Μπρούνο Φερνάντες καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό.
Πέρα απο την πλάκα ο Τσιμίκας είναι το μοναδικό όνομα που ταιριάζει στην περιγραφή.Αναφέρει και ''γνωστός'' στους Ολυμπιακούς.
Ο Παλίνια είναι.
Το να ψάχνετε μεταγραφές στο sportdog είναι σαν να ψάχνω εγώ στο google πώς να πετάξω το αεροπλάνο του Κόκκινου.
panahs7 (02-08-24)
panahs7 (02-08-24)
Ξαναδιαβάστε αυτά που γράψατε από την αρχή των μεταγραφών: Έτσι κι αλλιώς και αυτοί, από εδώ τα μαθαίνουν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
panahs7 (02-08-24)
Παντως γουσταρω καργα που φετος γραφουν ολοι οι ειδημονες ΑΡΔ τονα ταλλο και τελικα τρωνε τη μια σφαλιαρα μετα την αλλη και ΟΛΕΣ οι μεταγραφες εχουν γινει κρυφα!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
PetranPireotis (02-08-24)
Νεκρωσε το θέμα
Ξεμειναμε από ανάσες
Ναι τί θα γίνει θα κάνουμε καμιά μεταγραφή; Άδειο το ρόστερ δεν κράτησε κανέναν και τους πούλησε όλους ο χοντρός. Τελειώνει ο χρόνος κι εμείς ακόμα τίποτα, λευκή πετσέτα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Η ομαδα ειναι μετα το βασικο σταδιο προετοιμασιας ανευ κεντρου (λογω τραυματισμων και ολυμπιακων αγωνων), πειραματικη αμυνα, ανευ ηγετη, χωρις το βασικο σου επιθετικο (λογω τραυματισμου)..Επισης τα νεα παιδια ειναι εξαιρετικα,αλλα δεν μπορεις να βασιστείς σε αυτα σε αγωνες που καινε....προφανως δεν θα αφησει ετσι την ομαδα αλλα αργουμε υπερμετρως... σημερα τα ωραια, σε ενα πολυ δυνατο φιλικο,που θα φανουν πραγματα και αδυναμιες......
redbaron (03-08-24)
δεν εχουν μπει καν σε ρυθμο ελ καμπι σταμενιτς και γκαρθια λογω τραυματισμων, ενω ο Εσε ερχεται και φετος χωρις ξεκουραση.να δουμε ποτε θα κλαταρει γιατι θα κλαταρει ειναι σιγουρο.φετος ομως εχουμε τις ρεζερβες του.
δεν εχει ερθει ακομα ο στοπερ ο βασικος και ο εμπειρος που θελουμε ενω και το θεμα ποντενσε και ορτα τραβαει πολυ. η ομαδα θα αργησει να κουμπωσει και να δεσει. και μιλαω για την βασικη 11αδα.
ευτυχως που δεν εχουμε ευρωπαικα τον αυγουστο αλλα και παλι για την πρεμιερα στο γιουροπα οριακα θα εχουνε προλαβει να παιξουνε ολοι οι βασικοι μαζι. μας εκανε και λιγο κακο αυτο που δεν ειχαμε ευρωπαικα παιχνιδια φετος το καλοκαιρι, γιατι χαλαρωσαν οι χρονοι.
ας ελπισουμε οτι στο πρωταθλημα που ξεκιναει σε λιγες μερες δεν θα μας στοιχισει.
hang your demons
Εγώ να πω ότι κάνω χιούμορ πάλι γιατί είστε και περίεργοι. Και στο άλλο θρεντ έκανε προκαταβολικά παράπονα ο άλλος που δεν στράβωσε το ματς και δεν γκρινιάξαμε.
Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
maniak7 (03-08-24)
Ντωμεταξυ, παιζει να ειναι πρωτη σεζον υστερα απο καιρο που καν εγω δε γκρινιαζω που ειμαι ο πλεον αγχωτικος.
Τι ανωμαλιες ειναι αυτες?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Θα αφήσετε κανέναν γκρινιάρη να κάνει προετοιμασία, ρε, ή θα κάνετε τον λαγό που έβγαλε όλο το δάσος για τρέξιμο;
Μέχρι και τον Μασούρα να κάνει μπούκα και σουτ κοντά στο τέρμα είδαμε, γιατί πρέπει να κοιμόμαστε όλοι ήσυχοι;
Και τους μέσους, δεν τους έχουμε δει ακόμα - μόνο στις προπονήσεις εντυπωσιάζουν και αυτοί.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (03-08-24)
Δεν το ξέρω αυτό το στορυ με το λαγό.
![]()
maniak7 (03-08-24), Nikolaos_Kokkinos (03-08-24), panahs7 (03-08-24), redbaron (03-08-24)
Bookmarks