ΕΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ
Ελ Καμπι ανανέωσε
Άντε εγώ να πω ότι ισχύει: Υπενθυμίζοντας ότι δεν έχουμε 2002, ποιός θα ήταν ανάμεσα σε εμάς και την Ίντερ και θα είχε πρόβλημα να διαλέξει, ενώ παράλληλα δεν θα είχαμε εμείς μετά αν δεν διάλεγε την Ίντερ;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΕΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ
Ελ Καμπι ανανέωσε
Του πήγε στυλό ο Βαγγέλης.
Josimar (22-07-24), Nikolaos_Kokkinos (22-07-24), panahs7 (22-07-24)
Κανονίστε να φέρετε και Ποντένσε τώρα να βραχυκυκλώσουμε.
Nikolaos_Kokkinos (22-07-24)
Φερτε κ τον κοντο ρε πουστη μου (και μπονους τον Ορταα) να ηρεμησουμε. Ελα λιγο εμεινε ακομα!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Επίσημο απ' την Λεχ Πόζναν οτι ο Βέλντε πωλείται στον Ολυμπιακό.
Τι γινεται, ανοιξαν οι κανουλες ???
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Ροντρίγκες στόπερ δεν είναι;;;;;
Και λέω τώρα εγώ: Αν ο Κάμπιας δεν ανανεωνε μέχρι τις 31 του μήνα, δε θα ανανεωνόταν αυτόματα το συμβόλαιο του; Άρα θα έμενε με τους όρους που είχαν προσυμφωνηθει από πέρυσι. Άρα δε θα έπαιρνε τα 2.5 το χρόνο... Κάνω λάθος;
Αν δεν ξανοιχτεί ο jonk, εσείς, μεταγραφή δεν βλέπετε... Μιάμιση μέρα χρειάστηκε και έκανε μία ανανέωση και μία προσθήκη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το συμβόλαιο είχε ανανεωθεί ήδη με το +1 από πέρσι. Τώρα υπέγραψε καινούργιο που καταργεί το περσινό. Αν τέλειωνε η περίοδος του buy-out (που δε θα τέλειωνε γιατί δε βγάζει κανένα νόημα να το κάνει ο ίδιος), θα ήταν υποχρεωμένος να συνεχίσει με το περσινό και η ΠΑΕ να αποσύρει την πρόταση για το καινούργιο (που ούτε αυτό θα γινόταν γιατί θα είχαμε έναν δυσαρεστημένο παίκτη).
Αυτο εννοω βασικα. Οχι οτι θα ανανεωνοταν στις 31/7, λαθος εκανα. Οτι αν δεν εφερνε προταση και 500 χιλιαρικα μεχρι τις 31, υποχρεωτικα θα συνεχιζε εδω με το προηγουμενο συμβαολαιο σε ισχυ.
Αρα δεν ειχε λογικη να μην υπογραψει το νεο συμβολαιο, εκτος αν ειχε τρελη προταση στα χερια του. Που μαλλον δεν ειχε.
Με βάση τον Νικολακόπουλο:
30/6 > έληξε το περσινό συμβόλαιο στο οποίο είχε μπει αυτόματο +1 με τους ίδιους όρους, βάση συμμετοχών
1/7 > ενεργοποιήθηκε το +1 και υπήρχε buy-out 500K από την πλευρά του παίκτη μέχρι 31/7 για να το σπάσει
Σύμφωνα με τους αρδ ο ίδιος έψαχνε ομάδα στην Ευρώπη, με περισσότερα λεφτά από τα δικά μας και να παίζει βασικός. Προτάσεις δεν υπήρχαν πολλές, ο ίδιος ο μάνατζερ έκανε επαφές κυρίως. Προφανώς και μέχρι 31/7 είτε θα δεχόταν το νέο συμβόλαιο, είτε θα πλήρωνε 500Κ για να σπάσει το +1 και να πάει αλλού.
giovanni#10 (22-07-24)
Περίμενα στην γωνία πολύ καιρό για να το γράψω
ΦΑΑΑΑΑΑΠ
προτασεις ειχε αλλα απο αραβια μερια , απλα σαν μουσουλμανος ξερει τι θα αντιμετωπισει σε ενα φονταμενταλιστικο κρατος και επελεξε να μεινει , κατι που σαφεστατα δεν πηρε υποψη του σοβαρα ο φορτουνης
Επιτελους, τελειωσε το σηριαλ με τον Ελ Καμπι και παμε για τα επομενα. Μετα την φυγη Καρμο και Φορτουνη τουλαχιστον κρατησαμε εναν πολυ σημαντικο παιχτη για την ομαδα μας και εχουμε λογο σημερα να νιωθουμε χαρουμενοι.
Τα πιο σημαντικα κενα πλεον εντοπιζονται στα στοπερ και στα εξτρεμ. Βασικος στοχος σιγουρα για τα εξτρεμ ειναι ο Ποντενσε, η αποκτηση του οποιου εχει τεραστια σημασια εφοσον εφυγε και ο Φορτουνης. Ενδεχομενη αποκτηση των Ποντενσε και Ορτα θα γεμισει το κεντρο μας αλλα σε μεγαλο βαθμο και τις θεσεις των εξτρεμ, θα θελουμε αλλον ενα παιχτη για τα ακρα. Απο κει και περα θα αναμενουμε και αλλον ενα στοπερ για βασικο. Η ομαδα εχει αναγκη και φορ φυσικα για να αναπληρωνει ή να παιζει μαζι με τον Ελ Καμπι.
Φυσικα αρκετα πραγματα θα εξαρτηθουν και απο την εικονα του Μεντιλιμπαρ για παιχτες οπως ο Μπιελ αλλα και οι 'μικροι' που ειναι στην ομαδα και παιρνουν τις ευκαιριες τους. Αναμενουμε να δουμε τις επομενες κινησεις.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Το τελευταίο 24ωρο διαβάζω για Ντεντόνκερ, για Σόφυαν Άμραμπατ λέει κάναμε κρούση στη Φιορεντίνα, αρχίζω κι ανησυχώ λίγο.
Bookmarks