panahs7 (27-06-24)
panahs7 (27-06-24)
Αερικό7 (27-06-24)
drizzt (27-06-24)
Δε γαμιέται, κάν'το με AI...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (27-06-24), Nikolaos_Kokkinos (27-06-24), panahs7 (27-06-24)
Ποσο ηδονη να απολογουνται πλεον οι αλλοι για τα DP και γω αραχτος πισω, πισω απο την ασφαλεια της τελειοτητας μου να τρωω καρπουζι!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (27-06-24)
Άμα σου τα κάνουν, να κάτσεις να απολογηθείς. Αν είναι να τα βλέπεις, τρώγε και παϊδάκια...
Ο άλλος έκανε log out από την ντροπή του...
Τέλος ο Ελ Καμπί.Τον τσίμπησε ο Μουρίνιο με μυθική πρόταση.Τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου.Το μεγαλύτερο πλήγμα στην στελέχωση της ομάδας.
Ελ Καμπί αντιο
Χοντρέ ξηλωσου για σεντερφοραρα τωρα
Το μουνιε θα πάρει εκεί και μετά θα κοιτάξει τον Αύγουστο τί θα παίξει, έτσι νομίζω.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αποκλειστικό του Footmercato η είδηση για Ελ Κααμπί και Φενέρ. Από μια μικρή έρευνα που έκανα, βλέπω ότι έχουν πετύχει ελάχιστα πράγματα τα τλευταία χρόνια, αλλά είναι πιθανό να έχουν πηγές στη βορεια Αφρικη.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ακουω "Μπορχα" και με πιανει μια ανατριχιλια των παλιων καλων εποχων.
Tραγικο να μας παιρνουν τους παικτες ομαδες που εχουμε γαμησει πλειστακις κιολας, αντε γαμηθειτε ρε Φενερ
maniak7 (28-06-24)
Nikolaos_Kokkinos (28-06-24)
Οχι αλλο ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ... δεν μπορουμε αλλο λυπηθειτε μας!
Μην είστε κότες. Με μεταγραφές ξέρουν κι άλλοι...
Oχι δεν ειναι ο Κάμπιας η μεγαλυτερη απωλεια.
Ο Κάρμο θα ειναι.
Επιθετικο που βάζει γκολ βρισκεις, αρκει να έχεις παιχτες να του τα σερβιρουν. Ο Κάμπιας ειναι κλασικος poacher που λέμε. To ενα στα 3 ειναι μέσα. Δε συγχωρει ευκολα. Κιλλερ. Δεν ειναι Ελ Αράμπι που ηξερε και μπάλα.
Οπότε εφόσον η μεσαία σου γραμμή παραμεινει ποιοτική (βαρομετρο ο Τσικινιο και ο Ορτα για μένα), μείνει ο κοντός που φαίνεται οτι ευκολα ή δυσκολα θα τα καταφέρουμε, το βασικο ειναι να μεινει ο Κάρμπο.
Λυπαμαι πάρα πολυ για τον Κάμπια, αλλά θεωρω οτι επιθετικους που το μυριζουν βρισκεις. Αμυντικους δε βρισκεις, εχει αποδειχθει
Netscape (28-06-24)
Μη βιάζεστε ρε... Φέτος βάλατε internet πρώτη φορά;;;
kostas1 (28-06-24)
Bookmarks