jonk (04-07-24)
Επειδή οι κινήσεις του είναι πολύ generic, δεν είναι απίθανο να ξαναπαίξει έτσι αν ξανατροφοδοτηθεί ανάλογα. Δεν τον είδαμε να παίζει και καμία μπαλάρα, να τους κάνει όλους κουδούνια: Απλά συνήθως ήταν συνεπής στα ραντεβού του με τη μπάλα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (04-07-24)
Nikolaos_Kokkinos (01-07-24)
Πού το είδες στη Ρεάλ ρε;
Μαλακίες λέει να του πεις: Πρόπερσι, να το έλεγε, να το δώσουμε...
Εγώ φοβάμαι μην την πιστέψει παραπάνω και μας κάνει νούμερα φέτος... Γιατί σε τέτοια λεφτά, δεν είναι μαθημένος αυτός και η περιοχή του δεν βγάζει και τους πιο συγκρατημένους χαρακτήρες...
Από μπάλα, δεν τον φοβάμαι - δεν ήξερε και με τα λίγα...
Ρε σεις αυτός ο αριστερός μπακ των Σλοβένων, ο Μπάλκοβετς είναι πολύ καλός και απέναντι σε παιχταράδες, όπως Κανσέλο, Φερνάντες κτλ. Κοιτάζω στο transfermarkt και έμεινε ελεύθερος από Αλάνιασπορ, 29 χρονών.
Οι Πορτογάλοι είναι για τον πούτσο και δεν ξέρουν τί να την κάνουν την μπάλα από εκεί.
Όσο άντεχε ο Κανσέλο, τον είχε άνετα, αλλά έπρεπε μετά να βρει τον Κριστιάνο...
Λέτε να έριξαν και καλά άκυρο ΑΕΚ και ΠΑΟ σε Γιαννούλη γιατί πιάνει λιμάνι;
Για έξω τον βλέπω, αν όμως έρθει θα είναι παραγοντική κίνηση επιβολής του Μαρινάκη απέναντι στους άλλους 2. Το ποδοσφαιρικό περνάει σε δεύτερη μοίρα.
"Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα germanijak.hr, ο Ολυμπιακός έχει μπει στην "κούρσα" για την περίπτωση του Κροάτη επιθετικού, Μπρούνο Πέτκοβιτς."
Αν θυμάμαι καλά είχε παίξει δυνατά για τον Μπαοκ πέρσι και τον εκθείαζαν οι αρδ τους.
Δεν είναι κακός, αλλά μην περιμένεις να δεις τον Σούκερ, ή τον Μπόκσιτς στα νιάτα τους... Άντε να γίνει Μάντζουκιτς...
Καλά θυμόμουν.
![]()
Το παρουσιαστικό του ξεγελάει γιατί είναι ψηλός και βαρύ κορμί, αλλά το στυλ παιχνιδιού του θυμίζει πιο πολύ 10ρι παρά φορ, έχει τρομερή τεχνική και παίζει πολύ έξω από την περιοχή. Γι αυτο και δεν σκοραρει συχνα, συνηθως 4-5 γκολ τη σεζον χωρις τα πεναλτι. Για 2 εκ€ που ειναι η ρήτρα του δεν βρίσκεις εύκολα καλύτερο παίκτη αλλά πρέπει να είσαι και σίγουρος ότι ο κόουτς θα ξέρει πώς να τον χρησιμοποιήσει.
Αν μιλάμε για 2 εκ. να έρθει χθες. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι στραβό με αυτόν τον παίκτη. Πολύ έξυπνη κίνηση την κόβω.
Bookmarks