Για τον Βαργκα γιατι λετε ?εχουμε δειξει ενδιαφερον?
σιγα τον ακριβο. θα προτιμουσα κατι καλυτερο. και να ανταγωνιζεται τον ελ καμπι οχι σονι και ντε να ειναι η ρεζερβα του.
hang your demons
Για τον Βαργκα γιατι λετε ?εχουμε δειξει ενδιαφερον?
hang your demons
Δεν νομίζω να έχει γίνει το παραμικρό...
Κόψτε τα double post ρε...
3 μέρες χρόνο για επεξεργασία έχετε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Απο τη μια ο Μπαουτιστα ειχε περισσοτερα γκολ χωρις τα πεναλτι την σεζον που περασε. Επισης δε θα εχει μεγαλες απαιτησεις ο ίδιος. Απο την αλλη δεσμευεται με συμβολαιο και θα πρεπει να δωσουμε λεφτα στην Εϊμπάρ. Επίσης πριν το 23 δεν είχε καμία συνέπεια στο σκοράρισμα. Ο Μπρεθγουέιτ είναι μεγάλος και σίγουρα ζητά περισσότερα. Έχει όμως και πολύ πιο σημαντικές παραστάσεις στην καριέρα του πχ Μπαρτσελόνα, Παγκόσμιο Κύπελλο, Γιούρο.
Το να πάμε στη σεζον με Ελ Κααμπί + εναν απο τους δυο αυτους δεν ειναι πολυ καλο σεναριο. Θελουμε firepower ρε παιδι μου, δεν μας αρκει η 3η θεση (ούτε η 2η) και πρέπει να δείξουμε κάτι καλό στο Γιουρόπα.
Κάτι ακόμα, για τον Βάργκα, έχω μία επιφύλαξη με τον τραυματισμό στο κεφάλι, γιατί δεν είναι και τελείως απίθανο να μην συνέλθει σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Δεν είναι όλοι Ρέτσοι, να τους κάνει από Παναγιωτάκηδες - Νέστα σε δύο λεπτά...
Με αυτόν, που ήξερε και μπάλα πριν, το ρίσκο αυξάνεται...
Έναν πόντο θα δώσω ακόμα στον Μπρεθγουέιτ, σέντερ φορ ακριβώς δεν ήταν ποτέ. Στους χώρους του Γιόβετιτς αρέσει και σε αυτόν να κινείται. Γύρω από τον φορ, λίγο αριστερά και λίγο περιοχή. Αν ερχόταν να αναλάβει τον ίδιο ρόλο δε θα μου κακοφαινόταν τόσο.
maniak7 (17-07-24)
τον Memphis Depay που εμεινε ελευθερος απο ατλετικο δεν μπορουμε να τον χτυπησουμε?
ελα πλακα κανω
hang your demons
maniak7 (17-07-24)
Ο Φορτούνης δεν απάντησε καν. Μας έκλασε, άρα είχε καιρό αποφασίσει να φύγει. Ευχαριστούμε, παμε παρακάτω τώρα.
Paneas (17-07-24)
Σου είπα τι έκανε λάθος ή διοίκηση για εμένα. Δεν πιστεύω ότι ήταν οικονομικό το θέμα. Νομίζω δεν έδωσε το κίνητρο στους 4 αυτούς για να μείνουν. Δεν έχει σωστό σχέδιο για την επόμενη χρονιά και αυτό βγαίνει προς τα έξω.
Γνώμη μου ειναι ότι αν τους είχε μαζέψει και τους είχε πει θα δώσουμε τα πάντα στα 100 χρόνια να αφήσουμε ιστορία παίρνοντας ευρωπαϊκό τίτλο μπακ του μπακ και σας θέλω εγγυητές αυτής της προσπάθειας, θα έμεναν. Δεν είναι δεδομένο φυσικά, αλλά αν έχει ξενερώσει εμένα η διοίκηση ότι δεν θα γίνει καλό του χρόνου φαντάσου τους παίκτες που παίζουν και τις καριέρες τους
Το ευρωπαϊκό, στα δικά μας λημέρια, προκύπτει - δεν το προγραμματίζεις, αυτό που μένει σε αυτούς είναι ότι εκτός από τα ευρωπαϊκά, πρέπει να παίξουν στας Σέρρας, στη Λιβαδειά, στο Περιστέρι και το Γεντί Κουλέ.
