εγω λεω να αφησουνε τις βομβες(αν θα παρουν εναν και αυτον τελευταια στιγμη) και να τελειωνουν με ποντενσε και ορτα γιατι ο θειος πρεπει να μονταρει την ομαδα και ηδη εχει πει οτι δεν θελει να αργησουν αλλο οι προγραμματισμενες αφιξεις.
hang your demons
Μην τσιμπάτε, δεν έχω κάποια πληροφόρηση.
Όσο μένει 2ος αριστερός μπακ ο Αποστολόπουλος όμως, σημαίνει ότι ψάχνουμε κάτι καλό εκεί. Προς το παρόν, ο μόνος παίκτης της Λίβερπουλ που ο Σλοτ θεωρεί ότι δεν του κάνει είναι ο Ιάπωνας Έντο. Ο Τσιμίκας είχε ανάμικτη παρουσία στα φιλικά μέχρι τώρα, αλλά η σκέψη για πιο νεαρό αριστερό μπακ υπήρχε από καιρό έτσι κι αλλιώς. Βέβαια το να πειστούν να τον δώσουν με χασούρα είναι δύσκολο.
Ο Κάρμο είναι ήδη ξεκάθαρα πίσω από τον Οτάβιο και είναι πολύ πιθανό να είναι υπό παραχώρηση μέχρι τέλος Αυγούστου. Δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις μετά από ρίξιμο στη Β' ομάδα κι ενώ ήδη υπήρχε γκρίνια για την απόδοσή σου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 05-08-24 στις 00:25
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τους δύο πρώτους δεν τους υπολόγιζε ούτε ο Θείος, τον Γιοβετιτς, δεν τον κράταγες γιατί δεν ήθελε και ο μεγάλος Μαροκινός έμεινε πέρυσι γιατί όλοι μας στη θέση του θα μέναμε...
Για αυτούς που θέλαμε να κρατήσουμε, πιστεύω δεν είναι πολύ μακριά και τόσο απίθανο και το 6/6 τελικά...
Nikolaos_Kokkinos (04-08-24)
δηλαδη πιστευετε οτι υπαρχει πιθανοτητα να παρουμε ξανα τον Καρμο? Δεν δωσαμε λεφτα για τον Ιταλο? η θα εχουμε 3 αριστεροποδαρα σεντερ μπακ? δεν δινω ουτε μια στο εκατομμύριο να γινει αυτο...Απο την αλλη,ειμαι πεπεισμένος οτι θα δουμε τον Τσιμι παλι στα ερυθρολευκα......
Ναι ρε - ή βάζουμε, ή δεν βάζουμε.
Ποιόν Κωστάκη; Δεν έχει υπογράψει;
Εσύ τί λες;;;
Και ο δεξιός στόπερ και ειδικά ο μεσοεπιθετικός θα είναι top ονόματα.
Πλήρης αποτυχία ελλειπής σχεδιασμός, δεν παίζει σάλιο, πάμε για 8οι φέτος. Α και ο θείος φεύγει γιατί δεν του κάνουν τα χατίρια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
maniak7 (04-08-24)
drizzt (04-08-24)
Τον Ερασιτέχνη αφορούν οι 3 βόμβες του Αλέκου.
Στους Ατανασίεβιτς και Ζάλανκι προστίθεται ο Κάκαρης.Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν μετά τους Ολυμπιακούς γιατί όσο πιθανό είναι να ολοκληρωθούν οι εν λόγω μεταγραφές άλλο τόσο πιθανό είναι να μην.
Ένας μήνας πριν δηλωθεί η ευρωπαϊκή λίστα και οι ομάδες σιγά-σιγά ξεδιαλύνουν τα ρόστερ τους. Γιουβέντους, Γαλατά έκαναν την αρχή και ο Θρύλος, μην έχοντας την πίεση του χρόνου, περιμένει αραχτός σε μία γωνία.
Bookmarks