Γράφουν πως παίζει να κλείσουμε Όρτα. Αν ισχύει είναι πολύ θετική είδηση. Το κέντρο με Έσε, Τσικίνιο και Όρτα είναι τοπ επιπέδου.
Ελπίζω να είναι αλήθεια γιατί με τέτοιο κέντρο ξεκινάς ως φαβορί για το πρωτάθλημα.
Ψηνόμουν αν ήταν ο Tom Morello.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Γράφουν πως παίζει να κλείσουμε Όρτα. Αν ισχύει είναι πολύ θετική είδηση. Το κέντρο με Έσε, Τσικίνιο και Όρτα είναι τοπ επιπέδου.
Ελπίζω να είναι αλήθεια γιατί με τέτοιο κέντρο ξεκινάς ως φαβορί για το πρωτάθλημα.
kostas1 (14-07-24), Nikolaos_Kokkinos (14-07-24)
Ο Ιωαννίδης κοστίζει 50 εκατομμύρια σελίνια Ουγκάντας.
Nikolaos_Kokkinos (14-07-24)
giovanni#10 (14-07-24)
Ο Ποντένσε γράφουν ότι κεντάει στην προετοιμασία της Γουλβς. Πρωίμιο ότι θέλαμε, αλλά δεν ήθελε ο παίκτης;
jonk (15-07-24)
Παιχνιδάκια τακτικής από τους Άγγλους για να κονομισουν περισσότερα.
Ο παίχτης θέλει να παίξει Ολυμπιακό, βάσει του ρεπορτάζ, αυτοί θέλουν πάνω από 6 διότι έχουν καλές προτάσεις από αλλού.
estai (14-07-24)
Μεγάλη τύχη να βρεις τέτοιον απίστευτο παικταρά να θέλει να παίζει για τον Ολυμπιακό. Συνήθως βρίσκεις το αντίθετο, μαλάκες που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και σε βλέπουν σαν σκαλοπάτι. Ρε Παναή, πες στον Μαρινάκη να τον αγοράσει.
Τουλάχιστον αυτοί δεν θέλουν να παίζουν όμως - να τα λέμε αυτά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ηθελα να ξερα τι θα μονταρουν χωρις τον βασικο στοπερ ,χωρις φορ ,χωρις εξτρεμ
Paneas (15-07-24)
Ο φορτουνης και ο καμπιας θα μείνουν, στόπερ χρειαζόμαστε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δευτέρα είναι - έχουν φύγει τα παιδιά για Ολλανδία... Οι άλλοι, κάπου εδώ γύρω - πιο δίπλα ξέρω 'γω...
Να δείτε που για τον Κάμπια θα καταφέρουμε να του προσφέρουμε υψηλότερο συμβόλαιο, μόνο σε σύγκριση με εμάς, γιατί κανέναν άλλον, δεν τον βλέπω ζεστό να του δίνει ούτε τα 2/3... και Φενέρ, δεν υπήρξε σοβαρά, από όσο μαθαίνουμε τώρα - ή μαθαίνετε εσείς, γιατί κάποιοι βλαμμένοι τα γράφαμε και ας μην είχαμε άκρες στη Γαλλία όπως κάτι έγκυρες σελίδες.
Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί αλλά χωρίς να έχει διάθεση να υπογράψει το νεό συμβόλαιο.Το ίδιο και ο Φορτούνης όσον αφορά τις προθέσεις του καθώς τις τελευταίες ημέρες επικοινωνεί με άτομα που έχουν εργαστεί στην Σαουδική Αραβία προκείμενου να ενημερωθεί για τις εκεί συνθήκες και προοπτικές.Προσωπική εκτίμηση πως και οι 2 θα φύγουν με τον Κάμπια να κάνει ίσως την έκπληξη.
Αρχηγέ,ρεαλισμό θέλει η πουτάνα η ζωή...
Ποιός μύστης τα λέει αυτά;
Έμπειρος μύστης, ναι... Ο Σταματέλος!!! Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.
Bookmarks