Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό. Βρουσάι, Μπα, Κούντε (μπορεί να ξεχνάω και μερικούς) είναι δανεικοί από εμάς και τελειώνει φέτος το συμβόλαιό τους.
Το ρεπορτάζ λέει για άμεση ανανέωση Τζολάκη όπως ξέραμε αλλά και για δρομολόγηση ανανέωσης στο Φορτούνη.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αυτός ο Αθανασίου από τον Ατρόμητο τι λέει; Τραγικό πάντως να κάνουμε μεταγραφές από συγκεκριμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι τυχαίνει όλοι οι παικταραδες να παίζουν στο Περιστέρι
chainsaw (04-06-24)
Aκόμα δεν έχει κλείσει το ρόστερ;Τι περιμένουν πάλι να τρέχουμε τελευταία στιγμή;![]()
Αθανασίου και Αναγνωστόπουλο πήραμε τι άλλο θέτε πια;
Είναι που βάλαμε μυαλό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Oι "πολλές και καλές", ειναι οι εξείς 5 που ειναι εσωτερικές.
-Ορτα 6 εκατομμύρια
-Podence, κανα 4άρι
-Kάρμο 17
-Kάμπιας άγνωστο
-Φορτούνης ανανέωση
Μαζι με τους Αργεντίνους, τον Ρέτσο και τον Ροντινει αποτελουν τον κορμο του Ολυμπιακού.
Αν ολοι αυτοι παραμείνουν, ουσιαστικά χρειάζεσαι μονο έναν αντι-Ιμπόρα, που φαινεται οτι τον κλείνουμε, ένα σοβαρό σεντερ μπακ και έναν ακομα επιθετικο αφου ο Ναβάρο δε κάνει και ειναι και πανάκριβος.
Μιλάμε λοιπόν για το λιγότερο 20 με 25 εκατομμύρια (με διαπραγματεύσεις) για να κρατησεις υπάρχοντες και να φέρεις 3 ακομα.
Προσωπική μου άποψη ειναι οτι δε θα μεινει ουτε ο Κάρμο, ούτε ο Ορτα, ούτε ο Κάμπιας. Οχι επειδη δε θέλουν, αλλά επειδη ειναι πανάκριβοι.
Ο Ορτα θα μείνει πιστεύω. Απλά θα πληρώσουμε τη ρήτρα και τέλος.
Αστειεύομαι προφανώς.Απλά δεν μπορώ να διαχειριστώ ένα ήρεμο καλοκαίρι με αφθονία χρόνου μετά απο την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία μας.
Οποιος αναφερει το ονομα ΜΠΙΕΛ να ξερει οτι θα μαθω που μενει και θα ζωγραφισω τρυφιλι εξω απο το σπιτι
Ειδα και επαθα να βγαλω αυτο το καρκινωμα απο πανω μου
Δεν αντεχω παλι αυτη τη ψυχοφθορο διαδικασια
Ο θείος θα κρίνει.
Γκρίνια για μεταγραφές που δεν έχουν γίνει καν μετά το ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΕΠΟΣ είναι ίδιον των ολυμπιακών κάθε καλοκαίρι και χειμώνα!
καλα κανουμε και γκρινιαζουμε.περα οτι αποκτα νοημα το φορουμ το επιπεδο τωρα ανεβηκε και ο πηχης γενικοτερα εστω και αν προεκυψε εκει που δεν το περιμενε κανεις.
πλεον δεν θελουμε απλα μεταγραφες αλλα να κυνηγησουμε το κατι παραπανω.
πρεπει να επιστρεψουμε στην κατακτηση του πρωταθληματος να φτιαξουμε ομαδα δυνατη για Γιουροπα και να προετοιμαζομαστε διοτι σε 1 χρονο και κατι θα ξαναπαμε ομιλους τσουλου. αυτο σημαινει εχω οραμα και πλανο. ολα τ'αλλα ειναι μιζεριες και πισωγυρισματα.
Γνωμη μου.
hang your demons
Ναι ρε μαλακες να έχει μια βάση η γκρίνια όμως, λολ. Για ποιο λόγο να γκρινιάζετε τώρα;
maniak7 (04-06-24)
Preemptive Γκρινιάζινγκ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
maniak7 (04-06-24)
Bookmarks