Σελίδα 61 από 394 ΠρώτηΠρώτη ... 1121314151575859606162636465718191101111161261361 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.201 έως 1.220 από 7864

Θέμα: Μεταγραφές Ποδοσφαίρου 2024-2025

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.683
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές Ποδοσφαίρου 2024-2025

Καλημερα. Παει ο πρωτος απο τους παιχτες που θελαμε να κρατησουμε. Εδω που τα λεμε ξεραμε ανεκαθεν πως ηταν μια πολυ δυσκολη περιπτωση με τετοια ρητρα. Μπορει καποιος να πει γιατι δανειζομαστε παιχτες με ρητρες που δεν μπορουμε/θελουμε να πληρωσουμε και μετα τρεχουμε να ριξουμε τα ποσα (γιατι αυτο φαινεται να γινεται με πολλους παιχτες), απο την στιγμη ομως που δεν γνωριζουμε ολα τα δεδομενα και φυσικα δεν ειμαστε ειδικοι στο πως λειτουργουν αυτα τα πραγματα προσωπικα δεν θα ηθελα να ανοιξω τετοια συζητηση. Η ομαδα παντως φαινεται να προσπαθει να κανει την οικονομικη υπερβαση να κρατησει τους παιχτες που ειχαν πολυτιμη συνεισφορα περυσι, ειναι πολλα τα χρηματα για το μεγεθος μας. Οποτε ελπιζω να εχουμε καλυτερη τυχη με τις επομενες περιπτωσεις. Ηταν εξαρχης δυσκολο να μεινουν ολοι, σιγουρα χανουμε εναν παιχτη που προσφερε πολλα, τουλαχιστον ομως να καταφερουμε να κρατησουμε τους περισσοτερους και να δουμε πως θα καλυψουμε τα κενα. Πηραμε Ευρωπαικο τροπαιο μεν αλλα σιγουρα αυτο δεν σημαινει οτι ολοι οι παιχτες κανουν ουρα για να παιξουν σε μας, ο καθενας βλεπει το συμφερον του και προσπαθει να ικανοποιησει τα θελω του, οποτε θα εχουμε και δυσκολιες στην προσπαθεια μας να κρατησουμε αυτους που θελουμε και να φερουμε καποιους αλλους που θεωρουμε οτι θα βοηθησουν.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    828
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.680 φορές σε 1.669 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    θεια ανοιξε... Ο Ζαφειρης ειμαι απο τη λαικη εφερα τα ψωνια

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

αυτος μαζι με ροντινεη σεσημασμενοι στα λιοσια
    hang your demons

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Τί σεσημασμένος να είναι; Με τέτοια φάτσα, ακόμα στα φανάρια τον έχουν... Ούτε για να πάει να πάρει τα λεφτά από το τροχαίο δεν είναι.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.598
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.440 φορές σε 12.109 μηνύματα
    Ignore User

Ήθελα πάρα πολύ να μείνει ο κάρμα και ήμουν από αυτούς που έλεγαν ακόμα και 18 να τα δώσει αλλά μου φαίνεται πολύ πιστευτό ότι τα βρήκαν στα 12 αλλά ο παίκτης μόλις του είπαν μείνε εδώ και είσαι για τα καλά στο ροτεισον να θέλησε να μείνει. Θα ξέρουμε μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα εκεί.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Αερικό7 (11-07-24)

Το avatar του χρήστη Pireotis7

Thanks
    147
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 522 φορές σε 342 μηνύματα
    Ignore User

Ανέβασε και άρθρο ο Τσακίρης στο Gazzetta για την Κούλα και στο τέλος κάνει και αναφορά στον Ολυμπιακό:

τα ...ραντάρ μου και οι πληροφοριοδότες μου, πιάνουν κι άλλους και με ενημερώνουν ότι κάνει κίνηση (όχι έχει απλά ενδιαφέρον) ο Ολυμπιακός: η νέα περίπτωση για τα αριστερά (μπροστά) είναι αυτή του Κρίστοφερ Βέλντε της Λεχ Πόζναν όπου από την Σκανδιναβία μου μετέφεραν ότι έχει δεχτεί πρόταση από την ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Για να μην αρχίσουμε, το ανεβάζω καθαρά για λόγους κουβέντας να λέμε καμιά μαλακία. Προφανώς τον ξέρω καλά τον συγκεκριμένο ποιος είναι. Από την άλλη βέβαια με απειροελάχιστες εξαιρέσεις, αντιπαθώ τους ΑΡΔ γενικότερα είτε αυτός είναι του Ολυμπιακού είτε της Κούλας είτε του Βάζελου κτλ.

