Και αυτές και τις μαύρες έχει - ό,τι μας αμολάνε οι κωλόγοι.
Βοσκε εχει αρκουδες εκει που μενεις?? Γκριζλις? σαν αυτες που εφαγαν το Ντι Καπριο?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Και αυτές και τις μαύρες έχει - ό,τι μας αμολάνε οι κωλόγοι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (10-06-24)
ΤΑ 12.000.000 ΓΙΑ ΚΑΡΜΟ
Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να μεταφέρουμε την πληροφόρηση από την Πορτογαλία πως ο Κάρμο δεν θα μείνει στην Πόρτο. Ο ίδιος, επαναλαμβάνουμε, θέλει να συνεχίσει να παίζει στον Ολυμπιακό, παρότι έχουν ήδη εμφανιστεί ενδιαφερόμενοι από ομάδες γαλλικές, ιταλικές και αγγλικές. Αλλά εκείνο που προκύπτει από τα οικονομικά στοιχεία της Πόρτο είναι πως η τιμή στην οποία πρέπει να πουληθεί ο Κάρμο για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με το FFP η ομάδα του Ντραγκάο, είναι τα 12.000.000 €. Μάλιστα, επειδή το ταμείο είναι... πολύ μείον, λέγεται πως είναι δύσκολο να τεθεί ακόμη και θέμα αγοράς ποσοστού. Εκτός και εάν προκύψουν νωρίς άλλες πωλήσεις από Πορτογάλους.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ορτα, στον Ολυμπιακό έχουν διαμηνύσει και στον παίκτη και στην Μπράγκα ότι θέλουν να τον κρατήσουν. Αλλά και πάλι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για ποσά όπως τα 6.000.000 €. Και πλέον οι Ερυθρόλευκοι και ο παίκτης, περιμένουν την απόκριση του συλλόγου του προέδρου και σκληρού διαπραγματευτή, Αντόνιο Σαλβαδόρ.
-Κώτσης
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
δυσκολο να δωσουμε 12 για αγορα. αν βαλουμε και ποσα θα παρει το χρονο ο καρμο θα ξεπερασει τα 16-17 μυρια η μεταγραφη
hang your demons
Από Χιλ και Μπερεγκέρ, να πάμε σε Ριόχα, είμαστε λίγο μακριά πάντως και μιλάμε για τη φιλοσοφία που θέλουμε να χτίσουμε το ρόστερ... Ακριβός και ποιοτικός, να το καταλάβω να είναι και 30. Να έχει πιάσει όλα τα κορφοβούνια της Ισπανίας και να μας έρχεται εδώ στα 31 δεν είναι λογική προσθήκης που θα βγει κάπου καλά και δεν έχει κανένας δικαιολογία να μην το ξέρει αυτό...
maniak7 (12-06-24)
voskos_7 (16-06-24)
voskos_7 (16-06-24)
Πριν λιγες μερες λεγατε οτι δεν θα ξαναπειτε τπτ και "οτι θελει ο θειος"
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Μεντιλίμπαρ ζητάει παίκτες που τους είχε και τους ξέρει. Όποιος έχει αντίθετη άποψη με τον θείο να μιλήσει τώρα, αλλιώς να σωπάσει για πάντα.
Εγώ το έχω δηλώσει πριν σηκώσει κούπα «ό,τι πει ο θείος». Τώρα που έγραψε και το όνομα του με χρυσα γράμματα
Ο,ΤΙ ΠΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ
drizzt (12-06-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-06-24)
Ακριβώς επειδή και στη Σεβίλλη έχει αποδείξει ότι διαχειρίζεται πολύ καλά αυτό που παραλαμβάνει, δεν νομίζω ότι είναι σκόπιμο να αποδείξει και στον Ολυμπιακό ότι δεν του αφήνεις πρωτοβουλίες να πάρει αυτός τους παίκτες.
Και το έγραψα πολύ νωρίτερα, επομένως, ότι λευκές επιταγές δεν δίνω ως προς τη δυνατότητα να φέρνει 30χρονους από την Αλκοκρόν και τη Μάλαγα για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφή.
νεο ονομα ο Χοαν Χορδαν
6αρο8αρι της Σεβιλλης
hang your demons
Δεν νομίζω...
Λάιτνερ επέκτεινε το συμβόλαιο του και δόθηκε δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στη Ζυρίχη.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κακώς.
Ρήτρα επαναγοράς και πολύ ήταν...
Το είπα, έγινε! Η Νότιγχαμ δίνει τα 17 της ρήτρας του Κάρμο. Παλιά μου τέχνη...
Από ότι άκουσα να αναφέρει με σιγουριά χτες αργά ο Σαρελάκος ήταν νομίζω στην ΕΡΑ που έχει αρκετά καλές άκρες με παε αλλά και παίκτες, ανανεώνει ο Μασούρας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (14-06-24)
Bookmarks