Nikolaos_Kokkinos (27-07-24)
Της Σκωτίας, αν με ρωτάς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (27-07-24)
Αν εννοεί αυτόν, ναι θα είναι μεγάλη μεταγραφή χωρίς να ξέρω τι κατάσταση του παίχτη. Όχι βέβαια για να μάθουμε τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας ούτε να συγκρίνουμε με Ριμπο.
Ξεφτέρια μου είστε όλοι!
Να μην ξεχάσω, γιατί καλές οι μεταγραφές, αλλά να βλέπουμε και λίγο γήπεδο >> ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ο Μπιανκόν σήμερα!!!!! ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΠΟΔΙ ΑΛΦΑΔΙ! Με εντυπωσίασε. Αν ο Σοφός καταφέρει να κάνει παίκτη και τον Γάλλο, θα τα έχω δει πλεόν ΟΛΑ.
Ο Ζέλσον, μεγάλος παίκτης και τεχνίτης ολκής, θα είναι άλλη μια ΑΡΙΣΤΗ μεταγραφή φέτος. Και σήμερα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ και ανεβαίνει συνεχώς.
iakov7 (28-07-24)
Με τις πληροφορίες που δίνεις αυτοί υπάρχουν. Πραγματικά αδυνατω να καταλάβω εφόσον ξέρεις γιατί απλα δε λες το όνομα. Τι φοβάσαι μη πέσεις έξω; Σιγά τα αβγά κιόλας![]()
dimitris67 (27-07-24)
Πώς να γίνει παίκτης ο Μπίελ; Αυτός είναι το μεγάλο στοίχημα...
Δημητριε, θελεις να παιξουμε μια παρτιδα, οτι time controls θες εσυ, οτι χρωμα θες, και αν κερδισω θα μας πεις το ονομα του παικτη !! παει???
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (27-07-24)
2 ακόμη από τους παίκτες που αποτέλεσαν στόχους τους τελευταίους μήνες πήραν μεταγραφή. Ο σέντερ μπακ Ζοακίμ πήγε στην Τίγκρες από τη Σάντος με 8 εκ/ρια $, ενώ ο Μπράιαν Χιλ της Τότεναμ είναι κοντά στον δανεισμό του στη Χιρόνα.
Με τους Όρτα, Βέλντε και Ποντένσε πάμε στους 16 ξένους, με βάση πως σίγουρα θα φέρουμε φορ και αμυντικό και πως θα μείνει ο Παπακανέλλος, βλέπω τον Μπιελ να φεύγει για να φτάσουμε στους 17 για την ευρωπαϊκή λίστα. Μπορεί να χρειαστεί να μείνει εκτός λίστας ο Μπιανκόν και ακόμη ένας αν φέρουν περιφερειακό κερασάκι και πάνε για αριστερό μπακ, για αυτή τη θέση πάντως θα προσπαθούσα να βρω κεντρικό αμυντικό που να μπορεί να παίξει και εκεί.
Είμαστε μια ανάσα από μια ανάσα.
Nikolaos_Kokkinos (28-07-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μένω δίπλα στο μπουρδέλο...
drizzt (28-07-24)
Ναι αλλά αν αλλάξουν γνώμη και φύγουν μετά και πάνε αλλού;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ποιός θα πάει Βενιζέλος;
Εγω σε 8 ωρες θελετε να του πω κατι?![]()
panahs7 (28-07-24)
drizzt (28-07-24), Josimar (28-07-24), Nikolaos_Kokkinos (28-07-24)
Bookmarks