ερχεται ο θειος αυριο. θειο αρχισε τους στις χριστοσταθμισεις τις βασκικες γιατι δεν εχουν κλεισει κανεναν απο τους παλιους.
ο μασουρινιο να χαλαει τις επιθεσεις της ζελας , τι ωραια φαντασιωση μου δημιουργησατε ρε
ερχεται ο θειος αυριο. θειο αρχισε τους στις χριστοσταθμισεις τις βασκικες γιατι δεν εχουν κλεισει κανεναν απο τους παλιους.
hang your demons
Εσωτερική μεταγραφή Ανδρούτσος θα βγάλει μάτια στην προετοιμασία
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (09-07-24)
Βλέπω να γεμίζουμε με Ισπανούς παίκτες που ξέρει ο θείος. Πρέπει να έρθουν και κάποιοι που θα κάνουν τη διαφορά όμως και να μείνουν οι υπάρχοντες. Λογικά προς Αύγουστο τα σπουδαία.
Αυτά τα Εϊμπαριλίκια δεν βγήκαν πολλές φορές σε καλό, αλλά άλλο αυτό.
Δηλαδή ρε Μάνο, θα έπρεπε να του χρωστάμε χάρη που δεν έχει απύθμενο θράσος;
Βάσει των δυνατοτήτων του, η καριέρα και τα επιτεύγματά του ξεπέρασαν κάθε προσδοκία... Να είναι γερός, αλλά μη το ψήνουμε ότι παίζει να του χρωστάμε κιόλας...
Και γενικά, με τις ανανεώσεις, μέχρι Παρασκευή, τελειώνετε. Θα περιμένουμε να απαντήσουν μέχρι να γυρίσουν οι γριές από την Τήνο;
Και κόψτε να double post αλλιώς κόβω ό,τι γράφεται δεύτερο...
Έχει γίνει και η συγχώνευση τεχνικά δύσκολη και δεν είναι εικόνα αυτή. Επεξεργασία μπορείτε να κάνετε - συμπληρώστε στο πρώτο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Μασούρας δεν βρήκε πουθενά το συμβόλαιο που ήθελε ούτε στη Μόχουν ούτε στη Τουρκία.
Και λογικά θα μείνει με τους όρους της διοίκλησης.Και μάλλον με καλά λεφτά.
Εύχομαι να δουλέψει καλύτερα και να βελτιωθεί. Μάλλον απο τον πάγκο θα ξεκινά.
Σύντομα θα τελειώσει η φάση με τον μεγάλο τον αρχηγό μας.
Με καλύτερα λέφτά και να είναι υγειείς να σηκώσει τις επόμενες πολλές κούπες.
Και να βοηθήσει τους μικρούς.
Μετά σε αναμονή την άλλη εβδομάδα να ολοκληρώσουμε είτε θετικά ή αρνητικά τις διαπραγματεύσεις με Καρμο,Ορτά και τον Ποντένσε.
Ελπίζω να μην τραβήξουν μάκρο η όλη φάση.
Και μετά να δούμε τι ψάρια πιάνουν τα στελέχη του σκάουτινγκ.
maniak7 (09-07-24)
Είπαμε να μην του πάρουμε τσιμπούκια, αλλά και να ευχόμαστε να δουλέψει και να βελτιωθεί, είναι εξ ίσου απάνθρωπο... Δεν παίζουμε έτσι με τις ιδιαιτερότητες και τις αδυναμίες των ανθρώπων - δεν έχουμε και να χωρίσουμε τόσα πολλά άλλωστε...
jonk (09-07-24)
Εγώ πιστεύω ότι ο Μασου πάντα δούλευε, δεν νομίζω ότι είναι τεμπελακος. Αλλά μέχρι εκεί φτάνει, πώς να το κάνουμε;
maniak7 (09-07-24)
Είναι σαν να λες σε άνθρωπο με γυάλινο μάτι ότι αν κλείνει το άλλο, κάποια στιγμή θα δει... Να έχουμε και λίγη ενσυναίσθηση με αυτά που γράφουμε...
Ντροπή...
jonk (09-07-24)
Εχει μείνει πολύ στάσιμος.Σε πολλούς Έλληνες συμβαίνει αυτό μετά μετά απο κάποια διαστήματα παραμονής σε μια ομάδα.
Τεχνικά βελτιώθηκε ελάχιστα.
Ειδικά μετά την παραίτηση Μάρτιν παίζει να έπεσε επίπεδο.
Πόσο θα τσεπώνει. 600.000?800.000 ?
Ας ΔΟΥΛΈΨΕΙ ΡΕ ΓΜΤ ΜΟΥ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΥς ΤΟΜΕΊς. Ακόμα θυμάμαι το επικό {ας πούμε} κοντρολ{χοχο} στο τελικό όπου η μπάλα πήγε πολύ πίσω. Άστα!
maniak7 (09-07-24)
Δεν θα το ξαναπώ, από ό,τι μπορεί να αρχίσετε να καταλαβαίνετε...
Τους κανονισμούς, δεν τους ξέρετε, τον χαβαλέ δεν τον πιάνετε, ε κάπως πρέπει να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο.
Ο Μασούρας είναι από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που χαλάνε την πιάτσα. 120 λεπτά να τον βάλεις να παίζει, τρέχει ασταμάτητα. Τα υπόλοιπα είναι θέμα ταλέντου, που δεν έχει...
Εμένα μου κάνει πάντως για παγκίτης, να βοηθάει όταν τα φτύνουν Ποντένσε και Φορτούνης, αν μείνουν...
Και γαμώ τα μνημόσυνα του κάνουμε, λες και είχε πουθενά να πάει και έφευγε...
Nikolaos_Kokkinos (09-07-24)
Πάντως αυτός ο Μπαουτιστα, μουφα μου φαίνεται. Είχε τραυματιστεί στον αχιλλειο, πριν 1 μήνα.
ο μπαουτιστας τι ειναι?
Για τον πούτσο είναι.
jonk (09-07-24)
Bookmarks