Το αποκλειουμε να παιζει αριστερα η δεξια σε ενα 433? (Ο Μπρεθ)
Αγάπη γλυκιά, ο Μαροκάνος δεν βγαίνει ούτε με εγχείρηση ανοικτής καρδιάς από την ενδεκάδα. Ποιος δεύτερος και τρίτος; Είμαι χαρούμενος που κάποιος , για τη δική μας ασφάλεια, δέχθηκε εν γνώση του να ζεσταίνει τον πάγκο και να παίζει αλλαγή, όπως έκανε ο Δανέζος, που δεν είναι αμελητέο όνομα και έρχεται από πολύ παραγωγική σεζόν στην Ισπανία, που έχει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο.
Το αποκλειουμε να παιζει αριστερα η δεξια σε ενα 433? (Ο Μπρεθ)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τον Ζέλσον Μάρτιν, που είναι παικταράς, τον έχουμε γράψει στα αρχίδια μας, έτσι! Καλύτερα, γιατί φέτος, θα βγάλει μάτια και θα κλείσει σπίτια. Πολύ καλός εξτρέμ, φίλοι μου.
Nikolaos_Kokkinos (19-07-24)
Ρε μπουστη ποσα gif εχεις ναουμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ωραία, άρα Ζέλσον, Βέλντε, Ποντένσε, Μπρέθλες για εξτρέμια. Κλείσαμε. Κι ένας Μασούρας δώρο σαν το ψωμάκι το μπαγιάτικο που δεν το τρώει κανείς.
Στα καλα του δεν θα ερχοταν εδω. ελπιζουμε να βρει παλι τον εαυτο του αρκει να μην εχει τραυματισμους μυικους και μας βγει Γκαρι ροντριγκεζ.
Εγω εχω μπερδευτει με τα εξτρεμ. δεξια εχουμε Ζελσον και μασουρα και αριστερα θελουμε να εχουμε ποντενσε και Βέλντε. αλλα στο ρεπορταζ διαβασα οτι θελουμε και αλλον εναν εξτρεμ. ποσους πια? μαλακιες του ρεπορταζ θα ηταν
hang your demons
O κακομοιρης ο Ζελσον δν ηταν κ στην ευρωπαικη λιστα της ομαδας τη μια κ μοναδικη ως τωρα χρονια που πηραμε Ευρωπαικο τιτλο... γκαντεμια μεγαλη.
Δεν ειπα να τον αλλαξουμε θεση ρε εξυπνε, μια ερωτηση εκανα, δεν τον ξερω τον κυριο
Όσοι συζητάτε για το δανέζικο νούμερο αν μπορεί να πάει στο άκρο και πώς θα είναι, μπορείτε να θυμηθείτε τον Ρόμενταλ, αλλά χωρίς ταχύτητα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (19-07-24)
Έχει την πλάκα της η φάση εγώ απλά θα περιμένω να δω πόσα παγόνια θα γίνουν Κομανέτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς όπως πέρσι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
εγω κλαιω ηδη τον κοντο , περιμενα μετα την απωλεια φορτουνη να την τελειωναν την μεταγραφη , αρχιδια , σε σχεση με περισυ μεχρι στιγμης ειμαστε πολυ χειροτεροι
Bookmarks