τελος ο φορτουνης οντως. προτιμησε τα παραπανω χρηματα. δεν πειραζει για μενα. εφυγε σηκωνοντας το κοφερενς. προχωραμε.
ελπιζω να παρουμε καλο παικτη και να τα χωσουν γιατι θα αρχισει γκρινια.
τελος ο φορτουνης οντως. προτιμησε τα παραπανω χρηματα. δεν πειραζει για μενα. εφυγε σηκωνοντας το κοφερενς. προχωραμε.
ελπιζω να παρουμε καλο παικτη και να τα χωσουν γιατι θα αρχισει γκρινια.
hang your demons
Τον Νορβηγό θα χτυπήσουμε για τα άκρα πλεόν και θα αποκτηθεί και άλλος περιφερειακός.
Κρίμα. Δεν τον είχα για τόσο χαζο. Αντί να φύγει τις σεζόν που τον είχαν να προπονείται με τα πρόβατα στο μαντρί, φεύγει τώρα; Μεγάλος φελλός.
Εξαιρετικά νέα. Ότι ήταν να πάρει η ομάδα από τον Φορτούνη το πήρε, και τέλειο τάιμινγκ να πάμε παρακάτω.
maniak7 (15-07-24)
Θα ήταν όμορφο να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Φορτουναρος, αλλά τουλάχιστον φεύγει όντας ο αρχηγός που σήκωσε το ευρωπαϊκό. Δεν το λες και λίγο
Μεγάλος παίχτης, πολύ κρίμα που φεύγει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (15-07-24)
ετσι και αλλιως η θεση του δεν ηταν στα φτερα και ο θειος εκει τον εβαζε αναγκαστικα (και ας εκλεινε προς τα μεσα).
κανονιστε γιδια στην διοικηση να μην αναπληρωσετε το κενο του και να λεμε που ειναι ο φορτουνης.
hang your demons
Α ρε Τζολε μόνο εσυ
Η ομαδα χωρίς Κάρμο, Φορτουνη, Ορτα, Ποντενσε έχει πέσει 2-3 επίπεδα
Έχουμε φτάσει μέσα Ιουλίου κ η κατάσταση γίνεται λίγο πιεστικη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού φέτος έχουν κάνει τόσα κλαρίνα που ξεπέρασαν το πανηγύρι στο Περτουλι.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-07-24), Nikolaos_Kokkinos (15-07-24)
κ ο καμπιας δεν αναναιωσε πηγε μεχρι να ερθει προταση να σπρωξει το 500αρικο , για αλλο ενα καλοκαιρι τα εκαναν πουτανα
Εγώ πραγματικά περίμενα ότι θα έμενε ο Φορτούνης. Πίστευα ότι αν σκεφτόταν τόσο σοβαρά πρόταση από αλλού θα είχε φύγει εδώ και μέρες και απλά διαπραγματευόταν ένα όσο δυνατόν καλύτερο συμβόλαιο. Να περίμενε να αναλάβει ο Δώνης επίσημα την Αλ-Καλισι;
Πρέπει να πάρουμε μπρος επειγόντως τώρα.
το ευρωπαικο προεκυψε Jonk. απο μαλακια σε μαλακια του χοντρου πηγαιναμε και ετυχε να απολυθουν 2 προπονητες για να ερθει ο θειος και να δωσει αερα νικητη στην ομαδα. δεν ηταν πλανο ,δεν ηταν οραμα δεν ηταν αποτελεσμα των χειρισμων της διοικησης το κοφερενς.
εγω απο την αρχη το ειπα οτι αν δεν κανει κατι σοβαρο με αφορμη το ευρωπαικο ο χοντρος θα ειναι απλως μια φωτοβολιδα ολο αυτο και θα παμε στην πεπατημενη.
δεν ξερω ποιος φταίει αλλα δεν εχει ξεκινησει και τοσο καλα και με αργες ταχυτητες κινουμαστε.
ελπιζω να μεινουν οι αλλοι και να ερθουν απο το πανω ραφι παικτες στον θειο.
hang your demons
jonk (15-07-24)
Και τι να κάνει να του δώσει 3 το χρόνο ξερω γω; Το έγραψε και το κολλητάρι του ο Διαμαντόβλακας οποτε είναι οριστικό
Θεωρώ οτι με αυτή τη σειρά, καλυπτες τις ανάγκες της ομάδας.
1 Ποντενσε - Φορτούνης
2 Ελ Κααμπι - Μασούρας
3 Ορτα
4 Κάρμο
Τώρα που φεύγει ο Φορτούνης, είναι απαραίτητο να έρθει ο Κοντενσε. Μαζί με τον Βέλντε και έναν ακόμη εξτρέμ, θα έκαναν όργια. Βέβαια, με τις αποχωρήσεις των Αραμπι και Φορτούνη, η ομάδα χάνει σε προσωπικότητες. Χρειάζεται μια βαρβατη μεταγραφή 33-34αρη. πχ Μουνιαιν
Bookmarks