drizzt (27-07-24)
Μπραβο ρε παιδια!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (27-07-24)
Έπρεπε να κλείσει πιο νωρίς αφού.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πόσα έδωσαν οι γύφτοι της ΠΑΕ για να τον πάρουν; Αν δεν έδωσαν τουλάχιστον 5 δεν τον θέλουμε, να γυρίσει πίσω!!
Αν παρουμε τελικα Ορτα και Ποντενσε θα εχουμε κρατησει ενα σημαντικο μερος της περσινης ομαδας.
Με Καρμο τα πραγματα ηταν πολυ δυσκολα εξαρχης με τετοια ρητρα, ο Ιμπορα ηθελε να φυγει και ειναι και σε ηλικια που ειναι καπως αμφιβολο αν θα μπορουσε να προσφερει το ιδιο, θα ελεγα οτι η αρνητικη εκπληξη ηταν η φυγη του Φορτουνη.
Αρα αν οντως ερθουν αυτοι οι δυο και η ομαδα παρει στοπερ, αριστερο μπακ (αν δεν θα βασιστουμε στον Αποστολοπουλο ως εναλλακτικη λυση), εξτρεμ και φορ τοτε λογικα το ροστερ θα εχει ολοκληρωθει. Αρα 2+4. Ο Μεντιλιμπαρ παντως ειπε οτι θα μεινουν 2+ νεαροι στην ομαδα, ειναι και ο Μπιελ που ακομα να παρθει αποφαση φαινεται, οποτε αναμενουμε για το τελικο αποτελεσμα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Παίζει να ψηθει να κάτσει ο Μεντιλίμπας τελικά
Ενα όμορφο πρωινό με Ορτα στο λιμάνι.
Περιμενουμε κοντό και τις οποίες εκπλήξεις. Καλά πάει
Από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις ο ερχομός του ορτα. Αν πάρει και ένα εξτρεμ (βελντε ή ποντενσε) άμεσα, θα είμαι ήρεμος. Αρκεί να συμφωνήσουμε ότι θέλουμε τουλάχιστον άλλους 4 παίκτες (έναν δημιουργό ακομη, ένα δεύτερο φορ, ένα στόπερ και ένα εξτρεμ ακόμη)
Εγώ λέω να τον δούμε πρώτα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (27-07-24)
Μια ανασα ο Ορτα απο το λιμανι, μιση ανασα ο Βελντεενω ο Ποντενσε απεχει ενα χασμουρητο ακομα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Νατάσα χωρίς ανάσα.
Nikolaos_Kokkinos (27-07-24)
Είδα 20 λεπτά με τους Άραβες,(ehl) και τρόμαξα με την άμυνα μας. Τόσες μαλακίες μαζεμένες δύσκολα κάνουν επαγγελματίες αμυντικοί. Ο δε Πασχαλάκης ήταν ντιπ αλλού για αλλού.
Θέλω έναν στόπερ και ένα δεκάρι, μαζί φυσικά με τον δεύτερο φορ και είμαι εντάξει . Αν ο Ορτύκιας δε συνεχίσει αυτά που είδα με τις κελεμπίες και Αρ. Μπακούρι, όσο ο Απόστολος είναι ακόμα άψητος, γιατί ως παίκτης παίζει να είναι ήδη καλύτερος του Ορτύκια.
Η προσπάθεια που γίνεται για δεκάρι, αν ευδοκιμήσει, θα στείλει κόσμο στο τρελαδικο. Η διοίκηση θέλει πραγματικά να γαμήσει φέτος και χαίρομαι για αυτό.
iakov7 (27-07-24), Nikolaos_Kokkinos (27-07-24)
Κόκκινος ο Βέλντε! Ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με τον Νορβηγό διεθνή και τη Λεχ Πόζναν και ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες για υπογραφές και ανακοινώσεις…
Σταύρος Γεωργακόπουλος
Nikolaos_Kokkinos (27-07-24), SKORPIOS7 (27-07-24)
Ενταξει αλλα αμα ειναι ετσι μηπως να αφησει τα μπαμ για 10αρι και να το κανει το μπαμ σε στοπερ? γιατι σας ακουω κ μεχει πιασει ανησυχια (δεν εχω δει ουτε ενα φιλικο δυστυχως ακομα) και με ζωνουν τα φιδια με αυτα που λετε!
Το Σπορ 24 κοιμουνται με τα τσαρουχια μου φαινετε, ουζακια πινουν!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Η άμυνα ξεκινάει απ' τους μπροστινούς Κόκκινε. Εγώ εμπιστεύομαι τον θείο. Θα πάμε καλά. Ειναι κι ο χοντρος καυλωμένος με τα 100 και το Ευρωπαϊκό, οπότε όλα καλά. Εδώ έδωσαν λεφτά οι Αγγελόπουλοι, δε θα σπρώξει ο Βαγγελας;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (27-07-24)
Να θυμίσω οτι στα φιλικά παίζουμε με Ντόη μέχρι και Μπιανκόν στο 6..Μην περιμένετε και τρομερά πράγματα στην αμυντική λσιτουργεία.
Paneas (27-07-24)
Εγω επιμενω παντως οτι δεν εχει να κανει το οτι ευθυγραμιστηκαν οι πλανητες και πηραμε ευρωπαικο οτι ο ορτεγκα και ο ρετσος μαθανε μπαλα
Θελουμε οπωσδηποτε ενα κεντρικο μπακ για να μιλαει στο βλαμενο τι να κανει και να του δινει και στο κεφαλι φαπες μπας και συνελθει(αφου ολοι ειδαμε βελπτιωση οταν χτυπησε εκει)
Και επισης θελουμε στην αμυνα ενα αριστερο μπακ γιατι ο ηλιθιος κανει τον ρεαμπτζιουκ να μοιαζει με τον μαρτσελο στα καλα του
Αυτα για την αμυνα
Τα υπολοιπα θα τα φτιαξει ο μεντι
Υγ ΜΠΙΕΛ ΓΑΜΗΣΟΥ ΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΤΡΙΧΑ ΓΛΥΤΩΣΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΡΙΑΡΟΤΑΓΑΡΕ
Bookmarks