Πολυ στο καδρο της μιας και της αλλης ομαδας οι βασικοι μας παικτες ακουω για το καλοκαιρι. Ελπιζω να εχουμε κ εμεις κανενα στο Καδρο μη μεινουμε να παιζουμε Τσ.Λ με Πασχαλιο και Σταμενιτς γιατι μετα θα ξεκρεμαμε αλλα καδρα εμεις.
Και πως θα έρθει μπορεί να σηκωθεί να φύγει επειδή δεν τον πληρώνουν;
Πολυ στο καδρο της μιας και της αλλης ομαδας οι βασικοι μας παικτες ακουω για το καλοκαιρι. Ελπιζω να εχουμε κ εμεις κανενα στο Καδρο μη μεινουμε να παιζουμε Τσ.Λ με Πασχαλιο και Σταμενιτς γιατι μετα θα ξεκρεμαμε αλλα καδρα εμεις.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ο Σταμενιτς είναι δανεικός όπως έχουμε ξαναπεί
voskos_7 (28-03-25)
Πάντα στις διακοπές για τα διεθνή οργιάζουν τα μεταγραφικά σενάρια.
Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον για τους πιο νέους παίκτες από ομάδες τοπ πρωταθλημάτων, αλλά σίγουρα θα ήταν καλύτερο για όλους να παίξουν κι ένα χρόνο στο Τσάμιπονς Λιγκ πριν αρχίσουν οι πωλήσεις. Γι'αυτό και στα 6 ματς των πλέυ οφ πρέπει όλοι να δώσουν το 100%.
drizzt (25-03-25), Nikolaos_Kokkinos (25-03-25)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το point μου δεν ηταν ο Σταμενιτς προφανως...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Douze points για τον Σταμενιτς.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ναι ρε ,λες κ δεν καταλαβες τωρα οτι το point ειναι, μη τυχων φυγουν οι καλοι παικτες που εχουμε κ μεινουμε με αυτους που δεν ακουμπησαν , απο αυτους εισαι.
Αλλο αμα σαρεσει να με βαζεις να τα λεω
Κ ο Σταμενιτς δεν ειναι "τυχαιο ονομα στη συζητηση" , αποτελει μοναδα μετρησης.
Παιδιά τα πράγματα είναι απλούστατα,με δύο μεταγραφές δυνατές αντικαταστάτες τους Μάρτινς και του Βέλντε ξεφεύγουμε από τον ανταγωνισμό αλλά και βάζουμε βάσεις για ευρωπαϊκή εικόνα αντάξια του ονόματος μας.....
Το θέμα είναι να μην πουλήσει και Έσε και Μουζακίτη, γιατί τον φοβάμαι τον χοντρό όταν τον πιάνει η βουλιμία.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εσέ δύσκολα να φέρει φέτος καλή πρόταση. Οι πιτσιρικάδες είναι όντως πιθανό να φέρουν φοβερή πρόταση. Επίσης, δεν αρκούν 2 εξτρεμ. Θέλει και φορ η ομάδα.
στο κεντρο εχουμε αμυντικα χαφ εσε, μουζακιτη και γκαρσια. ο μουζακιτης μπορει να πουληθει και ο γκαρσια παει 35. σιγουρα θελουμε εναν ακομα στυλ εσε στη θεση του σταμενιτς. απο κει και περα 2 εξτρεμ βασικα και ντελικατα. ισως και ενα φορ.
Αν δεν μεινει ο Καρμο θελουμε και ενα στοπερ ακομα για να συμπληρωνει ρετσο, πιρολα και μπιανκον.
hang your demons
Ο Μουζακίτης δεν είναι ακόμα έτοιμος να φύγει, έχει 1 ή 2 χρόνια ακόμα. Ο Κωστούλας μπορεί και τώρα να σταθεί σε τοπ επίπεδο.
Θα είναι και πάλι σημαντικό να μην έχουμε προκριματικά για να μη γίνουν βιαστικές κινήσεις.
2 εξτρέμ, σέντερ μπακ, έναν σοβαρό χαφ και είμαστε οκ.
voskos_7 (01-04-25)
Συμφωνούμε. Για αυτό θέλουμε και φορ
Bookmarks