maniak7 (06-07-24)
Είναι νωρίς να κάνουμε μεταγραφές στο πόλο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (06-07-24)
Επειδή τα μπρατσάκια είναι λίγο ξεπερασμένα και η σαμπρέλα μη λειτουργική, να τους πετάξουμε sex dolls...
Σας ήρθε η όρεξη να μιλήσετε για μη-μεταγραφές Σαββατιάτικα και να ψάχνουμε άθρωπα να μιλήσει από τη Δευτέρα που θα έχουμε και μία πιθανότητα να συμβεί και κάτι φρέσκο...
Η κουλα παντως κατι αρχισε να κανει απο μεταγραφες.
αριστερο εξτρεμ
alex Berenguer
οριστε κυριοι.
hang your demons
Να πάρουμε τον Αντύπα, που είναι ανανεωμένος εδώ και 20 χρόνια;;;
Να λέμε κανένα φρέσκο - όχι τα ίδια και τα ίδια, κύκλο, σαν να κάνουμε πρόβα στην άνοια... Αν δεν υπάρχει νέο, ας μιλάμε για τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που μέχρι τώρα, μόνο το Τζολάκη και τον Μασούρα κράτησαν.
Το ότι ανακατεύονται πολλοί (για να μην πω και μόνο) μέσοι στο ρεπορτάζ, πάντως, καλό σημάδι δεν το λες...
Nikolaos_Kokkinos (06-07-24)
Yπερμαραθώνιες μάλιστα!Έχουμε προσλάβει τους απογόνους του Φειδιππίδη,του Ευκλή και του Λούη αλλά βρίσκονται στην αρχή της κούρσας ακόμη.Όταν τερματίσουν θα αναφωνήσουν όλοι μαζί ''ΥΠΕΓΡΑΦΗΣΑΝ''...
Υπερμαραθώνιο, τον φαντάζομαι σαν 4Χ42.000 και επειδή έχουμε μπλέξει με πόντιους, να τον τρέχουν και οι 4 παράλληλα και φτάνοντας να αναφωνούν ότι έκλεισε ο Σισσέ στην ΑΕΚ, γιατί σε όλη τη διαδρομή μίλαγαν μόνο για αυτό...
Και να πεθαίνει ο πρώην πρόεδρος της Πόρτο...
Πήγε καλύτερα από ότι τον περίμεναν, τους τρόμαξε και τον άφησαν ελεύθερο γιατί νόμιζαν ότι είναι άλλος...
Όχι - ακόμα στην Λας Πάλμας έπαιζε και μάλλον μόνο εμείς κάναμε ουρά να τον πάρουμε - μάλλον η ουρά είναι με ραντεβού και δεν μαζεύονται πολλοί...
Nikolaos_Kokkinos (06-07-24)
Είχε ακουστεί ότι τον κοιτούσε η Ατλέτικο για αντι-Ερμόσο, αλλά προς το παρόν δεν έχει πάει κάπου. Ακούγεται έντονα για Μπέτις βέβαια που έχασε 2 αριστερά μπακ τις τελευταίες μέρες και πήρε προς το παρόν 1.
panahs7 (06-07-24)
Ντροπή...
Γι' αυτό εδώ το φρούτο ρωτήσαμε λένε, αν δεν αποκτηθεί ο Χόρτας.
Και μιας και πιάσαμε την Σπόρτινγκ, ο Αλεξανδρόπουλος παίρνει το β' συνθετικό του επιθέτου του και γυρίζει πίσω.
Ναι - και αυτόν είχα κατά νου όταν έλεγα ότι μόνο μέσοι προτείνονται...
Και δεν φτάνει που είναι όλοι κάτι 6-8αρια, είναι και του κώλου τα εννιάημερα παίκτες οι περισσότεροι...
απο ολους τους δανεικους , ο πιο απαραιτητος για μενα ηταν ο κοντος και καταφεραν κ αυτον να τον κανουν σηριαλ , με τους ρυθμους δημοσιου που λειτουργουν να δουμε τι θα βγει στο τελος
βεβαια να πουμε κ του στραβου το δικιο , εδω ξεκιναγε ιουνιο προετοιμασια η ομαδα κ ηταν στην πουτσα τους τωρα που ξεκινα μεσα ιουλιου θα κανουν κινησεις τον σεπτεμβρη
drizzt (07-07-24)
Tι lgbtq είναι αυτό??
Το "+".
αντε ρε ανανεωστε κανεναν. μας δινουν φαβορι για το πρωταθλημα.
hang your demons
Bookmarks