giovanni#10 (03-07-24)
giovanni#10 (03-07-24)
Κόκκαλη Κόκκαλη σε παρακαλώ φέρε τον ροναλντο στον ολυμπιακό
Καλά, θα πάρετε Τσούρτσιτς από την Άστον Βίλα, που τον θέλει ο Ντούσαν και πολύ σας είναι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εγω θα ηθελα να μας φερει και την γκομενα την ψαλιδομουνω του αφανα που εχασε το πεναλτυ, για αρ.μπακ αν γινεται
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μου γράφετε εδώ για τις μεταγραφές των καημένων και δακρύζουν τα αρχίδια μας, αλλά για Ρενάτο Σάντσεζ, που βουίζει το ξένο ίντερνετ και μάλλον αυτόν έλεγαν εχθές στο live της Θύρας 7, δεν γεννάται...
maniak7 (03-07-24)
Καλή ερώτηση. Και εγώ την ίδια απορία έχω, απλά ελπίζω ότι μπορεί από Μπάγερν και Παρί να μην ένιωσε, αλλά στη Λίλ, ήταν άρχοντας...
Du3lisT (03-07-24)
Είναι τελείως ανώμαλο το παλικάρι, αν βρεις το κουμπί του, είναι Ντάβιντς.
Αλλά είναι καλά κρυμμένο...
theogeo7 (04-07-24)
Σαν προσθήκη, στο παρόν ρόστερ, δεν βγάζει νόημα, αν μείνουν όλοι και ίσως ο Τσικίνιο δεν είναι αυτός που περισσεύει...
Μήπως adios Horta? Πολλούς τραυματισμούς ακούω πάντως για τον Λεσόρ.
Σαπακλας ο Σάντσες. Ποιοτικός, αλλά πιο παλαίμαχος κι απ' τον Καρεμπέ.
Τραυματισμοί Ρίτσαρντς ήταν οι περισσότεροι... Στη Λιλ, 30 παιχνίδια τη χρονιά είχε μέσο όρο: Στις υπόλοιπες, γάμα τα...
Ελπίζω να μην είναι αυτός η βόμβα, γιατί, βάσει της προϊστορίας του, θα σκάσουμε εμείς στο τέλος...
Θα ηθελα αν παρουμε τελικα παικτες να μην ειναι παικτες "εμενα που με βλεπετε δεν ημουν για εδω, απλα καπου η ατυχια με εριξε σε εσας" , αρκετα με αυτους, ας πανε στις "μεγαλες ομαδες" της αραβιας να τα κονομησουνε κιολας
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αμπουμπακάρ αντί Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την πληροφορία ότι εάν ο Ελ Κααμπι αποχωρήσει τότε τη θέση του στον Ολυμπιακό θα πάρει ο Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας
hang your demons
"Θα σας ειδοποιησουμε" πεστε του
Οκ, τουρκικά δημοσιεύματα επικαλείται ο Νικοτέτοιος
Bookmarks