Πρόεδρε, Ποντενσε και τους Αφους Όρτα πακέτο και θα ξεχάσουμε και το Conference.
Εγώ ξέρω ότι έχουμε τους αρδ που μας αξίζουν. Κακώς σταμάτησαν να πετάνε ονόματα απ' τον κώλο τους και να λένε μόνο κάτι ραντομιές στο ρεπορτάζ Ολυμπιακού. Προχθές ακούστηκε ο Μάρκος Αλόνσο για βάζελο, θα έρθει; Όχι. Ας τον έβγαζαν για εμάς, μια χαρά θα κρατούσε τα μωράκια τους γαύρους απασχολημένους για καμιά βδομάδα. Αρδ γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!
Πρόεδρε, Ποντενσε και τους Αφους Όρτα πακέτο και θα ξεχάσουμε και το Conference.
Προεδρε εγω για παικτες το κορμου δεν το βλεπω υπερβαση. δεν θα σου πω μπραβο για τα αυτονοητα.
κρατησε οσους μεινανε και φερε λιγους και καλους παικταραδες στον θειο. το ελαχιστο για να στηριξεις αυτο τον ανθρωπο που ηρθε κ στεριωσε με ευρωπαικη κουπα.
δεν ξεχναω το κοφερενς επι των ημερων σου που ηρθε δικαια αλλα απο συγκυριες αλλα δεν ξεχναω κ οτι 3 χρονια σχεδον δεν εχεις φτιαξει ομαδα πρωταθλητισμου και τα σκατωσες με τις καραβιες προπονητων και παικτων.
τωρα με προπονητη το θειο θα περιμενω να δω αν εβαλες μυαλο για τα λαθη σου και αν το ευρωπαικο σου ανοιξε την ορεξη οπως ειπες.
hang your demons
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-07-24)
Αν είχε βάλει μυαλό δεν θα τσακωνόμασταν τόσες μέρες μεταξύ μας.
ειχαμε περασει τελικο ευρωπαικης διοργανωσης για πρωτη φορα στην ιστορια μας και εβγαζε κηρυγμα για ασχετα πραγματα.Γραφει για τον Ολυμπιακο μια ζωη και το εχει ξερω γω αρρωστια μην τον πουνε γαυρο,καναμε πορεια προς την πρωτη ευρωπαικη κουπα και εβγαινε σαν κλαμμενο μουνι..Οτι χειροτερο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ακόμα και στους 8 ή τους 4 όταν ήμασταν έλεγε «ενταξει βέβαια εγώ το χω πει η Αστον Βίλα θα το παρει».
ΠΑΡ’ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
ναι ρε φιλε δηλαδη ηταν αλλου ο τυπος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Για Κάρμο είναι πολλά, λογικό ήταν που δεν κατάφεραν να τον κλείσουν και κανείς δεν λέει κουβέντα, αλλά να μην βγάζουν προς τα έξω πως θα δίναμε 18 ή πως ο παίκτης μας δούλευε. Μας δουλεύουν...
Για τον Όρτα είναι πολύ χαμηλό το ποσό, ναι να τα δώσει.
Το ίδιο ισχύει και για Ποντένσε στα ποσά που ακούγονται, αρκεί να μάθουμε πόσα ζητάνε.
δεν μπορουν να μην μας πρηξουν τα αρχιδια ενα καλοκαιρι
Μια χαρά βασικός έπαιζε ο ορτα μέχρι τον τραυματισμό του και μια χαρά πάντα βασικός η πρώτη αλλαγή ήταν μόλις άρχισε να παίζει ο ιμπόρα.
Και επίσης δεν ισχύει ότι δεν φταίει η διοίκηση για καρμο φορτουνη. Και δεν θα μείνει ούτε ο κοντός κατά πως φαίνεται. Δεν ξέρω αν μείνει ο Ελ καμπι ή όχι, αλλά καταλαβαίνεις ότι χωρίς φορτουνη και ποντενσε μπορεί να είναι εντελώς άλλος παίκτης.
Και δεν είναι μόνο αυτά. Η ομάδα πάει με 6 βασικούς στην προετοιμασία
jonk (16-07-24), Nikolaos_Kokkinos (16-07-24)
Ας μην πάμε και στο αλλο ακρο. 3οι τερματίσαμε στο πρωτάθλημα. Στα πλευ-οφ ειμασταν στο 5-2-3. Ακομα και στο Κονφερενς βρεθηκαμε με το εναμιση ποδι εξω με εντος εδρας 4αρα απο μετριοτατη ομαδα. Και φορ ισαξιο με τον Ελ Καμπί αλλα διαφορετικού στυλ χρειαζόμαστε, και σέντερ μπακ ανεξαρτήτως Κάρμο (τώρα θέλουμε 2), και παίκτη στη θέση του Γιόβετιτς, και εξτρέμ, χαφ πήραμε 2 αλλά θέλουμε και τον Όρτα (ιδανικά), δεξί μπακ πήραμε και θα ήθελα και έναν Κοστίνια για τα αριστερά για να μη μας πεθάνουν τα βασικά μπακ.
jonk (16-07-24)
Λατινική Αμερική λέει κοιτάμε, νεαρής ηλικίας μεσοεπιθετικό/εξτρέμ και ίσως και σέντερ μπακ.
Η διοίκηση πρέπει να κάνει ακριβώς ότι θέλουμε και αν τυχόν το κάνει εμείς θα θέλαμε να είχε κάνει άλλα. Θα ξαναγράψω πόσο γουστάρω που ότι "ρεπορτάζ" μας βολεύει το παίρνουμε δεδομένο ενώ ότι δε μας βολεύει είναι αρδακια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-07-24)
Bookmarks