Αν δεν έχεις πάει εκεί, είναι πιο εύκολο να σε πείσουν, σε σχέση με το να ξαναπάς.
Και γενικά, όταν έχεις φιλοδοξίες και τρόπο να βρεθείς κάπου που σου δίνει προοπτική, σίγουρα δεν θέλεις να ξαναζήσεις την Ελληνική εμπειρία, με όσα σου έχουν συμβεί οποιαδήποτε χρόνια βρέθηκες εδώ.
Ας υποθέσουμε ότι μπορούμε, μιας και βλέπω αρκετούς να θέλουν τη βόμβα, στα σόσιαλ το ψιθυρίζουν εδώ και καιρό.
Το συμβόλαιό του θα είναι προφανώς πολύ βαρύ και είναι ποιοτικός παίκτης με τρομερό δεξί πόδι σε εκτελέσεις, δημιουργία και στημένα.
Για ποια θέση όμως θα ερχόταν; Σέντερ φορ όπως παίζει ο Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί και το έδειξε και στο Γιούρο που άφηνε πολύ άδεια την περιοχή, δεν μπορούσε να επιδράσει στο παιχνίδι και μόνο όταν ήταν και ο Βέγκχορστ μέσα ήταν καλός. Αν έρθει για τα αριστερά όπου έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του είτε παρατάς Ποντένσε είτε τον πας στην άλλη πλευρά όπου είναι αβέβαιο αν θα τα καταφέρει εξίσου. Τον τελευταίο του χρόνο στη Λυόν αλλά και φέτος στην Ατλέτικο έπαιζε δίπλα σε άλλο φορ ή πίσω του. Δεν ξέρω σε πόσα ματς θα μπορούσε να γίνει αυτό εδώ, αφού θα πρέπει να θυσιαστεί κάποιος από τα χαφ, ωστε να πουμε με σιγουρια οτι αξιζει την οικονομική υπερβαση.
Νομίζω τελικά ότι μόνο αν ναυαγήσει οριστικά η περίπτωση του Ποντένσε αξίζει να μπούμε στη διεκδίκηση του Μέμφις.
Γενικά πάντως, επειδή μετά τα όσα (δεν) έγιναν τις τελευταίες μέρες ο κόσμος είναι ανυπόμονος, ζητά μια βόμβα, μια κίνηση ετυπωσιασμού, ίσως η διοίκηση επιδιώξει κάτι μεγάλο. Είμαι της άποψης ότι αν γίνει αυτό πρέπει να είναι για παίκτη σε θέση που πράγματι έχεις ανάγκη και δε θα βάλεις στον προπονητή σου πονοκέφαλο για να τον χωρέσει στην ομάδα. Ευτυχώς φέτος έχουμε 2 θέσεις για τις οποίες ψάχνουμε κάτι καλό, σέντερ μπακ και εξτρέμ, οπότε ελπίζω ότι δε θα δούμε μεταγραφή τύπου Χάμες, απλά ξέμεινε το μεγάλο όνομα στα αζήτητα δηλαδή οπότε ας έρθει εδώ.
Πω μαλακες είχα σταματήσει να βλέπω ξένα πρωταθληματα για μερικά χρόνια, στη United τον είχα αφήσει αυτόν, ποτε πήγε Μπαρτσελονα και Ατλετικο.. έκανε τίποτα εκεί;
Έκανε περισσότερα ίσως από ό,τι στις άλλες δύο, αλλά δεν είναι αυτό που φανταζόμαστε για την θέση που τον χρειαζόμαστε και δεν είμαστε αυτό που φαντάζεται για την θέση που αυτός πρέπει να παίζει.
Ο κανονικός κόσμος θέλει να δει να μην ψάχνεις 6 βασικούς μπαίνοντας ο Αύγουστος, βασικά...
jonk (17-07-24)
Du3lisT (17-07-24)
Paneas (17-07-24)
Bookmarks