλες κινησεις φαινονται στα χαρτια να εχουν γινει,αν ειχαμε κρατησει ορτα ποντενσε ηδη θα ηταν μπομπα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (08-08-24)
Αυτό φέρεται να απάντησε ο μεγάλος Όρτα στους Πορτογάλους αρδ, μετά την είδηση ότι χαλάει η μεταγραφή του αδερφού του. Τώρα αν ισχύει, τρέχα γύρευε.Απ' όσο ξέρω, δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμη. Μιλήσαμε πριν από λίγο. Όπου κι αν πάει πάντως, του εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι χαρούμενος.
drizzt (08-08-24)
Έχουν Σταματελέιρα και οι Πορτογάλοι τελικά.
Απογοήτευση αν δε μείνουν και οι 2 Πορτογάλοι. Σου άλλαξαν όλη την ομάδα, σου εφεραν ευρωπαϊκό και εσύ κάθεσαι και παζαρευεις.
Άντε να βρουν μετά αντίστοιχους παίκτες, όταν επι 3 χρόνια έφερναν μόνο σαπακια.
SKORPIOS7 (08-08-24)
η διοίκηση του Ολυμπιακού ενημέρωσε τον προπονητή της ομάδας ότι είναι δυνατόν να υπογράψει μόνο έναν από τους Αντρέ Όρτα και Ντάνιελ Ποντένσε και ο Βάσκος τεχνικός προτίμησε τον επιθετικό.
Προφανώς δε ξέρουμε τι ισχύει, μπορεί άνετα να ειναι παπάτζες όλα αυτά και να ανακοινωθεί αύριο - μεθαύριο ο παίκτης. Παρόλα αυτά ειδικά το παραπάνω που διάβασα έτσι και ισχύει μιλάμε για απίστευτη ξεφτίλα από μεριάς διοίκησης. Πόσο μάλλον φέτος, που επιβάλλεται να γίνει οικονομική υπέρβαση για να επιστρέψει η ομάδα στον θρόνο της για τα 100 της χρόνια.
Στις 7 Αυγούστου το αποφάσισε αυτό η διοίκηση;
panahs7 (08-08-24)
Ναι, τόσο καιρό κάνανε διαπραγματεύσεις για τον Ορτα κ τώρα είδαν ότι μπορούν να πάρουν μόνο τον έναν από τους δύο.
Δεν παίζει καν το εργο...
Χαλαρώστε και κάντε κανένα μπάνιο, έχουν σκάσει οι ΑΡΔ που δεν πετυχαίνουν τίποτα φέτος και το πάνε από παπάτζα σε παπάτζα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-08-24), SKORPIOS7 (08-08-24)
να μην παρουν κανενα , στα παπαρια μου και να πανε να γαμηθουν , μας επρηξαν τον παπαρο ολο το καλοκαιρι
drizzt (08-08-24)
Επιτέλους, μία ψύχραιμη τοποθέτηση...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
SKORPIOS7 (08-08-24)
Παλι καλα που δεν ηταν πραγματικες οι "μια ανασα" θα ειχαμε πεθανει προ πολλου
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (08-08-24)
Διοικηση που πηρε 2 ευρωπαικα στο ιδιο τμημα, την ιδια σεζον, μπορω να της εχω μονο εμπιστοσυνη. Σιγα μην περιμενουμε να καθονται να διαψευδουν τους νικοβλακοπουλους αυτης της ζωης καθε λιγο κ λιγακι. Δεν θα ηταν σοβαρο κατι τετοιο αλλωστε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλά - δώσε λεφτά και στα κάλαντα, που έχεις και εμπιστοσύνη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (08-08-24)
Εδω μεσα δεν σας πιανουμε πουθενα ωρε, κραζουμε διοικηση πεφτει αντιδραση... στηριζουμε διοικηση καποιος θα πεταχτει να κραξει, καλη ωρα.
Ρε δε με παρατατε, τι θελετε τελοσπαντων ?
Και για να τελειωνουμε, για μενα , ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΑΡΕΜΠΕ, ΡΕΤΣΟΣ και ΚΑΡΑΠΑΠΠΑΣ ειναι πλεον στο απυροβλητο, αναγνωριζω οτι με κανανε και τουμπεκιάστικα στη γωνιά μου εφορου ζωης οσο αυτοι θα ειναι στα πραγματα.
Και θα μου πειτε , που κολλαει ο Ρετσος με τους αλλους 3? Κολλαει, εχει ακουσει ντροπιαστικες , χυδαιες, βαριες κουβεντες αυτο το παιδι εδω κ εναμιση χρονο. Και κοιταχτε τι εκανε για εμας.
Θα γιορταζω το πρωτο ευρωπαικο στο ποδοσφαιρο μεχρι να πεθανω να ξαναεννηθω να ξαναπεθανω και να ξαναγεννηθω, τουλαχιστον 3-4 φορες ακομα
Bookmarks