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    828
    Ignore User

τωρα αυτος ο Μπαουτιστα ειναι οτι καλυτερο μπορουσαμε να παρουμε για επιθετικο?
    hang your demons

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.060 φορές σε 7.609 μηνύματα
    Ignore User

Σόρι, αλλά διαπραγματεύεσαι με μια ομάδα, που σημαίνει πως έχεις μιλήσει και με τον παίκτη και θέλει να έρθει. Ξαφνικά ο παίκτης παθαίνει διπολική διαταραχή και δεν θέλει να έρθει γιατί η ομάδα αφού τα βρίσκει με τον Ολυμπιακό τρολάρει τον παίκτη, πατάει στην διπολική του διαταραχή και χαλάει την μεταγραφή λέγοντας του πως τον υπολογίζει για τις βασικές επιλογές. Κάτι δεν πάει καλά με τον επεξεργαστή του εγκεφάλου μου ή όντως στέλνουμε δημοτικούς υπαλλήλους με ειδικές ανάγκες να διαπραγματευτούν.

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

Paneas (11-07-24), Pireotis7 (11-07-24)

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    828
    Ignore User

δυστυχως δεν βλεπω διαθεση για σωστο προγραμματισμο παλι. βλεπω να φορτωνουμε ολο το βαρος στον μεντιλιμπαρ και να περιμενουμε θαυματα να κανει παλι.
    hang your demons

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Pireotis7 (11-07-24)

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.414 φορές σε 4.033 μηνύματα
    Ignore User

Πάντως και εγώ αν ήμουν ο Καρμο σήμερα και έβλεπα ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τον χόρτα, θα εμένα στην Πόρτο.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Άσ'το ρε Αντώνη, εδώ τους λέμε ότι ακόμα και ο τζόγος έχει κανόνες και υπάρχει κόσμος που βρίσκει κάποιο πλάνο πλάνο, που έχει κάποιο στόχο, την ώρα που το μόνο που βλέπω είναι τον Πολυμενέα από το Κολοκτρωνίτσι.
    Είσαι οποιοσδήποτε φιλόδοξος, έχεις κερδίσει με μία ομάδα κάτι, σου ζητάνε να μείνεις και η μισή εντεκάδα είναι στον αέρα και δεν έχεις ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τους άλλους, αν θα μείνουν. Και έχεις και τον κίνδυνο να μην μείνει κανένας άλλος, να σου φέρουν δίπλα σου παρτάλια και να ακούσεις ότι το μπάτζετ το έφαγαν για να κρατήσουν εσένα.
    Μαλάκας είσαι να μείνεις; Αυτούς βρήκαμε να τα κάνουμε;;;

Thanks
    147
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σόρι, αλλά διαπραγματεύεσαι με μια ομάδα, που σημαίνει πως έχεις μιλήσει και με τον παίκτη και θέλει να έρθει. Ξαφνικά ο παίκτης παθαίνει διπολική διαταραχή και δεν θέλει να έρθει γιατί η ομάδα αφού τα βρίσκει με τον Ολυμπιακό τρολάρει τον παίκτη, πατάει στην διπολική του διαταραχή και χαλάει την μεταγραφή λέγοντας του πως τον υπολογίζει για τις βασικές επιλογές. Κάτι δεν πάει καλά με τον επεξεργαστή του εγκεφάλου μου ή όντως στέλνουμε δημοτικούς υπαλλήλους με ειδικές ανάγκες να διαπραγματευτούν.
    Έχω γενικά μια εντύπωση ότι απλά δεν τα βρήκαμε ποτέ στο χρηματικό. Αλλιώς όντως δεν βγάζει καμία λογική από όπου και αν το πιάσεις.

Θα το δούμε άμεσα πάντως. Αν όντως είχαμε κλείσει στα 12 εκατομμύρια, αυτό το ποσό αποδεσμεύεται και θα το δούμε άμεσα στις υπόλοιπες ανανεώσεις.

