Αν είχα το Μαρινάκη ατζέντη θα ζούσα απ τη ζωγραφική
Αν είχα το Μαρινάκη ατζέντη θα ζούσα απ τη ζωγραφική
Nikolaos_Kokkinos (03-06-24)
Αν γίνεται να πέσει η τιμή στα 5 και να πάρω εγώ μια μικρή προμήθεια του ενός εκατομμυρίου.
panahs7 (03-06-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πολλες πιπες εχει πει ο Τσοχος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κοίτα τον πούστη, που θα λέει αλήθεια ότι είναι η τρίτη του...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι πως η ομάδα μπορεί να χάσει έναν σκόρερ σαν τον Κάμπια, έναν εξτρέμ σαν τον Κοντό, έναν μέσο σαν τον Όρτα και έναν κεντρικό αμυντικό της κλάσης του Κάρμο. (φυσικά και τον Κωστάκη, που τον αγαπώ και ως παίκτη και ως προσωπικότητα)
Όλα τα άλλα και να τα σκεφτώ και να τα συζητήσω μπορώ.
Θα κρατήσουμε τον Nissan που έχει και μεγαλύτερη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο![]()
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αν φύγει να κοιτάνε τα γκολ όταν ψάχνουν για φορ. Το ίδιο είχα γράψει και παλιότερα, να κοιτάνε τα γκολ ακόμη και αν τα βάζει στο πρωτάθλημα της Συρίας. Όχι φορ σαν τον Γκερέρο με ταλέντο στην καλή άμυνα και με πέντε γκολ σε τρία χρόνια.
Paneas (03-06-24)
Για φορ ίσως ξανακοιτάξουν τον Καράντσα από Φιλαδέλφεια Αμερικής που το συμβόλαιό του τελειώνει τον Δεκέμβρη, έχει γραφτεί πως τον θέλουν η Φέγενορντ και Ρίβερ.
Για τον Άμπι είναι ψίχουλα τα 6+, έχει καλό όνομα στις μικρές ηλικίες της Αγγλίας και εξάλλου σε τέτοιες ηλικίες πληρώνεις την προοπτική ενός παίκτη. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει, μόνο αν παίξει κανά τρίγωνο με το δένδρο. Ούτε ο Έσε υπάρχει περίπτωση να φύγει φέτος εκτός και αν σκάσουν 40+ ζεματιστά, γιατί αυτός δεν έχει μόνο προοπτική αλλά έχει και διαπιστευτήρια.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αερικό7 (03-06-24), giovanni#10 (03-06-24), Nikolaos_Kokkinos (03-06-24)
Ταινιαρα!!!
differance (03-06-24)
«Στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Έσε»
Μετά την εκπληκτική του σεζόν με τον Ολυμπιακό ο Σαντιάγκο Έσε προκάλεσε εντύπωση στον Ντιέγκο Σιμεόνε που φέρεται να τον θέλει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
- - -
40 ακατέβατα φίλε Σιμεόνε και είναι και με σκόντο.
Ο Σταματέλος έλεγε σήμερα ότι τον Ποντενσε δεν τον θέλει η Γουλβς όποτε θα είναι εύκολες οι διαπραγματεύσεις
Γι' αυτό τον ανανέωσαν για ένα χρόνο ταυτόχρονα με τον δανεισμό, για να μην τον χάσουν τζάμπα. Είμαι σίγουρος πως αυτός θα μείνει.
Bookmarks