Εγώ έτσι που διάβασα εδώ νόμιζα ότι υπέγραψε ήδη αλλού ο Κάμπιας.
Έκλεισε Σισέ η Κούλα
Εγώ έτσι που διάβασα εδώ νόμιζα ότι υπέγραψε ήδη αλλού ο Κάμπιας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πέραν του αμφιβολου αξιοπιστιας μεσου που εβγαλε την ειδηση περι Ελ Κααμπί, βλέπω δύσκολο να πήρανε Μουρίνιο και να μην του δώσουν 2 φορ που είναι μεγάλα ονόματα. Λουκάκου ας πούμε, Τάμι Έιμπραχαμ ίσως , για Εν Νεσυρι επίσης παίζει δυνατά κ.λπ.
Σιγά μην πάρει ο μουρινιο τον κάμπια ρε. Δεν υπάρχει περίπτωση. Εμένα πιο πολύ με προβληματίζει το άρθρο του διαμαντοπουλου για φορτουνη
Ναι, πολύ αξιόπιστος κι ο τρομπας ο Διαμαντόπουλος.
Paneas (28-06-24)
chainsaw (30-06-24), giovanni#10 (28-06-24), Paneas (28-06-24)
Όχι ρε - σιγά μην του μιλάμε στον πληθυντικό και κυρίως, σιγά μην χρειαστεί να το παρακαλέσουμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εσείς είχατε πολλούς φίλους, έτσι, δημοσιογράφους;;;
Ναι, αν γράψει πως μας είναι απαραίτητος ο Αλεξανδρόπουλος και ο Φορτούνης αξίζει 3 μύρια τον χρόνο θα συγκινηθούν ο Μαρινάκης και ο Μεντιλίμπαρ και θα υποκύψουν. Κάπου έλεος με τις μαλακίες που διαβάζουμε.
maniak7 (28-06-24)
φετος που ξεκιναμε αργα προετοιμασια θα οργιασουν οι αρδ
Μιας και ολοι εχουν εδω καποια γνωμη για παιχτεςγιατι δεν στελνετε καποια λιστα στον μεντιλιμπαρ![]()
Δεν χρειάζεται - μας διαβάζουν οι δημοσιογράφοι και τους προτείνουν αυτοί...
Μαλάκες είμαστε, να φταίμε εμείς αν έρθουν;;;
jonk (28-06-24), Nikolaos_Kokkinos (28-06-24), SKORPIOS7 (02-07-24)
Ή μπορούμε να γίνουμε το πρώτο φορουμ που κανεις δεν θα λέει τη γνώμη του ξερωγω, θα είναι πρωτότυπο αν μη τι άλλο.
maniak7 (28-06-24)
Ή να λέμε ο ένας, του αλλουνού και οι υπόλοιποι να απαντάνε σε αυτόν που νομίζει ο καθένας ότι ανήκει η άποψη...
Nikolaos_Kokkinos (28-06-24)
Και στο τελος, να γυρναω εγω με τις αποριες μου και να σας τα γαμαω ολα ! Ετσι ειναι ωραια!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks