Paneas (03-08-24)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Paneas (03-08-24)
Κρατάμε επίσης ότι μέχρι και το ΑΙ, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έχει ζωγραφίσει καλύτερο έμβλημα...
Nikolaos_Kokkinos (03-08-24), panahs7 (03-08-24)
Κάρα οφφτόπικ αλλά μιας και το είπες
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
καλά μαλακιες είναι αλλά αν το κάνει αυτό η AI οι άνθρωποι μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα
voskos_7 (03-08-24)
Μη τσιμπάς ρε - εγώ είμαι εδώ... Για μεταγραφές να μιλήσουμε Σαββατιάτικα και 5 λεπτά πριν από φιλικό;
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ από μεταγραφές μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος μόνο από τα 2 φορ. Τα χαφ δεν τα έχω δει ακόμη και ο στόπερ μου φαίνεται μέτριος ενώ πρέπει να πάρει άλλους 3 μεσοεπιθετικους.
Ναι γουστάρω Μεντιλιμπαρ, ναι του έχω εμπιστοσύνη, αλλά το ίδιο ίσχυε και με τον βαλβερδε. Και όντως με βαλβερδε είδαμε ωραία πράγματα αλλά αν του είχε πάρει ένα σοβαρό εξτρεμ αντί για ρομενταλ, ένα σοβαρό φορ αντί Παντελιτς και ένα σοβαρό τέρμα, θα χτύπαγε τετράδα.
Τα ίδια βλέπω και φέτος. Και μην μου πείτε θα πάρει ορτα και ποντενσε, γιατί και τον φορτουνη σίγουρο τον είχαμε.
Τώρα, αν πάρει τον τσιμικα ή όχι, δεν θα αλλάξουν και πολλά αν δεν παύει πρώτα τους υπόλοιπους.
Δεν γκρινιάζω, αλλά επισημαίνω. Όπως έκανα πέρυσι τέτοια εποχή που φώναζα για την ανάγκη ενός ακόμη 6-8αριου γιατί δεν θα έβγαινε η χρονιά αριθμητικά και δικαιώθηκα. Και φανταστείτε ότι ο χεσε έπαιξε και 70 παιχνίδια. Δηλαδή αν έχανε 15 ματς τι θα γινόταν;
Εγώ θα γκρινιάζω γιατί γκρινιάζουν οι άλλοι, φόρουμ του Ολυμπιακού είναι ότι θέλουμε κάνουμε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (03-08-24)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 04-08-24 στις 00:50
Ατανασίεβιτς αν και κερδίζει έδαφος η παραμονή Στερν λόγω οικογένειας,Ζάλανκι και η τρίτη ποδοσφαιρική.
Αερικό7 (03-08-24)
Ποδοσφαιρική ή επιτραπέζιας αντισφαίρισης;
Ή στην ομάδα γυναικών;
Η βόμβα θα είναι ότι δεν φεύγει ο Βεζενκοφ τώρα που ήρθε
Επιστροφή Σισέ τώρα που κόπηκε και από τον Άρη. Έτσι κι αλλιώς έχει fanbase ο τύπος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν νομίζω καθώς με την πιθανή παραμονή της Νικόλ το ρόστερ θα κλείσει.Όλες οι παίκτριες που αποχώρησαν αντικαταστάθηκαν.
Στο πινγκ πονγκ έχει κλείσει ο Σουηδός που παίζει στον τελικό των Ολυμπιακών και κάλλιστα θεωρείται βόμβα αλλά νομίζω πως ο Αλέκος στις 3 που αναφέρει εννοεί κάποια που δεν έχει ακουστεί.
Οψόμεθα...
Οι 3 "βοβμβες" που αναφερει ειναι ο Τσιμικας (υπο αξιολογηση απο τον Σλοτ ακομη), ο Καρμο (που ακουγεται οτι υπαρχει επαναπροσεγγιση) και κάποιο "κερασάκι".
Επαναπροσέγγιση Κάρμο;
Δηλαδή αυτό το σίριαλ παίζει να κλείσει ως "Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα στα 12 εκατομμύρια, τελικά ο παίκτης αποφάσισε να φύγει ενώ είχε συμφωνήσει και στο τέλος 2 μήνες μετά έγινε επαναπροσέγγιση;" Ότι να'ναι όμως...
Έτσι κι έρθουν Ορτα, Ποντενσε, Καρμο και Τσιμικας θα χύσω 5 κουταλιές της σούπας.
panahs7 (04-08-24)
Η Πόρτο έχει ανάγκη από όσα λεφτά μπορεί να βρει και εξακολουθεί να ψάχνει τουλάχιστον έναν ακόμη σέντρερ μπακ. Αν κλείσουν οι μεταγραφές στην Πορτογαλία και δεν έχει βρει κάποιον τότε σίγουρα θα μείνει με τον Κάρμο. 12 εκ/ρια εννοείται ότι αποκλείεται να δώσουμε, άλλωστε ήδη έχει αποκαλυφθεί ότι η προσφορά που είχαμε κάνει ήταν μακριά από αυτά που ζητούσαν.
Bookmarks