Αν δεν ήμουν εγώ, στο χωνευτήρι θα παλεύατε να συνεννοηθείτε, ΑΝ αντέχατε μία εβδομάδα ανάμεσα από τα ραντεβού για ξύλο και τα carrier coaching από τα Temu...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
estai (04-07-24)
Εγώ την ηρεμία θέλω πάνω από όλα, αλλά το πόσα δίνουμε, έχει καμία σχέση με το πόσα θέλουμε ακόμα και όταν πρόκειται για τον ίδιο παίκτη...
Αφήνω αυτό, εδώ, αλλά εσάς σας θέλω ψύχραιμους ε;
Sheer slut-shaming...
Η βόμβα πως πάει έχει ακόμα φυτίλι;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (04-07-24), Nikolaos_Kokkinos (04-07-24)
Ο αξιόπιστος κύριος φλορ του Άντε Γεια μόλις είπε ότι το μπαμ που μας έταξε ήταν ο... Βεζένκοφ.
estai (04-07-24)
Έβλεπα βίντεα με Μπόρχα κόμπρα. Ξέρετε πως δεν κάνω ποτέ λάθος για παίκτη. Με ενθουσίασε......
Ο Φίσερ την έκανε την δουλειά του με τον Κάμπια, που ασχολήθηκε. Αυτά που έγραψα 10 μέρες πριν τα έγραψαν οι άλλοι χθες (δεν θα πάει στην Τουρκία, ο ασπρομάλης δεν τον θέλει, κλπ.) και εγώ ασχολούμαι με τον Κύκλωπα και μόνο, ο οποίος είναι στάσιμος μια βδομάδα και μου σπάει τα νεύρα.
(Είναι ξανά στο ρόστερ, υποχρεωτικά από εμάς, γιατί πήρε μέρος σε προπονήσεις της Πόρτο. Αλλά ΔΕΝ θα μείνει σε αυτούς. Ελλάδα η Αγγλία, έχει τελειώσει από τους Πορτογάλους. Τα νεύρα να μην μου σπάσει, και είμαι κομπλέ κι εδώ)
(Αυτός ο Αμπουμπακάρ, από που προέκυψε; Το άλλο με τον Νίκο Ουίλλιαμς το ακούσατε;) Φορ θα έρθει, έτσι κι αλλιώς, αλλά μην πέφτουμε σε ράδιο αρβύλα, που δεν δίνει φράγκο σε κανέναν)
Σε πρόλαβα για κάποιες ώρες, ως προς τον Κάμπια, γιατί ήταν κοινή λογική ότι δεν υπήρχε περίπτωση η Φενέρ να ασχοληθεί τόσο ζεστά...
Με προβληματίζει λίγο ότι σε άλλες θέσεις δεν υπάρχει σοβαρή κίνηση και ακούγονται διάφοροι τυχαίοι (άρα δεν ασχολούμαστε με κανέναν).
Στις ανανεώσεις, έχουμε τους παίκτες μαζί, κάτι καλό θα γίνει...
ΥΓ: Νίκο Γουίλλιαμς, δεν υπάρχει για Ολυμπιακό και καλά θα κάνει να μείνει κάπου εκεί γύρω...
Ο Ράνιος ανέφερε και τον Βάργκα της Φερεντσβάρος που ήταν και στο Euro. Αν ισχύει και ενδιαφέρεται, παρατήστε τους όλους και φέρτε τον χθες!! Τα στάζει με κάθε τρόπο και στα μεταξύ μας, μας είχε βγάλει την Παναγία στο μαρκάρισμα.
giovanni#10 (05-07-24)
voskos_7 (05-07-24)
Πάλι καλά....
Να κι ένα ευχάριστο...
Για τον Βάργκα, ειδικά σε σχέση με το τί είδαμε να περνάει από το ρεπορτάζ, συμφωνώ.
Bookmarks