Για την ώρα πάντως, αυτά που ακούγονται σαν πληροφορίες από ονόματα δεξιά και αριστερά είναι για πέσεις σε κατάθλιψη. Από την μια Μπαουτίστα, από την άλλη διάβαζα ότι προτάθηκε και ο Νάστασιτς μετά την αποχώρηση Κάρμο κτλ.

Γενικά, απλά ελπίζω πια ότι υπάρχουν σοβαρές περιπτώσεις που δουλεύουνται στο παρασκήνιο και απλά περιμένουμε να τις δούμε.

Όσο για τις ανανεώσεις κούρασε το πράγμα για εμένα ειδικά με περιπτώσιες Καμπι, Φορτου, Μασούρα. Μέχρι πότε θα τους περιμένουμε ας πούμε; Προτιμώ χίλιες φορές να τους κάνουν την πρόταση και με απαίτηση για άμεση απάντηση και αν δεν θέλουν ας πάνε στο καλό και εμείς από νωρίς να ψάχνουμε αντικαταστάτες.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Η μεγάλη πλάκα, είναι ότι πλέον, δεν είναι τόσο νωρίς, αν το καλοσκεφτείς...

Thanks
    147
    Ignore User

Για εμάς νωρίς είναι ακόμα, ή τουλάχιστον δεν είναι αργά ή "τελευταία στιγμή"

Το θέμα είναι ότι τον βλέπω να έρχεται τον Αύγουστο και εμείς να διαβάζουμε ακόμα άρθρα:
    "Τελική ευθεία για Ποντένσε"
    "Απαντάει άμεσα ο Φορτούνης"
    "Δυσκολεύει του Ελ Καμπι"

Κτλ.

Τι ήθελα και ασχολήθηκα πάλι τόσο νωρίς; Αρχίζω να βράζω ήδη σιγά σιγά... Μάλλον θα πάψω πάλι μέχρι τα μέσα Αυγούστου μπας και απολαύσω λίγο το καλοκαίρι μου με ηρεμία.....

Το avatar του χρήστη AntonisPav

Thanks
    79
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 491 φορές σε 291 μηνύματα
    Ignore User

Τζολάκης,Ορτέγκα,Ρέτσος,Ρόντινει,Έζε,Τσικίνιο ήταν επίσης βασικότατοι πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Κόνφερενς και βρίσκονται σίγουρα στην ομάδα.Για Ποντένσε,Μασούρα,Φορτούνη,Κααμπί,Όρτα αναμένουμε εξελίξεις και δεν βλέπω τον λόγο να τους θεωρούμε χαμένους.Έχουν αποκτηθεί επίσης Στάμενιτς,Γκαρσία και Κοστίνια που θεωρώ οτι αναβαθμίζουν ο καθένας την θέση του σε βάθος και ποιότητα.
    Απο εκεί και πέρα υπάρχει και ο Ζέλσον Μάρτινς ο οποίος όσο πρόλαβε έδειξε πράγματα,ο Άμπι ο οποίος επίσης έδειξε οτι είναι πολύ καλό πρότζεκτ και ακόμα και ο Μπιέλ τον οποίον καλώς η κακώς σε υγιή αγωνιστικά Ολυμπιακό δεν τον έχουμε δει.Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που ήταν δανεικοί και θα πάρουν την ευκαιρία τους για να βρίσκονται σαν λύσεις στο ρόστερ όπως και οι μικροί που ανέβηκαν.Σίγουρα πρέπει να γίνουν προσεκτικές επιλογές με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο γίνεται στα στόπερ και σε φορ.
    Εικόνα ομάδας προς διάλυση δεν την λες σίγουρα πάντως και δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος τόσο έντονης μίρλας απο τώρα.Βάλτε να δείτε σε τι κατάσταση βρισκόταν το ρόστερ τέτοια ημερομηνία τα προηγούμενα χρόνια.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Pireotis7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για εμάς νωρίς είναι ακόμα, ή τουλάχιστον δεν είναι αργά ή "τελευταία στιγμή"

Το θέμα είναι ότι τον βλέπω να έρχεται τον Αύγουστο και εμείς να διαβάζουμε ακόμα άρθρα:
    "Τελική ευθεία για Ποντένσε"
    "Απαντάει άμεσα ο Φορτούνης"
    "Δυσκολεύει του Ελ Καμπι"

Κτλ.

