Σήμερα γράφουν και για τον Αντουνα που θέλει και η αε6.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
μπορει να αποδωσουν ολοι οσοι εχουμε παρει δεν λεω.για να εδωσε το οκ ο θειος.
δεν ειμαι και ενθουσιασμενος ομως, σχετικα φτηνουτσικα παμε να την βγαλουμε ως τωρα.
Αν σκεφτούμε οτι διναμε 12 και παραπανω στο καρμο και παιρνεις με 3 το ιταλο τον πιτσιρικα,εκτος αν εχουν στοχο στο δεξι στοπερ να παρουν κατι βαρβατο και να τα σπρωξουν εκει. που πρεπει εκει να παρεις εναν καρμο γιατι αριστερα θα εχεις 2 μικρους. πιρολα και αμπι.
Γιατι για αλλη θεση δεν βλεπω να κινουμαστε με κατι δυνατο εαν ερθουν ποντενσε και ορτα.
hang your demons
Για τον Τέικ Μάι Μπρεθ Αγουέι κανονικά δεν θα ήμουν αισιόδοξος, αλλά θα περιμένω να δω από τη στιγμή που τον θέλει ο θείος και τον πήρε να του πει πώς και τι. Ο Ιταλός μου φαίνεται έξυπνη κίνηση, πληρώνουμε κάτω από την αξία του θεωρητικά λόγω υποβιβασμού της μάνας Σαλερνιτάνα, όμως δεν είναι μεταγραφή για να βασιστεί πάνω του το κεντρικό δίδυμο. Χρειάζεται πλέον παίκτης διαπιστευμένος.
ο νικοβλαξ ειπε οτι η Γουλβς ζηταει πανω απο 10 για τον ποντενσε.πολυ πανω απο 10. και οτι αν θα γινει θα γινει τον αυγουστο.
δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα αν ισχυει.
hang your demons
Θυμηθηκα τον μεγαλο παστελωτη Μπεντ Κριστενσεν με τα 9 ολοκληρα γκολ !
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μαζί με τα Ευρωπαϊκά 14, ο τελευταίος επιτυχημένος Δανός 30 χρόνια πριν...
Nikolaos_Kokkinos (19-07-24)
Αρχίσαμε το ότι ζητάνε πολύ πάνω από 10. Λογικά ετοιμάζει το κλίμα και να πέσουν οι ευθύνες στην Γουλβς που ζητάει τρομερά λεφτά. Σε συνδυασμό με τον Αντουάν που ακούγεται, βλέπω να λέμε αντί στον Ποντένσε σύντομα.
Καλά τον Όρτα τον έχουμε ξεχάσει εντελώς όπως φαίνεται έτσι; Ούτε μια γραμμή σε κάποιο άρθρο που αν γίνεται αναφορά σε αυτόν. Λογικά θα ακούσουμε κάποια στιγμή ότι ξύπνησε η διοίκηση της Μπράγκα ένα πρωί και ζητάει 30 εκατομμύρια και κατά συνέπεια θα πρέπει να τον αφήσουμε και αυτόν.
Μετα θα ζηταμε επαναδανεισμο αλλα ολως τυχαιως ο προπονητης της Γουλβς θα θελει να του δωσει ευκαιρεια βασικου...
Μαλακες αφηστε οτι στοχους κοιτατε, αν κοιτατε, εναν παικτη χρειαζομαστε μονο, τον Ποντενσε, τελειωνετε γαμω τη τρελα μου δεν μας παιρνει να χασουμε κ αλλον παικτη που κανει τη διαφορα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Pireotis7 (19-07-24)
Ποντένσε νούμερο 1 προφανώς και μετά καπάκια Όρτα που και αυτός είναι υπερ πολύτιμος. Αλλά δεν βλέπω φως.
Και ταυτόχρονα, χαιδεύουμε τα αρχίδια του άτεχνου Κάμπια να ανανεώσει με 2.5 μύρια τον χρόνο και ακομα δε το κανει.
Το "Ότι να'ναι", είναι λίγο.
Εντωμεταξυ, χωρις φορτουνη κ ποντενσε να κανουν τα παντα να τον τροφοδοτησουν, ο Καμπιας θα ακουμπαει μπαλα 1 φορα καθε 8 ματς. Αλλος παικτης θα ειναι φετος αν δεν το μαζεψουν μεσοεπιθετικα.
Αμα περιμενουν απο τον Μασουρα να τον τροφοδοτησει χεστηκαμε που κλαναμε.
Ο Ζελσον δεν εχει αποδειξει τπτ μεχρι στιγμης και πολυ περιμεναμε.
Καθομαστε κ ψειριζουμε αν τα σεντερμπακ ειναι δεξιοποδαρα , αριστεροποδαρα η μεσαιοποδαρα, και μπροστα τον πουτσο κλαιγανε, κ αν τελικα μεινει ο καμπιας - γτ εγω οποιον πιανει στο στομα του ο Νικολακοπουλος τον θεωρω ξεγραμμενο, θα ειναι σαν την καλαμια στον καμπο.
Θυμηθηκα τον Ανασταση "και ποιος θα ταιζει τον ψηλο? εσυ?"
Ο Ποντένσε είναι παίκτης του Μέντεζ, μεσολαβούν 90 μέρες μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές και οι φετινές δουλειές που αυτός θα κάνει με τον Μαρινάκη. Προσωπικά δεν δίνω ούτε μία πιθανότητα στο να μη γυρίσει πίσω, το πότε δεν παίζει ρόλο.
maniak7 (19-07-24)
Διπλασίασα τις ημέρες, 45 μένουν. Στην περίπτωση που δεν επιστρέψει ο κοντός, το χτύπημα θα είναι μεγαλύτερο από τη φυγή του Φορτούνη.
Δεν χαλάνε οι φιλίες σε τέτοιο επίπεδο, μερικές φορές το χρήμα και ο εγωισμός σε απομακρύνουν αλλά ο αμοιβαίος σεβασμος και το χρήμα σε ξαναφέρνει κοντά.
Η μη απόκτηση Ποντένσε, θα είναι μεγάλο σφάλμα και θα ακυρώσει τις μέχρι τώρα υποτιθέμενες προσπάθειες για Κάρμο και δήθεν συμφωνίες. Δε γίνεται να δίνεις 12 μύρια για στόπερ και να μη δίνεις 10 ας πούμε, για τον κοντό.
Ο Μασουρας δεν μπορεί να πάρει ματς με τις ενέργειες του, παρά μόνο με τα γκολ και την τακτικη προσήλωση του.
Ο Ζελσον είναι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ. Στα καλά του, θα έπαιζε σε ομάδα που διεκδικεί Τσου Λου.
Χρειάζονται αριστεροπόδαρα και δεξιοποδαρα σέντερ μπακ. Ο Καμπιας λένε απ' το Μαρόκο οτι ανανέωσε.
Ενταξει δεν σκορπουν ενθουσιασμο οι μεταγραφες μας αλλα δεν γιναμε και Ρεαλ, θα κινθουμε στα χρηματα που μπορουμε και με αυτο υποψη οι μεταγραφες μεχρι στιγμης ειναι καλες. Το προβλημα ειναι οτι περυσι πετυχαμε να εχουμε ενα δυνατο ροστερ και δυστυχως δεν καταφεραμε να το διατηρησουμε, κατι που δημιουργει σοβαρες αμφιβολιες για την ποιοτητα της ομαδας την επομενη σεζον.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Bookmarks