Και ο Σίλβα, πρακτικά δεν παράτησε την ομάδα λόγω μπάτζετ, ούτε συμμετείχε στη διάλυση... Έφυγε νωρίτερα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Mην αγχώνεστε,μάγκες.Υπομονή και θα γίνουν αυτά που πρέπει.
Οι δύο βασικές ανανεώσεις πρέπει να καταλήξουν σύντομα. Άμα είναι όλοι στον αέρα, με τα αντανακλαστικά που έχουμε δείξει σαν διοίκηση, δεν είναι για να κοιμόμαστε ήσυχοι και μέσα μας, το ξέρουμε όλοι καλά αυτό.
Μπορεί τώρα που τα γράφουμε αυτά και από πιο πριν, να γίνονται όντως κινήσεις και εμείς να μην ξέρουμε τίποτα (που αυτό είναι το κανονικό - να μην ξέρουμε): Με τον βίο και την πολιτεία μας, όμως, 14 χρόνια τώρα, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, ενώ απεναντίας, πήγαινε ο τζόγος σύννεφο και με λιγότερες αγωνιστικές εκκρεμότητες, αλλά χωρίς άμεσες υποχρεώσεις.
Φέτος, μην πω ότι και λόγω Ευρωπαϊκού παίζει να πιστέψουν ότι γίναμε ομάδα της Πρέμιερ και θα πέφτουν ατζέντηδες και παίκτες από το Γκραν Κάνυον για να έρθουν, ώστε να τους πάρουμε ακόμα πιο κοψοχρονιά...
Εγώ το μόνο άγχος που έχω είναι μήπως ξεμυαλιστώ στη χώρα των Βάσκων και μείνω ως σώγαμπρος μετά τον τελικό στο Σαν Μαμές.
Επί του θέματος: Ο Σινάνογλου γράφει για καλύτερη , σε σχέση με τη δική μας, πρόταση του βάζελου στον Μασούρα.
Για εμένα όχι. Θα του το πω αύριο, κοιμάται τώρα.
Δεν ξέρω μήπως πρέπει να πάμε και μερικοί από το φόρουμ στου Ρέντη σε λίγες μέρες για να βγουν τα οικογενειακά διπλά. Σοβαρά τώρα σιγά σιγά πρέπει να κλείσει καμιά υπόθεση.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
jonk (08-07-24)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
maniak7 (08-07-24)
O φανατικός βάζελος Αυνάνογλου που το παίζει και Ολυμπιακός λες και δεν ξέρουμε τι παίζει να πάει να γμθεί μαζί με τα αντιολυμπιακά αφεντικά του εκεί στο σκότος.
Το αρχίδι που υπεδείκνυε στους Αφους να δώσουν 4+ χαρτιά για να μην πάει ο Σάσα στον βάζελο ενώ γνώριζε πως είχε φάει φτύσιμο στην μούρη ο εθισμένος.
Άμα είναι καλύτερα τα λεφτά και ισχύει ακόμα η δική μας πρόταση, το μπούλο και στο βάζελο, αν αυτό είναι το κριτήριο της επιλογής. Είναι τόσο απλό.
drizzt (08-07-24)
Σιγά μη μπούμε σε πλειστηριασμό με τη ζελα για το Μασούρα. Καλό δρόμο αν δε γουστάρει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Και κυρίως, σε αυτή την ομάδα, δεν μας παίρνει να είμαστε μικροαστοί. Εμείς, τόσα δίνουμε και εφόσον ισχύει η πρόταση, έπρεπε να έχει ΗΔΗ απαντήσει, όπως και κάποιοι άλλοι, που δεν είναι της ώρας τώρα να ανοίξουμε ξανά τέτοια συζήτηση...
Γιατί μόλις πριν 1 μήνα έβγαλε συναίσθημα δημόσια, σαν αυτό που βγάζουμε εμείς. Και μπορούμε να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση του και να αναρωτηθούμε αν θα πηγαίναμε στον βάζελο τώρα πια, ξέροντας το τι θα σημαίνει αυτό για τους οπαδούς. Να πω ότι του δίνουν και τα τρελά εκατομμύρια παραπάνω, να δεχόμουν ότι μπορεί να μπει σε πειρασμό. Με τα δεδομένα που έχουμε, θα νιώθω σαν να το έκανε ο αδερφός μου πχ (που δεν έχω).
Νικοβλάκας για την περίπτωση Πεπέ που ήταν στην Άρσεναλ και έμεινε ελεύθερος από Τραμπζονσπόρ: "Είναι μια καλή περίπτωση, είναι 29 χρονών, δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια". Στο ίδιο ρεπορτάζ, με 1 λεπτό διαφορά για τον Όρτα: "Παιδιά ο Όρτα είναι και 28 χρονών ε; Δεν είναι μικρό παιδί. Να δώσει ο Ολυμπιακός 6 εκατομμύρια για παίκτη 28 χρονών;"
Ίσως και επειδή τον συζητάμε - όχι εμείς εδώ μέσα, μόνο...
Bookmarks