maniak7 (05-08-24)
maniak7 (05-08-24)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν ο Αλόνσο είναι έξυπνος πάντως θα πρέπει να δοκιμάσει το 3421, με το ρόστερ που έχουν τους ταιριάζει περισσότερο από οτιδήποτε.
Anyway, για τους φαν του Μαξ θα πω ότι έχει μείνει ελεύθερος ο Ρόμπερτ Σκοβ από τη Χοφενχάιμ που είναι παρόμοιο στυλ αλλά αρκετά νεότερος και πιο versatile.
Δεν πάει να είναι και lgbtq++ - δεν παίρνεις αριστερό μπακ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (05-08-24)
Αν δεν είναι λοατκι θα τον κάνουν οι εξτρέμ μας...
Ο μπαοκ παίρνει τον Σλοβένο Δημήτρη Σκουλό.Η αλήθεια είναι πως μου έκανε εντύπωση στο γιούρο,πολύ τίμιο στόπερ.
Η πμάδα μάλλον έχει αρκετά να κάνει.
Το βασικότερο βλέπω οτι η διοίκηση έχει παραμελήσει την απόκτηση ενός ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ.
Δεν έχω παρακολουθήσει κανένα φιλικό αλλά ο κόουτς διαβάζω οτι κάνει καλή δουλειά.
Τουλάχιστον στη λίγκα δεν ξεκινάμε με κάποιο δύσκολο στις πρώτες αγωνιστικές οπότε λογικά θα έχει καλό χρόνο μπροστά της για να δέσει καλύτερα και να μάθουν οι παίκτες τη ..........φιλοσοφία του κόουτς.
Νόμιζα οτι τον Ιταλό τον πήραμε για βελτιωμένη εκδοχή του Μπιανκον και βοήθεια στο rotation .
Όχι για αντικαταστάτη του Κάρμο.
Βλέπω οτι ο Γάλλος μένει και αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια.
Ελπίζω να βελτιωθούμε και στις αλληλοκαλύψεις. Πέρυσι είχαμε θέματα και τρωγαμε εύκολα αρκετά γκολ επειδή αργούσανε τραγικά κάποιοι να βοηθούν τους συμπαίκτες τους.
Ευθύνη αρκετή είχαν Ποντένσε και Φορτούνης και όχι μόνο.
Μπορεί να πάρουμε καλό σέντερ μπακ που θα παίζει με δεξί πόδι.
Όσο για τον Μπιανκόν, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι μέχρι τώρα στην προετοιμασία ίσως ήταν ο καλύτερος σέντερ μπακ. Αξίζει θέση στο ρόστερ περισσότερο και από Ντόι και από Άμπεϋ, μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις οπότε ο κόουτς μάλλον θα τον κρατήσει και θα τον χρησιμοποιήσει αρκετά.
Το ότι ο πιο έμπειρος σέντερ μπακ είναι ο γεννημένος το 1998 Ρέτσος ίσως είναι θέμα αλλά δεν πιστεύω ότι θα μείνουμε έτσι.
dimitris67 (05-08-24), Du3lisT (06-08-24)
Ιδέα δεν έχω γιατί δεν ξέρω ούτε ποιος τον κάνει ούτε ποιοι είναι οι στόχοι των μεταγραφών ούτε τί έχει ζητήσει ο θείος ούτε τίποτα εσείς τα ξέρετε όλα. Χωρίς να ξέρω τα παραπάνω το μόνο που (υποθέτω ότι έτσι βγάζετε συμπέρασμα) θα μπορούσα να κάνω είναι να κρίνω με βάση αυτά που θεωρώ εγώ ότι χρειάζεται η ομάδα. Αλλά αυτό δε νομίζω ότι είναι επαρκές.
Και για να πω και για το ζουμί της υπόθεσης; Κάποιο πόρισμα ως ένα βαθμό θα βγάλω όταν δηλωθεί Ευρωπαϊκή λίστα για το πώς πήγαν οι μεταγραφές.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
jonk (06-08-24)
ο πρωταθλητης γραφει σημερα οτι ο Μπιανκον φρεναρει την μεταγραφη στοπερ διοτι εχει εντυπωσιασει τον Μεντι. αυτο δεν ειναι καλο αν ισχυει. Δεν εχουν καμια σχεση τα φιλικα προετοιμασιας με τα παιχνιδια τα δυσκολα τα επισημα που θα εχουμε. μην κανουν μαλακια και δεν παρουν δυνατο στοπερ. ετσι και δεν τον εχουμε στην ευρωπαικη λιστα και με τον τροπο που παιζει ο θειος θα μας εκθεσουν πολυ στο γιουροπα.
θελουμε οπωσδηποτε αριστερο μπακ να ερθει ο ποντενσε και μετα η ο ορτα η ενας αντιστοιχα καλος στην θεση του.
hang your demons
panahs7 (06-08-24)
Δεν συμφωνώ οτι πρέπει να εξαρτηθεί απο την καλή εικόνα του Μπιανκόνε η απόκτηση στόπερ η μη,και δεν νομίζω να ισχύει κιόλας κάτι τέτοιο.Απο την άλλη όταν παίρνεις κάποιον παίκτη στην προετοιμασία και αυτός κάνει πολύ καλές εμφανίσεις δεν μπορείς να το αγνοήσεις επειδή είναι φιλικά.Αλλιώς δεν θα είχαν και καμία χρησιμότητα τα φιλικά.
Ο Μπιανκον υπάρχει περίπτωση να έγινε ξαφνικά γρήγορος; Γιατί πέρσι για λύπηση μου φαινοταν.. άπλωνε χέρια για να σταματήσει τους αντιπαλους επιθετικούς. Τι μπορεί να άλλαξε δλδ. Πίπες των αρδ παίζει να είναι αυτά.
Bookmarks