voskos_7 (14-06-24)
Θα είναι διπλά τα νέα πρώτα φορτουνης και μετά Μασούρας από ότι είπε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (14-06-24)
Δεν υπάρχει πλάνο, το βλέπετε ότι κρατάει τους παλιούς για να μην φέρει άλλους...
Δηλαδή, τώρα, σαν να λέμε, τον Μασούρα και τον Αλεξανδρόπουλο, θα τους κρατήσουμε με εισήγηση του θείου;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εμενα και καθόλου να μην άλλαζε το ρόστερ σε σχέση με πέρσι δεν με χάλαγε. Άλλο ένα Σέντερ Φορ αντί του κρεατικού που λέγεται Ναβάρο και κανα Σέντερ μπακ να ερχόταν πέρναμε πρωτάθλημα με θείο στο τιμόνι και όχι με κανα κλόουν Μπόζο. Γνώμη μου.
Και κανα δυο ακραία μπακ.
Δεξιά είμαστε υπερκομπλε με ροντι και κοστινια
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
AntonisPav (17-06-24), drizzt (14-06-24), Paneas (14-06-24), voskos_7 (14-06-24)
Δεν καταλαβα ρε, τι εννοεις?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (14-06-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εχω αποδεχτει τη μοιρα μου πλεον, ε δε γαμιεται , σε ολα τα φορουμ υπαρχουν συγκεκριμμενα αρχετυπα ρολων χρηστων που επαναλαμαβανονται, ε εμενα ετυχε να ειναι αυτος ..
γαμω το στανιο μου
6 εκατομμύρια συνολικά για 2 χρόνια η προσφορά μας στον φονιά.
dimitris67 (14-06-24), Nikolaos_Kokkinos (14-06-24)
maniak7 (14-06-24)
Ισχύει ότι είχαμε πει απ' την αρχή. Οι παίχτες θέλουν να μείνουν, αρκεί να παραμείνει ο κορμός.
Ο Καρμο είναι η δυσκολότερη περίπτωση.
maniak7 (14-06-24)
Bookmarks