Τι ήθελα και ασχολήθηκα πάλι τόσο νωρίς; Αρχίζω να βράζω ήδη σιγά σιγά... Μάλλον θα πάψω πάλι μέχρι τα μέσα Αυγούστου μπας και απολαύσω λίγο το καλοκαίρι μου με ηρεμία.....
    Σε ένα μήνα παίζεις για πρωτάθλημα και το μόνο που έχεις είναι τέρμα, μέσοι και ακραία μπακ - στις υπόλοιπες θέσεις, πειράματα και λύσεις ανάγκης έχεις - πού ακριβώς ορίζεις το "νωρίς";

Thanks
    79
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ένα μήνα παίζεις για πρωτάθλημα και το μόνο που έχεις είναι τέρμα, μέσοι και ακραία μπακ - στις υπόλοιπες θέσεις, πειράματα και λύσεις ανάγκης έχεις - πού ακριβώς ορίζεις το "νωρίς";
    Ένας μήνας είναι αρκετός χρόνος ειδικά απο την στιγμή που έχεις ξεκάθαρους στόχους σχεδόν για όλες τις θέσεις.Τώρα αν στραβώσουν όλες οι περιπτώσεις και δεν μείνει κανείς τότε ναι ίσως είναι δύσκολο σε αυτό το διάστημα να βρεις και να κλείσεις άξιους αντικαταστάτες.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Ρε θα μας τρελάνετε; Πού τους βλέπετε τους "ξεκάθαρους";;;

Thanks
    79
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε θα μας τρελάνετε; Πού τους βλέπετε τους "ξεκάθαρους";;;
    Δεν είναι ξεκάθαρο οτι θέλουμε Ποντένσε,Καμπί,Φορτούνη,Όρτα;

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Ignore User

Όταν κάνεις παζάρια τέτοιας μορφής για όλους τους Πορτογάλους, το μόνο ξεκάθαρο είναι ότι ψάχνεις κορόιδα και ότι όλους τους παίκτες τους βλέπεις σαν κάτι αναλώσιμο, που και με λιγότερα βρίσκεις κάτι ίδιο. Με τον Φορτούνη περιμένεις αυτήν, την μία κουβέντα με τον Πρόεδρο, που πηγαίνει από βδομάδα - σε δεκαπενθήμερο και δεν έχει γίνει ακόμα και στον Κάμπια έχεις δώσει πολύ μεγάλο συμβόλαιο και περιμένεις ένα μήνα να απαντήσει, προφανώς ελπίζοντας ότι θα πάει αλλού για να φέρεις κανέναν συνήθη ύποπτο φονιά των 5 γκολ τη χρονιά από την Κολομπάρ γιατί δεν έβρισκες άλλον.
    Δεν έχει σημασία τί λες, όταν στην πράξη δείχνεις κάτι τελείως διαφορετικό. Το μόνο που διαχρονικά είναι ξεκάθαρο στις κινήσεις μας είναι ο τυχοδιωκτισμός του τζογαδόρου.

Το avatar του χρήστη Αερικό7

Thanks
    352
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 817 φορές σε 541 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από drizzt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ήθελα πάρα πολύ να μείνει ο κάρμα και ήμουν από αυτούς που έλεγαν ακόμα και 18 να τα δώσει αλλά μου φαίνεται πολύ πιστευτό ότι τα βρήκαν στα 12 αλλά ο παίκτης μόλις του είπαν μείνε εδώ και είσαι για τα καλά στο ροτεισον να θέλησε να μείνει. Θα ξέρουμε μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα εκεί.
    Το ίδιο πιστεύω και εγώ, πριν 4 μέρες ο ΤΔ της Πόρτο είπε πως ο νέος προπονητής (που ήταν βοηθός του Κονσεϊσάο άρα ξέρει τι και πως) εκτιμά τον Κάρμο και πως θα έχει θέση στον σχεδιασμό της νέας ομάδας. Μένει να φανεί αν τα εννοούσε ή ήταν τρόπος πίεσης σε ομάδες για καλύτερους οικονομικούς όρους.
    Όπως και να έχει λίγη σημασία έχει τώρα, οι αντικαταστάτες καίνε.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

maniak7 (11-07-24)

Σελίδα 61 από 394 ΠρώτηΠρώτη ... 1121314151575859606162636465718191101111161261361 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές