Faithful (28-09-24)
Faithful (28-09-24)
Εξαρτάται τα κριτήρια. Υπάρχουν και όρια κάποιες φορές. Ας πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει, αλλα αν ανεβάσει ποστ στις 19 Μαϊου για τον Κεμάλ, να δω πως θα μαζέψει η ΠΑΕ τον κόσμο, απ' τις ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ του αντιδράσεις. Τώρα αν εσείς θεωρείτε φυσιολογική τη μεταγραφή του κάθε Κεμαλιστή και οτι θα πρέπει να κάνουμε και τουμπεκί, οκ, δικαίωμα σας παιδιά.
Απ' τις λίγες φορές που με βρίσκει σύμφωνο 100%, ποστ της Θυρας 7.
maniak7 (28-09-24)
Να σέβεσαι την χώρα που σε φιλοξενεί και να μην προκαλείς με οποιονδήποτε τρόπο τον περίγυρο. Όπως και να μην τον προκαλείς και εσύ, με την έννοια να τον στέλνεις στα πλαίσια των εκδηλώσεων της ομάδας, να παρίσταται σε τίποτα εκδηλώσεις, για τη έξοδο του Μεσολογγίου, ξέρω 'γω, ή για την μάχη του Φαλήρου.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (28-09-24)
Μεταξύ μας, εγώ δεν τον βλέπω να κρατιέται και κατά περιπτώσεις, μπορεί και να τους καταλαβαίνω γιατί το κάνουν. Αυτοί εκεί (ή οπουδήποτε αλλού) έχουν άλλη σχέση με την πατρίδα τους και δεν είναι στα συνήθη άκρα της δικής μας κοινωνίας μεταξύ αυτών που εκφράζονται δημόσια η οποία θα έχει ή απάτριδες, ή πατριδοκάπηλους...
Βέβαια έχουν και αυτοί το υπο-σαχάριο το dna και τους βγαίνει το οπαδιλίκι στα εθνικά.
Αν και συμφωνώ με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, αυτά που γράφει σε μία κανονική χώρα είναι θεμελιώδεις αρχές και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να γράφεται.
maniak7 (28-09-24)
voskos_7 (28-09-24)
Όπου υπάρχει αμιγές dna, κατ' ευθείαν από τους αρχαίους προγόνους, ξυπνάει το οπαδιλίκι και το εθνικόμετρο...
Εγώ θέλω, όπως και σε άλλες περιπτώσεις και εδώ, να σχολιάζεται και να κρίνεται σαν ποδοσφαιριστής και όχι σαν Εβραίος, ή σαν Τούρκος, που είναι η ζωή του βούρκος και πατρίδα του το Λεβερκούζεν, ξέρω 'γω.
Αν θέλει να δείξει πόσο Τούρκος είναι στα γκιαούρια, μετά θα τα πω με την διοίκηση και όχι με αυτόν.
Ακριβώς.
Όποιος νομίζει πως πλέον υπάρχει αμιγές DNA (εκτός από τίποτα απομονωμένες φυλές, όσες τέτοιες έχουν μείνει) ας πάει να κάνει ένα τεστ και τα λέμε. Εγώ μέχρι όσες γενιές πίσω ξέρω το ιστορικό μου, όλοι είναι Έλληνες. Το DNA μου όμως έχει εκτός από Ελλάδα: βαλκάνια, Βορειοδυτική Αφρική, Βορειοδυτική Ασία, Αίγυπτο, και Κύπρο. Το 10% περίπου είναι μη ευρωπαϊκό. Σόρι για το περίπου οφτόπικ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Josimar : 28-09-24 στις 14:54 Αιτία: βορειοδυτικά
drizzt (28-09-24)
drizzt (28-09-24), maniak7 (28-09-24), Nikolaos_Kokkinos (28-09-24)
Πολύ σωστός.Και εμένα όλα αυτά μου προκαλούν θυμηδία και οργή γιατί συν τοις άλλοις όλοι αυτοί οι δήθεν εθνικιστές που υμνούν Χίτλερ και Στάλιν δαιμονοποιούν και όλους εμάς που απλά αγαπάμε την πατρίδα μας και τρελαινόμαστε με το χάλι στο οποίο βρίσκεται εξαιτίας των κομματικών απατεώνων.Συγγνώμη για την εκτροπή από το υπό συζήτηση θέμα.
Τελικά υπέγραψε ο τζατζικης γιατί βλέπω καθυστερεί λίγο η φάση
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Λογικά περνάει ανάλυση από το χημείο...
Το ερωτημα ειναι αν ο συγκεκριμενος εχει στο παρελθον εκφραστει με τροπο που φανερωνει οτι εχει ακραιες αποψεις σε συγκεκριμενα θεματα. Ολο για κεμαλιστη διαβαζω κλπ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Υπάρχουν φωτογραφίες ότι έχει. Τώρα, "πώς", "πότε" και "αν", δεν ξέρω αν είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί με στοιχεία. Για εμένα, αν τα αφήσει αυτά έξω και δεν πουλήσει τρέλα κανέναν Μάρτιο (τότε μέχρι και το τέλος Μαΐου ξεκινάνε τα δύσκολα), δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε με το ενδεχόμενο να κάνει οτιδήποτε ανώμαλο.
iakov7 (28-09-24)
drizzt (28-09-24)
Μένει ελεύθερος ο Εmmanuel Dennis απ' την Νότιγχαμ...
maniak7 (28-09-24)
Bookmarks